Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To cocman ... nadrženej a ještě vybíravej, to jsou dneska lidi ...

To Tonda ... já jinak rádio neposlouchám prakticky vůbec, max ještě v autě, ale tam jak promluví, tak je přepnu . Ale fakt nedokážu pochopit, jak někdo konzumaci toho běžného standardního vysílání může dobrovolně podstupovat . Jsem se i na Pohlreicha raději vždy díval druhý den na netu, protože bez reklam.
Zacharo

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Důchodci, kteří si myslí, že bílé vlasy jim zaručí úctu celého světa. Chtělo by to od nich totiž ještě slušné vychování.

Jedu autem přes most, kde je jen 1 jízdní pruh a chodci mají na obou stranách pro sebe vyhrazený chodník. 2 důchodci (pan a paní) jdou pěšky vedle kola, samozřejmě po jízdním pruhu a zdržují mě a ještě jedno auto za mnou. Po 5ti vteřinách co jsem za nimi stál a doufal, že si mě všimnou, jsem si dovolil na ně zatroubit. Uhnuli, ale pán si neodpustil pár vulgárních gest. Hned za mostem jsem potřeboval parkovat a než jsem vytáhl všechny věci, tak důchodci šli kolem. Děděk hned začal pokřikovat, že mi to troubí hezky a že jsem pěkný cip. Dokonce se odvážil předním kolem toho svého vehiklu strčit do mého nárazníku. Kdybych nejel zrovna od zubaře (teď tam kvůli zánětu musím každý den), tak bych skončil jen u vysvětlování účelu prostoru vymezeného pro chodce na mostě a u dodržování dopravních předpisů, ale tak mě vytočili, že jsem nedokázal na jazyku udržet "ty debile" a "krávo stará", protože paní důchodkyně taky začala být pěkně drzá.

Vem si je čert, ale nejvíc mne štve, že kvůli nevychovancům jsem po strašně dlouhé době takto vypěnil. Určitě za to může i ta bolest zubů, ale už je to dávno, co jsem nad sebou takto ztratil sebekontrolu. Holt alergie na blbce...
YUD

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Důchodci, kteří si myslí, že bílé vlasy jim zaručí úctu celého světa. Chtělo by to od nich totiž ještě slušné vychování.

Jedu autem přes most, kde je jen 1 jízdní pruh a chodci mají na obou stranách pro sebe vyhrazený chodník. 2 důchodci (pan a paní) jdou pěšky vedle kola, samozřejmě po jízdním pruhu a zdržují mě a ještě jedno auto za mnou. Po 5ti vteřinách co jsem za nimi stál a doufal, že si mě všimnou, jsem si dovolil na ně zatroubit. Uhnuli, ale pán si neodpustil pár vulgárních gest. Hned za mostem jsem potřeboval parkovat a než jsem vytáhl všechny věci, tak důchodci šli kolem. Děděk hned začal pokřikovat, že mi to troubí hezky a že jsem pěkný cip. Dokonce se odvážil předním kolem toho svého vehiklu strčit do mého nárazníku. Kdybych nejel zrovna od zubaře (teď tam kvůli zánětu musím každý den), tak bych skončil jen u vysvětlování účelu prostoru vymezeného pro chodce na mostě a u dodržování dopravních předpisů, ale tak mě vytočili, že jsem nedokázal na jazyku udržet "ty debile" a "krávo stará", protože paní důchodkyně taky začala být pěkně drzá.

Vem si je čert, ale nejvíc mne štve, že kvůli nevychovancům jsem po strašně dlouhé době takto vypěnil. Určitě za to může i ta bolest zubů, ale už je to dávno, co jsem nad sebou takto ztratil sebekontrolu. Holt alergie na blbce...

Byls ještě zbytečně slušnej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zacharo

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a pro úplný popis situace - bylo to v přímé blízkosti Kauflandu. Snad si teď někteří dokáží představit, jak moc zapšklé důchodce jsem potkal
tucet

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečně mne štve, že jsem prošvihl jistě hodnotnou diskuzi na téma dopingu, jejíž úryvky stále vidím na MW ..... kua, když cenzura, tak důsledně
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to zas musela bejt armada nejchytrejsich naturalu zastavajíc svá práva
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/239149-mladikovi-v-praze-ukradli-notebook-jeho-nove-majitele-nyni-pozoruje-webkamerou.html?ref=zpravy-dne
Tak to je krasa ty vole. Tak on si zjisti kde ten pocitac ma, vi adresu a co se deje? Ceka se.
Takhle to u nas totiz je, ne ze by se tam normalne vlezlo pocitac zabavil a vratil a nasledne zjistovalo odkud ho maji, ale tady si majitel pocitac nasel sam a ted musi cekat jako debil.
To je hnus proste toto, jak se toto muze dit takhle to je naprosto nelogicke. Tak doprdele snad je jasne ze to je jeho pocitac tak okamzite kdyz zjisti kde je, zavola na policii, vysvetli situaci, policie prijede, vezme pocitac, on prokaze ze je ve skutecnosti jeho a dostane ho ne? kde to sme doprdele
Seva98

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.zonetraininglog.com
pain2

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto je moc! Já se divím, že Ronny byl po celou dobu v klidu :D osobně bych brzo asi z té kr*vy vypěnil :D ale ti ostatní hosté (kulturisti) si to dobře nenechávají líbit :D
Petey

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
Toto je moc! Já se divím, že Ronny byl po celou dobu v klidu :D osobně bych brzo asi z té kr*vy vypěnil :D ale ti ostatní hosté (kulturisti) si to dobře nenechávají líbit :D

pretoze nedostali vsetci do ruky predtym scenar s tym,aku rolu maju hrat...
Partridge

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neuvěřitelné, takové lopaty............
Reiben

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V poslední době mě trápí nadměrá plynatost a napadlo mě jestli to není z vysokého denního příjmu bílkovin. Vážím cca 75 kg a denně příjmám okolo těch 150 gramů plnohodnotných bílkovin (2 gramy na 1kg). Nemám to snížit např. na 1,6 na 1 kg ?
Taky mě napadlo, že možná trpím nesnášenlivostí na laktozu. Ráno si zalévám vločky mlékem (0,5 litru), během dne jogurt a před spaním tvaroh. Možná, že je to z toho..
Máte s tím nějaké zkušenosti ?
redis

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina zdejší komunity má nadměrný příjem bílkovin (nadměrný = zbytečně moc velký).

Nejjednodušší je ten počet bílkovin ve stravě snížit a otestovat to, další možnou veselostí je málo zeleninky:)
Petey

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jop,vela zeleniny + traviace enzymy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: