|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nanobeast
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
250g tvarohu a 100g musli je proteinova bomba? huhuuu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Partridge

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | 250g tvarohu a 100g musli je proteinova bomba? huhuuu |
Kdo tu mluví o proteinové bombě??? _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
a kde tam freimen hovoří o tom, že máš sežrat 250g tvarohu a odměrku proteinu na noc?
edit. a nebo o tom, že když nestihneš sežrat určitej počet bílkovin máš je všechny sežrat v jedný porci na noc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
A proč furt mluvíš jenom o tom proteinu? o několik příspěvků z5 se snad mluvilo o čemkoliv k tomu tvarohu! A kdyby se to týkalo jenom toho proteinu, tak furt nebvidím absolutně problém v tom si ho k tomu tvarohu dát, mít nákou panickou hrůzu z přetěžování traktu etc. bože to snad ne.
Proč všechny? kdo tu o tom mluví? 20g proteinu! to se ti zdá náké neúnosné nebo co? _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
Naposledy upravil Partridge dne so červenec 16, 2011 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Ty asi stále nechápeš, že mezi
Tvaroh + musli a Tvaroh + protein je setsakramentskej rozdíl ... a mezi tím dát si tvaroh a nebo dohánět všechny bílkoviny za den večer tím, že si dám tvaroh a protein taky.
Pokud ten rozdíl nevidíš tak se podívej na nutriční hodnoty proteinu a musli. Pak si spočítej bílkoviny a někde si najdi kolik je schopno tělo zpracovat bílkovin v jedné dávce, mám dojem, že to určitě někde bude.
A silně pochybuju o tom, že 55g bílkovin v jedný dávce a to ještě na noc na spaní by ti Freimen doporučil (a ještě navíc odůvodněno tím, že jsi nestihl něco přes den sežrat).
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | Ty asi stále nechápeš, že mezi
Tvaroh + musli a Tvaroh + protein je setsakramentskej rozdíl ... a mezi tím dát si tvaroh a nebo dohánět všechny bílkoviny za den večer tím, že si dám tvaroh a protein taky.
Pokud ten rozdíl nevidíš tak se podívej na nutriční hodnoty proteinu a musli. Pak si spočítej bílkoviny a někde si najdi kolik je schopno tělo zpracovat bílkovin v jedné dávce, mám dojem, že to určitě někde bude.
A silně pochybuju o tom, že 55g bílkovin v jedný dávce a to ještě na noc na spaní by ti Freimen doporučil (a ještě navíc odůvodněno tím, že jsi nestihl něco přes den sežrat). |
Jaké dohánění všech bílkovin? nic takového sem nepsal, napsal jsem že není problém odměrka proteinu a není! Najít někde kolik bílkovin maximálně může tělo zpracovat je blbost protože to prostě nelze říct, to si opravdu myslíš že 50kg kluk a 100kg sportovec stráví stejné množství najednou? A je rozdíl v tom dát dohromady protein a tvaroh, kdy u proteinu se aminokyseliny dostávaj do krve 2 hodiny a u tvarohu 7!
A že je rozdíl ve 100 gramech mysli kde je nákých 16 gramů tuku a 60 gramů sacharidů a proteinem kde je nula nic? ano je ale očividně opačný než máš na mysli. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
co sem cetl par prispevku zpet tak se tu redis dohadoval ze 250g tvarohu a do toho jeste protein je zbytecne..proto moje reakce na ten tvaroh a musli..jinak nechapu co je na te 2 veceri zvlastniho ze si ji pouzil jako argument
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Protože redis tvril že na noc kromě tvarohu je příjem dalších kaloríí chyba. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | Ty asi stále nechápeš, že mezi
A silně pochybuju o tom, že 55g bílkovin v jedný dávce a to ještě na noc na spaní by ti Freimen doporučil (a ještě navíc odůvodněno tím, že jsi nestihl něco přes den sežrat). |
A ty si naivně myslíš, že tělo spracuje veškerý bílkoviny s tvarohu. Budeš rád, že strávíš půlku vaničky coč je asi 15g bílkovin a to je opravdu málo, proto minimálně 2 vaničky, v lepším případě 25g 80 prot. a 250g tvarohu.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | A ty si naivně myslíš, že tělo spracuje veškerý bílkoviny s tvarohu. Budeš rád, že strávíš půlku vaničky coč je asi 15g bílkovin a to je opravdu málo, proto minimálně 2 vaničky, v lepším případě 25g 80 prot. a 250g tvarohu. |
Ne já říkám, že tělo stěží spracuje bílkoviny z tvarohu, takže je zbytečný tam srát ještě protein. A dávat dvě vany 500g tvarohu na noc, tak to dobrou chuť pane:)
Jak jsem řekl je naprosto zbytečné do sebe cpát takové množství bílkovin na noc, pokud teda nemáš 160kg.
| Partridge napsal: | | .... Jaké dohánění všech bílkovin? nic takového sem nepsal, .... |
Psal si pokud vim:
| Partridge napsal: | | Tak pokavad máš ten den bílkovinnný deficit nevidim problém dát si k tvarohu odměrku proteinu. |
tak tu prosím nemlž.
| Partridge napsal: | | Protože redis tvril že na noc kromě tvarohu je příjem dalších kaloríí chyba. |
Já o žádných kaloriích nemluvil, mluvím o tom, že je blbost dávat si 55g bílkovin na spaní (protein+ vana tvarohu), protože to nadměrně zatěžuje jak střeva, tak ledviny atd. A navíc to nevyužiješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
Řekni mi proč by se to nemělo využít? To si fakt tak naivní a furt ještě věříš těm mýtům že tělo zpracuje jen 30 gramů bílkovín aale 31,005gramů už ne? Ty vole to snad ne. Zpracuješ tolik kolik potebuješ zpracovat. (a ještě k tomu protein a tvaroh, jak už jsem psal jedna bílkovina která je zpracována za dvě hodiny a druhá která se zpracovává 7 hodin)
A když nemáš argumenty chceš slovíčkařit frajere? (nehledě na tom že ti asi musí být jasné že tím všechny bílkoviny jsem myslel všechny najdenou ne jen doplnění do celkového množství, protože sem reagoval na tvůj další příspěvek ne na ten původní)
| citace: | | Opět velká chyba, dohánění kalorií, bílkovin a čehokoliv večer | _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
Ne. Věřím tomu, resp. jsem přesvědčen o tom, že zde většina lidí do sebe sere tunu bílkovin přitom je ani nepotřebuje a většina akorát skončí ve stolici. A jak jsem Řekl 55g bílkovin na noc (resp. vana tvarohu + ještě do toho protein) je prostě zhovadilost (opět jak již jsem řekl, pokud nemáš 160kg)
Slovíčkař si jak chceš za svým tvrzením, které si mimo jiné vytrhl z kontextu, stojím. Dohánění jakékoliv ať už kalorického či bílkovinového či jiného deficitu VEČER je blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Věřím tomu, resp. jsem přesvědčen o tom, že zde většina lidí do sebe sere tunu bílkovin přitom je ani nepotřebuje a většina akorát skončí ve stolici. |
V tom s tebou souhlasím, s ostatním ne. není to blbost, není problém si dát spolu s tvarohem ještě nějaké bílkoviny a například kvalitní cereální směs, ale očividně se nedohodnem takže...... _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
Na cereální směsi není nic špatného, to už sem ti říkal:) Já jen říkám, že to tu většina lidí s bílkovinama opravdu strašně moc přehání a většina toho "Proteinu" atd. končí v záchodě :)
Proto říkám, že pro většinu místních je opravdu vana tvarohu + protein zbytečné. Ale jak řikáš asi se fakt neshodnem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: po září 05, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
co si myslíte o tomhle?
- Dokonce bylo zjištěno negativní působení kaseinu v tom smyslu, že pokud se použije jako jediná bílkovina v jídle, tak způsobuje růstovou depresi o 30%. Laicky řečeno, kdo si nacpe do hlavy samotný tvaroh nebo rozmíchaný kaseinát, tak si zpomalí růst svalů o 30%. Je to dáno specifickou skladbou aminokyselin. Podobné studie byly se stejným špatným výsledkem uskutečněny i v zahraničí a od používání kaseinátů ve sportovní výživě se značně ustoupilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|