|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 7:51 am Předmět: |
|
|
Ok díky, já myslel, že se respawnou takové ty obyč., ale né bossové. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 9:05 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ok díky, já myslel, že se respawnou takové ty obyč., ale né bossové. :) |
Na normal je to legrace pro mladší sestru, trochu challange začíná na nightmare a pořádná hra teprve na helll, kde i obyčejný potvory dávají pokouřit víc jak bossové na normal. A hlavně každá má nějaké resistence nebo imunitu na nějakou školu magie nebo fyzické útoky.
Jinak verze 1.0 je tak trochu jiná hra. Když to opatchuješ na poslední patch, tak tam už jsou myslím i jiné staty postav a monster (myslím že je to i težší - hlavně bossové), ale jsou tam, přidané lepší dropy, sety atp.
Jinak pokud se cítíš že máš špatný equip, tak projdi párkrát bosse, kterého si už zabil, třeba Mefisto a Duriel měl myslím dobré dropy.
Jinak pokud opatchuješ postavu na vyšší patch, už myslím nemůžeš hrát ten starý (jiné dropy atd.) Jinak můžeš si to koupit, myslím že už to je skoro zadarmo a máš to bez problémů s cracky atd.
Jinak pokud by si chtěl cheatovat, tak existují programy, které ti umožní si naeditovat vlastní postavu na jakém chceš levelu s jakými chceš staty a dropy.... Na netu jsou i programy nebo databáze všech těch receptů do Horadrimovy kostky - transmutují se tam hlavně drahokamy, runy a lahvičky do větších, ze 3 je obvykle ta lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
MAST3R: Diablo je snadnej boss pokud máš meele charakter. Ve hře je bug, když jdeš až k němu tak on jak sází lighting fury (ty blesky) tak to vychází jakoby až za tebou, takže tě to nejbe. Ty další pecky co dává holt musíš vydržet. Nejtěžší bos v začátcích je podle mě Duriel. Jinak jak tu psali kolegové výše opravdový diablo začíná na hell.
Nečetl jsem to celý, ale jestli si myslíš (víš), že máš ty body blbě rozdělený tak to resetni, nebo začni hrát znovu. Ten normal ještě ustojíš, ale pokud se ti podaří projít nightmare, tak si na hell stejně ani neprdneš... Tam si tě budou podávat i zombíci v první mapě
Jo jo, kde jsou ty časy, když jsem měl barbara na 97 lvl
Edit : Jak píše Spazlik, chce to chodit na bossy a sehnat tak lepší vercajk. Mě osobně se třeba Mefisto moc neosvědčil. Nejlepší poměr počet runů/drop jsem měl u Andariel. Nepadaj z ní sice ultramegahyper vzácný kusy, ale běžně použitelný unikáty celkem dává (aspoň do začátku hry). Hlavně je celekem dostupná. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
MAST3R - A snaž se taky hodně nabejvat nový levely. Koukám, že jsi v harrogathu na normal, tam se dobře expí téměř ve všech územích snad kromě frozen tundry, tam mě vždycky srali ty teleportující se skřítkové nebo co to je :) nechoď z harrogathu na nightmare dřív než budeš mít takovej 42 - 45 lvl, jinak na nightmare nebudeš dobře připravenej co se atribut týče.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Jo jo, kde jsou ty časy, když jsem měl barbara na 97 lvl
|
97 lvl, to už je hodně slušné. Jak dlouho jsi expil ten 97 lvl ? Já se dostal na 91 lvl (taky barbar), dohrál jsem celkem v poho i hell ale ten 91 lvl tam prostě už vůbec nelez, to bylo hrozný dívat se na tu bílou čárečku jak to vubec neleze A co jsi používal za zbraň ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | Azmodan napsal: | Jo jo, kde jsou ty časy, když jsem měl barbara na 97 lvl
|
97 lvl, to už je hodně slušné. Jak dlouho jsi expil ten 97 lvl ? Já se dostal na 91 lvl (taky barbar), dohrál jsem celkem v poho i hell ale ten 91 lvl tam prostě už vůbec nelez, to bylo hrozný dívat se na tu bílou čárečku jak to vubec neleze A co jsi používal za zbraň ? |
No jak dlouho to bylo nevím, ale na ten 90 lvl vylítneš celekm rychle, pak už to šlo ztuha, ale hrál jsem to celkem tak dva roky. Pak mě to přestalo bavit + bylo nutný se v životě věnovat něčemu jinýmu . Měl jsem frenzy barba. Kasicke equip - Brnění fortitude, meče - 2x oath v etheral balrog bladu. Na offhandu jsem něl něco (už nevim) co dávalo + all skills, tím jsem se nařval a pak jsem šel rubat. Je pravda, že jsem byl prakticky nesmrtelnej až na iron maiden v chaos sanctuary - mor všech barbarů _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | danny1744 napsal: | | Azmodan napsal: | Jo jo, kde jsou ty časy, když jsem měl barbara na 97 lvl
|
97 lvl, to už je hodně slušné. Jak dlouho jsi expil ten 97 lvl ? Já se dostal na 91 lvl (taky barbar), dohrál jsem celkem v poho i hell ale ten 91 lvl tam prostě už vůbec nelez, to bylo hrozný dívat se na tu bílou čárečku jak to vubec neleze A co jsi používal za zbraň ? |
No jak dlouho to bylo nevím, ale na ten 90 lvl vylítneš celekm rychle, pak už to šlo ztuha, ale hrál jsem to celkem tak dva roky. Pak mě to přestalo bavit + bylo nutný se v životě věnovat něčemu jinýmu . Měl jsem frenzy barba. Kasicke equip - Brnění fortitude, meče - 2x oath v etheral balrog bladu. Na offhandu jsem něl něco (už nevim) co dávalo + all skills, tím jsem se nařval a pak jsem šel rubat. Je pravda, že jsem byl prakticky nesmrtelnej až na iron maiden v chaos sanctuary - mor všech barbarů |
Já jsem miloval jenom jedinou zbraň - immortal king stone crusher. Už si nepamatuju přesnej název skillů který jsem používal ale tušim, že to byl berserk na max (+400% damage) a pak jsem ještě používal nějakej ten řev na zvýšení životů (+ 95% života navíc). Jediný čeho jsem se na hell obával byli ty tři barbaři na mount arreat před vstupem do baalovýho komplexu ale seřezal jsem je jak prase právě díky tý palici, měla slušnou damage to si pamatuju přesně :) 234 - 321. Jinak ostatní věci už si vubec nepamatuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
ten jsem mel u paladina, fanaticism 23 lvl a delalo to sileny brutus :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ok díky, já myslel, že se respawnou takové ty obyč., ale né bossové. :) |
Nene, komplet všechno. Hlavně když to hraju momentálně online za sorcku tak sem šel do nm obtížnosti až na 45 lvlu nebo tak nějak, prostě jsem si zašel vícekrát baala a z toho jsou slušné expy. a jinak je pravda že normal je nuda no, pak nm a pak hell
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
mefisto a baal raidovat, klidně každýho z nich běž desetkrát, ony ty věci napadají :) ostatní jsou na raidy nahovno, diablo je moc o držku, duriel taky a z andy padá hovno _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Tak ono pada hovno na normal ze vsech bossu. Pekne veci padaji tak na hell.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
v rámci bezbolestnýho průchodu je dobrý je raidovat od začátku :) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Je to mozne, ale taky dost ztrata casu protoze projit od worldstone keepu 2. pres baalovy vlny a nakonec bala netrva tak dlouho a da ti to o dost vic expu nez se prochazet k jinym bossum.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Je to mozne, ale taky dost ztrata casu protoze projit od worldstone keepu 2. pres baalovy vlny a nakonec bala netrva tak dlouho a da ti to o dost vic expu nez se prochazet k jinym bossum. |
baal je suverénně nejlepší, ale mefisto je zase bezbolestnej raid, pro hc hru ideální :-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
Tak sem dohral Duke Nukem Forever a je to fakt bida, ze zacatku sem nadaval na samotny zacatek a to kvuli grafice ktera je v Dukove rezidenci ale po dohrani musim rict ze to byla naopak paradoxne nejpovedenejsi a nejzabavnejsi cast spolu s Dukovym bordelem, ten byl uplne nejlepsi (teda az na tu grafiku toho Dukova domova). Jinak zbytek je ubohy, nejhorsi je az extremni linearita, ktera dela spolu s tupymy souboji a nudnymi neprately totalni az nechutne jednoduchou hru pro male deti (nemyslim co se tyce krve a brutality). Jinak co se mi naopak libilo bylo provedeni a grafika nepratelskych bossu, ale opet souboj s nimi samotnymi je o nicem. I celkove grafika se mi nezdala zas tak spatna jak kazdy nadava prave na ni. Jinak Dukovy hlasky a humor beru jako samozrejmost, jinak by to uz taky nebyl Duke Nukem a to je to co z nej dela hru i nadale pritazlivou, ale jinak celkove zklamani.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|