Nadupaná snídaně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nadupaná snídaně  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Nadupaná snídaně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejce se slaninkou a k tomu domaci chleba..hmm to je balada..uz aby byl podzim^^
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snídaně má být jedno z nejkvalitnějších jídel dne, takže by žádné bábovky, koláče, buchty, sušenky apod. neměly tvořit základ.

Partridge napsal:
Edit: ale pokud celý den dodržuješ kvalitní stravu tak nevidim problém si ráno udělat kopec slaniny a vejce, nebo si dát buchtu a sušenky, nebo v nejlepším oboje, zas takove kraviny zbytečně nehrotit

Právě že jakmile odflákneš snídani, tak už to přes den nedoženeš. Po kvalitním dlouhém spánku je potřeba tělu dát to nejlepší, protože se ranní živiny dokážou využít nejlépe a to platí i pro potréninkové jídlo.
Partridge

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Snídaně má být jedno z nejkvalitnějších jídel dne, takže by žádné bábovky, koláče, buchty, sušenky apod. neměly tvořit základ.

Partridge napsal:
.... ( z většiny komplexních , ono není problém si dát sladké i ve většim množství, ale ne že celou snídaně budou tvořit sušenky a zákusky)....

+o kvalitních bílkovinách a tucích jsem se taky zmínil
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Tak snídaně jako ostaně všecko se má hlavně vyvýjet od hmotnosti, nic univerzálního neexistuje, pokud chceš náké čísla tak u cvičícího by to mohlo být něco jak to příjmám já čili minimálně ten 1g sachrů (z většiny komplexních, ono není problém si dát sladké i ve většim množství, ale ne že celou snídaně budou tvořit sušenky a zákusky)na kilo, kvalitní bílkoviny a potom náké tuky.

Edit: ale pokud celý den dodržuješ kvalitní stravu tak nevidim problém si ráno udělat kopec slaniny a vejce, nebo si dát buchtu a sušenky, nebo v nejlepším oboje, zas takove kraviny zbytečně nehrotit
jasny, uz vidim nekoho kdo zere na snidanu susenky se zakuskama jak po zbytek dne ji kvalitne... Na snidani komplexni sacharidy jako vlocky a k tomu treba ovoce, ale ne nejaky sladkosti to je uplnej nesmysl...
ygg

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
jasny, uz vidim nekoho kdo zere na snidanu susenky se zakuskama jak po zbytek dne ji kvalitne...

Jeden takovej by tu byl
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co půllitr kakaa a 2x velká corny tyčinka?

Derek Poundstone
ygg

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by šlo...ale nesmí ti být být víc jak osm
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

u mrzaku to je jedno :) Ne delam si prdel...
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg:

Že ty ses nedíval na reklamy? Jak tam borec sežral corny tyčku a pak tlačil auto napříč amerikou? Vlastně tady mají původ soutěže strongmanů.

hovnival:

Ts, tohle jsem žral i na vrcholu kariéry (pravda, žádná nebyla, tak to budu formulovat jinak - tohle jsem si dával i když jsem mrzák nebyl). A mimochodem, jsi docela drzej!

Derek Poundstone
ygg

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já hlavně reagoval na to kakao k snídani .... nic proti němu, mně chutná dost a dost, ale dát si jej k snídani, tak do 5 minut usnu (možná na míse ). Tyčinky obecně nejím, nevadí mi, ale dostávat to ze zubů, ke ketrým se to navíc lepí...brrrrrrr....jo, takový 1/4 plech makového koláče s drobenkou ....
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
mi, ale dostávat to ze zubů, ke ketrým se to navíc lepí...brrrrrrr....jo, takový 1/4 plech makového koláče s drobenkou ....

No fuj. Rybízovej, borůvkovej, malinovej... fajn, ale makovej? Tuhle úchylku jsem nikdy nechápal, ale budu taktní a budu ji tolerovat.

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
CIZOPASNIK napsal:

u mrzaku to je jedno :) Ne delam si prdel...

u tech co sypou taky :) Ne delam si prdel...
Partridge

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Partridge napsal:
Tak snídaně jako ostaně všecko se má hlavně vyvýjet od hmotnosti, nic univerzálního neexistuje, pokud chceš náké čísla tak u cvičícího by to mohlo být něco jak to příjmám já čili minimálně ten 1g sachrů (z většiny komplexních, ono není problém si dát sladké i ve většim množství, ale ne že celou snídaně budou tvořit sušenky a zákusky)na kilo, kvalitní bílkoviny a potom náké tuky.

jasny, uz vidim nekoho kdo zere na snidanu susenky se zakuskama jak po zbytek dne ji kvalitne... Na snidani komplexni sacharidy jako vlocky a k tomu treba ovoce, ale ne nejaky sladkosti to je uplnej nesmysl...

A co v tom jako vydíš za problém? Když mám chut na sladké, nebo na něco nezdravého tak si to dám právě jako doplnění k snídani, furt lepší než se tím ládovat po večerech. Jako musíte si uvědomit že né každý je takový úchyl jako vy aby byl podělaný si jednou místo kuřecího s rýží nebo vloček dát taky něco co mu taky chutná.

Edit: nehledě na to i kdyby to bylo tisíckrtát to nejhorší tak si dám vždycky radši a s klidným svědomím domácí ovocný koláč od maminky a kakao než podělanou ovesnou kaši

Naposledy upravil Partridge dne ne červenec 10, 2011 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát
redis

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mně třeba chutná salko nebo marcipán, kdy si ho mám dát ?:))
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
mně třeba chutná salko nebo marcipán, kdy si ho mám dát ?:))

Přesně v 9:36 a 15 vteřin středoevropského času...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nadupaná snídaně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: