|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nEcro

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
to bylo uplne jasne , proto sem se ani neobetzoval napsat "nazev hry + torrent" do googlu :-D _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
qAndrew
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 11:40 pm Předmět: |
|
|
Mohl by jste mi někdo poradit jak mám Diablo 2 rozchodit v lepší kvalitě, nedávno jsem si to chtěl znova zahrát a nedá se na to koukat na 22 LCD monitoru, koukam se na ty fotky od MAST3R a je to uplně o něčem jiném než mám já :) dííík za odpověd´Ondra http://img.janforman.com/diablo2bs5n.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 11:56 pm Předmět: |
|
|
| qAndrew napsal: | | Mohl by jste mi někdo poradit jak mám Diablo 2 rozchodit v lepší kvalitě, nedávno jsem si to chtěl znova zahrát a nedá se na to koukat na 22 LCD monitoru, koukam se na ty fotky od MAST3R a je to uplně o něčem jiném než mám já :) dííík za odpověd´Ondra http://img.janforman.com/diablo2bs5n.jpg |
Teď jsem to viděl nedávno někde na torrentech celou hru + nějaký mod, který to celé retexturuje. Budeš muset hledat :D ale už víš, co máš hledat
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Tipoval bych to u tebe na spatne zvolenou grfickou jednotku v setupu nebo tak neco.Klikni u diabla ve startu na video test, pak to skipni a potom tam zvol jinou moznost.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
jak urychlit expeni - zalozit hru pro multiplayer a napsat /players X kde X je 1-8, budou pak silnejsi potvory a bude se dostavat vic expu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
no potvory silnejsi nebudou ale budou mit vic hp, dmg se nezvedne. Tohle jde ale jenom v urcitych verzich. Tam kde hraju ja se tohle delat neda a musi se nalogovat proste vic postav.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 10:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ygg dne út srpen 09, 2011 8:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 8:27 am Předmět: |
|
|
Pravdu dis,tymto ma Blizzard nasral.Caka sa na to jak na spasenie 50 rokov,a ked uz to vydaju tak tam daju toto? fuck off _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
kdyz uz hru koupis, tak by te to v podstate mohlo stvat jen s dial-upem, ne? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Presne, lidi sere, ze musi byt online pri hrani, ale pritom stejne jsou online 99% sveho casu co sedi u PC, navic je tohle z casti i zpusob ochrany jak ubranit lidi co si hru koupi vuci piratum, piratska verze se urcite brzy objevi, ale nikdy nebude 100% funkcni. Pak tu je aukce za penize, kolem ktere bylo vsude velke halo, ze bohati si akorat koupi veci a nebude to spravedlive apod., ale uz ty lidi nenapadne, ze ti bohati si ty veci stejne kdysi koupili od cinanu
Ja verim , ze Diablo 3 bude zase poradna hra od blizzardu, ktera si komunitu udrziho o hodne dele nez hry od ostatnich vyvojaru
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
No nevim, nevim. Pokud se nepletu tak stejná či podobná ochrana byla u Bioshocku a stejně to nepomohlo. A to samé ochrana u GTA IV, tam rockstar narval prachů a stejně to je k ničemu... :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
To bikon
To sotva...třeba když pojedu někam, kde net není, tak si dnes mohu vzít ntb, a když není lepší zábava, tak hrát jak se mi zachce. Takhle mohu akorát hovno. Klasika na chalupě, nebo když jedu někam s malou ven, a není tam připojení (což je u různých malých penzionků stále běžné). Navíc doma mám ADSL+ nějaký wi-fi router, po baráku je ten signál různý, a třeba v podkroví není vůbec. Zato je tam nej klid a mám tam pracovnu/knihovnu. Tam si opět prd zahraju. Ta přiblblost u HL2 se ještě dala, ale hrát jen pokud jsi on-line, to je megahaluz, stejně jako pokud to bude padat, když bude připojení stát za hovno.
EDIT ... upřímně říkám, že bez tohoto bych si to koupil. Takto se na to buď zvysoka, nebo budu shánět nějakou cracklou verzi, která nebude permanentní připojení vyžadovat. Buď ušetřím čas, nebo prachy _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
tesim tesim,2 roky vasnive hraju bfbc2 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|