|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
Začal jsem hrát Diablo, jelikož jsem to nikdy nedohrál, tak to teď zkoušim a jsem už skoro na konci dvojky ( čeká mě za chvilku souboj s diablem), ale mám problém a to je, že furt umírám.
A potřeboval bych poradit nějaké tipy triky. Zabijej mě i ty klasický obrové (?), bouchnou mě palicí a dost mi ubíraj a omračej.
Moje postava:
Spolubojovnice: Lučišnice
Ta mi taky furt umírá.
http://diablo2lod.diablo3.cz/herni-postavy-paladin.html - řidim se podle tohohle, ale nějak mi to extra nepomohlo no, jelikož je tam jen kam dávat body.
Navíc je pěkně drahá cca 13 tis. a mě už docházej prachy.
btw: jak zvětšit ten zásobník na lektvary? Viděl jsem na YT, že nemaj jen dvě řady. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rasty Chrasty
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
kup si jiny opasek,opasky maj moznost az 5 radku na HP lahvicky
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
Blížíš se ke konci na normal:) Ta pravá hra začíná až na hell. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Spis si tu mel dat screen jak mas rozdelene skilly, s paladinem jde normal projet s bodama v might aure a zeal na utok.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem dal Diabla, ale ten sráč mi sežral všechny prachy, protože jsem to jednou omylelm vypnul a musel jsem se kněmu probojovat znovu.
A ta moje pomocnice už stojí přes 13 tis. tak teď naní kašlu. Zejtra začnu hrát ten datadisk. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
Určitě to budu mít nejvíc na prd rozdělené, tak kdyžtak kdyby jste řekli kam to dávat od teď . :)
Pásek mám tenhle - jsem si to nejdřív spletl s botama, ty maj sice nižší obranu, ale přidávaj dost jinejch věcí.
Jinak neumim moc pozžívat tu kostku, na googlu jsem sice našel co tam dávat, ale buď tomu neorzumim nebo to u sebe nemám.
Jinak u paladina dávat body na obratnost a vitalitu? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Naposledy upravil MAST3R dne po červenec 04, 2011 9:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Díky, zejtra na to mrknu, dneska už jdu spát. Bohužel mám základ verzi takže 1.0, ale mělo by to jít opatchovat ne? Zazálohovat savy.
Jsem stim počítál, že to budu mít blbě a zmatek v tom má. Jsem v životě tak daleko nebyl.
btw: tu postavu teda vybavit podle návodu (zbraně, brnění,...) ? To bude zase doba, než to najdu, Já to hrál klasicky. TOhle brnění dává 150 obranu, já mám 140, kupuju 150. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Naposledy upravil MAST3R dne po červenec 04, 2011 9:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, diablo se nehraje tak ze se postupne rozdelujou veci a takove. Jinak by byl lepsi mozna mercenary z druheho aktu offensive, lepsi nez ta lucistnice z prvniho aktu.
Pasek vyhod a sezen si nejaky lepsi na vic potionu.
Kostku vubec neres ta je ti k nicemu momentalne.
Naposledy upravil Gohan dne po červenec 04, 2011 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
Opachovat to pujde, ale jestli to mas palene tak kdo vi jestli to pak rozjedes.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
Pálené samožřejmě ( teda stažené :] )
Edit předchozí post.
Gohan : to jsem taky teď zjistil, že ten chlap by byl lepší, když on by nebyl na takovém lvl co? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Pálené samožřejmě ( teda stažené :] )
Edit předchozí post.
Gohan : to jsem taky teď zjistil, že ten chlap by byl lepší, když on by nebyl na takovém lvl co? |
tak můžeš ho protáhnou nějakýma nižšíma lokacema, zajít si na duriela,mefista a diabla zase, budes z toho mit expy i ty a navic i nejake prachy a mozna i itemy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
To jde? To jsem vůbec netušil. A jak to udělám? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
Já takovej odpurce Blizzardu, dřív jsem nic nehrál a teď Diablo, dřív ještě DOTa jen Wowku nějak nemohu přijít na chuť.... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
No jasne ze to jde , pokzade kdyz vypnes hru tak se respawnou vsechny monstra.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|