|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
Bombay: jestli mas chut na hodne povedenej akcnak, tak chybu neudelas.. ale samozrejme urcita mira zbesilosti tomu nechybi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
poslední dobou nemusím Bessonovy filmy. Že to nebude jen další zběsilá střílečka??? |
Zbesila strilecka to neni, micha se tam akce s mozkem, povedeny film.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Zdarec lidi, nemáte někdo tip na nějakou pěknou (netrapnou) parodii ? Nebo komedii, která nebude řvát "prosím proboha tak se smějte koukejte jak jsme strašně vtipní" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 16, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | Zdarec lidi, nemáte někdo tip na nějakou pěknou (netrapnou) parodii ? Nebo komedii, která nebude řvát "prosím proboha tak se smějte koukejte jak jsme strašně vtipní" ? |
Při této otázce doporučuju
Get him to the Greek, Due date, Hangover a Year one + filmy, kde hrají herci z těchto filmů
(každá komedie tohle řve)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 17, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
Source code - velmi dobrý film, v něčem trochu podobný Matrixu, ale jinak originální. Doporučuji všem, kteří mají rádi sci-fi, alternativní realitu, tak trochu cestování v čase.
A konec je vynikající. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: ne červenec 17, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 17, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
Vy se mne divite, ze mam cas travit 4 hodiny denne v posilovne, ale zase nemam cas koukat na filmy a ani mne to nejak nechybi :) Tyhle nazvy jsou pro me naproste tabu a to i v cestine. Vzdy si neco stahnu a bud se podivam na prvnich 5 minut a uz musim jit delat neco jineho, protoze nevydrzim dlouho sedet na zadku a nebo se ke sledovani ani nedostanu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne červenec 17, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se odhodlal k týhle vykopávce, kterou jsem ještě neviděl:
http://www.csfd.cz/film/8364-sesty-smysl/
Bohužel musím napsat, že absolutně nechápu to vysoký hodnocení na čsfd. Pro mě obrovská nuda a velký zklamání. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červenec 17, 2011 10:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|