|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pain2

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: | :D taky říkám nevědět co s roupama ale správně je to "nevědět roupama" (člověku to prostě nezní, tak si to upravuje k obrazu svému, no)
ináč super formy posledních dvou, abych neodbočoval od topicu |
| citace: | posledních dvou? v tom případě děkuju moc |
Tak jasné já se snažím dost nabrat hmotu a tu ty máš (alespoň se mi to tak jeví) každý, kdo je větší (na aktivní hmotě), jak já vypadá z mého pohledu super a taky prostě jsem ten typ, co podporuje druhé... ať vypadá, jak vypadá. zdravý životní styl je totiž super věc a hlavně posilování je dobře návykové
Naposledy upravil pain2 dne ne červenec 03, 2011 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: | | patrikdundych napsal: | :D taky říkám nevědět co s roupama ale správně je to "nevědět roupama" (člověku to prostě nezní, tak si to upravuje k obrazu svému, no)
ináč super formy posledních dvou, abych neodbočoval od topicu |
| citace: | posledních dvou? v tom případě děkuju moc |
Tak jasné já se snažím dost nabrat hmotu a tu ty máš (alespoň se mi to tak jeví) každý, kdo je větší (na aktivní hmotě), jak já vypadá z mého pohledu super a taky prostě jsem ten typ, co podporuje druhé... ať vypadá, jak vypadá. zdravý životní styl je totiž super věc a hlavně posilování je dobře návykové | [/quote]
Nj jsme takovej buřtík objemovej ne zas tak hrozný to neni ,já nidky nebudu vyrýsovanej na to sme línej držet dietu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
wow to je hodne dobry, paradni pracky a vypada to na docela malo podkozniho tuku, fakt parada, chtelo by to aj jine pozy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | wow to je hodne dobry, paradni pracky a vypada to na docela malo podkozniho tuku, fakt parada, chtelo by to aj jine pozy :) |
díky
věř, že toho tuku je tam fakt dost, ale byl jsem akorát napumplej, tak i nějaká žilka vylezla
jo a ty pracky, s pravou jsem spokojenej ale ta levá je o dost horší, tvar i velikost, ikdyž to tady moc nevypadá
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
Jari wow _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
spravna hardcorowa forma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Pěkný jari!!!
Koukám, že i někdo další má levou stranu těla slabší, je to tak i v centimetrech, nebo se to zdá jen opticky? Je to vidět i na levý koze a i rameno mi takový přijde
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Pěkný jari!!!
Koukám, že i někdo další má levou stranu těla slabší, je to tak i v centimetrech, nebo se to zdá jen opticky? Je to vidět i na levý koze a i rameno mi takový přijde |
levou mám o 3 cm menší, to je fakt dost. Já mám hnutej i hrudní koš, jsem celej takovej nesymetrickej
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | guruhonza napsal: | Pěkný jari!!!
Koukám, že i někdo další má levou stranu těla slabší, je to tak i v centimetrech, nebo se to zdá jen opticky? Je to vidět i na levý koze a i rameno mi takový přijde |
levou mám o 3 cm menší, to je fakt dost. Já mám hnutej i hrudní koš, jsem celej takovej nesymetrickej |
Se divím, že to je na tobě tak vidět. Já to měl na sobě při 40cm-37cm a doufal sem, že při větší ruce se to ztratí. Teď v dietě je to znát ještě víc, tak se uvidí v zimě no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Aktuál Brutalhardkorksicht forma
dlouho jsem přemejšlel jestli mám ten obličej vymáznout nebo ne |
celkem solidni kvalita. je videt ze si na tom opravdu ujizdis a to je velice dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
jari super! Proc si to nedas jako ikonku? Vypada to mnohem lip nez ta fotka co tam mas ted... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
supr
BTW já mam zas slabší pravou část ... pravou kozu, bicák a tricák .. docela mě to sere
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|