|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Me vytaci alza s tim jejich dementnim maskotem. Tak debilniho maskota s tak nasiracim hlasem snad svet nevidel. HEHE |
přesně, já bych ho úplně uškrtil, fakt kvůli tomu dycky vypínám repráky, kurňa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že tahle reklama leze na nervy snad úplně každému.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
už tam nelezu ,ale zase aspoň vše vyřídej rychle a né jako MIRONET ( objednávka od 4.7. a stále zboží nemám ) _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
lidi opouští televize tak se reklamy serou na internet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | A chodíte do Alzy? Já tam na konto této reklamy nechodím |
Nikdy jsem nad tim tak nepremyslel, ale asi mas pravdu, na ty jejich stranky jsem vsehovsudy vlezl snad jednou a fakt nemam na to vic chut jen kdyz si predstavim toho zeleneho mamrda.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
Tak stejny clovek to sice dabovat muze, ale za alzaka mrzáka mu neco vrazili do zadku.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st červenec 13, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | Líbil sem vám Brandon Walsh z Beverly Hills? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 13, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
V Alze nakupuji, zatím se vždy osvědčilo, a pajďulák se mi vizuálně líbí .... ten hlásek je sice úchylnost, ale za ta léta jsem se naučil jakékoli reklamy nevnímat. Ono to jinak nejde, když mi ve fitku místní DJ namixuje nějakou naši super stanici (ideálně E2 nebo Kiss  ), a za 1,5h tam nějaká reklama prolítne třeba 3x. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že dabér toho zeleného trotla je Bohdan Tůma. Ten snad dabuje všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 9:58 pm Předmět: |
|
|
v Alze jsem nakupoval jednou. stranky trochu neprehledny, s CZC se to neda srovnavat, ale budiz. libila se mi moznost, u nekterych produktu, si priplatit za delsi zaruku. objednal jsem zbozi, na vanoce ... a ten casovy pres pred vanoci, byl jediny duvod proc jsem balik na Poste prevzal. pani u prepazky sama rikala, at si to dobre rozmyslim jestli papirovou, zmuchlanou kouli prevezmu. nafotil jsem tu hruzu a zaslal Alze. posta v tom prsty mit nemohla. to je jediny a posledni zaitek s fy. Alza v mem zivote ....
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 1:33 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | sex po skypu ? taky sem na mesic pryc ale ze tohle me nastesti nenapada
ps : a sezerte me vy uchylaci |
jenze ja sem pryc na 4 mesice
Petey: No ona pekna jako v celku je, ale je hubena a na ty ja nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | ... mi ve fitku místní DJ namixuje nějakou naši super stanici (ideálně E2 nebo Kiss ), a za 1,5h tam nějaká reklama prolítne třeba 3x. |
No tak to je fakt humpl, takhle lidem znepříjemňovat jejich koníček...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|