|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nanobeast
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
vejce se slaninkou a k tomu domaci chleba..hmm to je balada..uz aby byl podzim^^
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Snídaně má být jedno z nejkvalitnějších jídel dne, takže by žádné bábovky, koláče, buchty, sušenky apod. neměly tvořit základ.
| Partridge napsal: | | Edit: ale pokud celý den dodržuješ kvalitní stravu tak nevidim problém si ráno udělat kopec slaniny a vejce, nebo si dát buchtu a sušenky, nebo v nejlepším oboje, zas takove kraviny zbytečně nehrotit |
Právě že jakmile odflákneš snídani, tak už to přes den nedoženeš. Po kvalitním dlouhém spánku je potřeba tělu dát to nejlepší, protože se ranní živiny dokážou využít nejlépe a to platí i pro potréninkové jídlo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Snídaně má být jedno z nejkvalitnějších jídel dne, takže by žádné bábovky, koláče, buchty, sušenky apod. neměly tvořit základ. |
| Partridge napsal: | | .... ( z většiny komplexních , ono není problém si dát sladké i ve většim množství, ale ne že celou snídaně budou tvořit sušenky a zákusky).... |
+o kvalitních bílkovinách a tucích jsem se taky zmínil _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | Tak snídaně jako ostaně všecko se má hlavně vyvýjet od hmotnosti, nic univerzálního neexistuje, pokud chceš náké čísla tak u cvičícího by to mohlo být něco jak to příjmám já čili minimálně ten 1g sachrů (z většiny komplexních, ono není problém si dát sladké i ve většim množství, ale ne že celou snídaně budou tvořit sušenky a zákusky)na kilo, kvalitní bílkoviny a potom náké tuky.
Edit: ale pokud celý den dodržuješ kvalitní stravu tak nevidim problém si ráno udělat kopec slaniny a vejce, nebo si dát buchtu a sušenky, nebo v nejlepším oboje, zas takove kraviny zbytečně nehrotit | jasny, uz vidim nekoho kdo zere na snidanu susenky se zakuskama jak po zbytek dne ji kvalitne... Na snidani komplexni sacharidy jako vlocky a k tomu treba ovoce, ale ne nejaky sladkosti to je uplnej nesmysl...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
A co půllitr kakaa a 2x velká corny tyčinka? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
To by šlo...ale nesmí ti být být víc jak osm _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | A co půllitr kakaa a 2x velká corny tyčinka? |
u mrzaku to je jedno :) Ne delam si prdel...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
ygg:
Že ty ses nedíval na reklamy? Jak tam borec sežral corny tyčku a pak tlačil auto napříč amerikou? Vlastně tady mají původ soutěže strongmanů.
hovnival:
Ts, tohle jsem žral i na vrcholu kariéry (pravda, žádná nebyla, tak to budu formulovat jinak - tohle jsem si dával i když jsem mrzák nebyl). A mimochodem, jsi docela drzej! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Já hlavně reagoval na to kakao k snídani .... nic proti němu, mně chutná dost a dost, ale dát si jej k snídani, tak do 5 minut usnu (možná na míse  ). Tyčinky obecně nejím, nevadí mi, ale dostávat to ze zubů, ke ketrým se to navíc lepí...brrrrrrr....jo, takový 1/4 plech makového koláče s drobenkou .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | A co půllitr kakaa a 2x velká corny tyčinka? |
u mrzaku to je jedno :) Ne delam si prdel... |
u tech co sypou taky :) Ne delam si prdel... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Partridge napsal: | Tak snídaně jako ostaně všecko se má hlavně vyvýjet od hmotnosti, nic univerzálního neexistuje, pokud chceš náké čísla tak u cvičícího by to mohlo být něco jak to příjmám já čili minimálně ten 1g sachrů (z většiny komplexních, ono není problém si dát sladké i ve většim množství, ale ne že celou snídaně budou tvořit sušenky a zákusky)na kilo, kvalitní bílkoviny a potom náké tuky.
Edit: ale pokud celý den dodržuješ kvalitní stravu tak nevidim problém si ráno udělat kopec slaniny a vejce, nebo si dát buchtu a sušenky, nebo v nejlepším oboje, zas takove kraviny zbytečně nehrotit | jasny, uz vidim nekoho kdo zere na snidanu susenky se zakuskama jak po zbytek dne ji kvalitne... Na snidani komplexni sacharidy jako vlocky a k tomu treba ovoce, ale ne nejaky sladkosti to je uplnej nesmysl... |
A co v tom jako vydíš za problém? Když mám chut na sladké, nebo na něco nezdravého tak si to dám právě jako doplnění k snídani, furt lepší než se tím ládovat po večerech. Jako musíte si uvědomit že né každý je takový úchyl jako vy aby byl podělaný si jednou místo kuřecího s rýží nebo vloček dát taky něco co mu taky chutná.
Edit: nehledě na to i kdyby to bylo tisíckrtát to nejhorší tak si dám vždycky radši a s klidným svědomím domácí ovocný koláč od maminky a kakao než podělanou ovesnou kaši _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
Naposledy upravil Partridge dne ne červenec 10, 2011 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
mně třeba chutná salko nebo marcipán, kdy si ho mám dát ?:))
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | mně třeba chutná salko nebo marcipán, kdy si ho mám dát ?:)) |
Přesně v 9:36 a 15 vteřin středoevropského času... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|