K*rvadrát! Třídenní nachlazení a bolest krku jsem nevykurýroval ani slivovicí, ani kloktadlem. Vcera jsem už nemohl skoro ani jíst a pít, aniž bych u polykání nechcal bolestí. Takže pohotovost, tam vyfásl antibiotika. Marodit nemůžu, bo kolega má do čtvrtka dovolenou.
Čekal mě třetí týden korteho, dostal jsem se do tempa, dokonce mě ještě ani nic z činek nebolelo, no a takhle můžu na posilku na týden zapomenout. Jen usrkávám proteináky a občas rýže nebo vývar. Od čtvrtka z 90 kg na 87kg. Tímhle tempem budu za chvíli tak vyhublý a odvodněný, že můžu začít rýsovat
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
bombay : to naštve , ale když se z toho brzo dostaneš, tak pak za týden nebo dva jsi zase tam kde si byl před nemocí
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Buď by zabrzdil a sejmul motorkáře, nebo to prostě riskne že to vyjde ...no risknul to a dopadlo to taky špatně,nevim jak bych v tý situaci zareagoval já
video jsem viděl.. ale vzhledem k tomu že se nikomu nic (vážnějšího) nestalo, a že mi tyhle cyklistický závody nic neříkají, tak z toho mám docela srandu... (ale samozřejmě je jasný, že ten řidič je úplnej kokot)
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
video jsem viděl.. ale vzhledem k tomu že se nikomu nic (vážnějšího) nestalo, a že mi tyhle cyklistický závody nic neříkají, tak z toho mám docela srandu... (ale samozřejmě je jasný, že ten řidič je úplnej kokot)
Nic vážnějšího se nestalo, ale pokud tě někdo takhle sejme na vrcholovém závodě sezony, může to znamenat že rok neskutečné dřiny a odříkání je v prdeli.
Nic se nestalo - jenom má jeden borec zlomenou stehnenní kost (37 let - konec kariéry) a u ostatních je dalších několik zlomenin Kvůli retardovanému řidiči, který neví, jak se jezdí...
Ono když si člověk projede pár videí ze závodu/etapy, tak to už je celé o držku/přejetí
v první třetině je to hezky vidět, úzké cesty, do toho se serou motorky s tiskem (což bych ještě chápal), ale za nima se tlačí týmová auta, každý chce předjet,...
časem toho přibyde, je to už moc velký cirkus.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nic se nestalo - jenom má jeden borec zlomenou stehnenní kost (37 let - konec kariéry) a u ostatních je dalších několik zlomenin Kvůli retardovanému řidiči, který neví, jak se jezdí...
Zlomenou stehenní kost má Vinokurov, tohle byla jiná nehoda. Tam žádná zlomenina nebyla, ale to nic nemění na tom, že ten řidič byl blázen.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru