ty vole, za takovou postavu bych se fakt nestyděl...pohodička však nabereš, když tě to bude dál bavit :-)
Díky určitě bavit bude... už je to styl života a pokud se něco nepokazí (což by mohlo, proto cvičím opatrně a s rozvahou kvůli srdeční vadě). Navíc se cítím líp a když to poslední dobou jde líp a líp, tak uvidím, kam to dojde.
z takove formy se da udelat slusne osvalenej borec lip nez z nejakyho tucnaka, obrovska vyhoda nemuset si hlidat zradlo a cpat to do sebe jak prokoplej....
Tak výše je přidaná půlroku stará fotka mám tam asi jen kolem 51kg vím, je to hrozné, ale o to více mě motivuje na sobě makat, když to vidím. rovnoměrně jsem zapracoval na objemu a jde to... po tom, co mám teď totálně překopaný systém cvičení dokonce rostu rychleji, tak uvidím cca za 3 měsíce, jak to bude vypadat
Jsem nevěděl, že máš nějaké problémy s přibýráním, ale mě to už příjde teda dost na kost...Beru, že každý začíná z jiné postavy, ale toto...
Tak ať ti jde váha na horu A sorry za předešlou odpověď
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Tak výše je přidaná půlroku stará fotka mám tam asi jen kolem 51kg vím, je to hrozné, ale o to více mě motivuje na sobě makat, když to vidím. rovnoměrně jsem zapracoval na objemu a jde to... po tom, co mám teď totálně překopaný systém cvičení dokonce rostu rychleji, tak uvidím cca za 3 měsíce, jak to bude vypadat
Jsem nevěděl, že máš nějaké problémy s přibýráním, ale mě to už příjde teda dost na kost...Beru, že každý začíná z jiné postavy, ale toto...
Tak ať ti jde váha na horu A sorry za předešlou odpověď
To je dobrý, ale to je ono :D že člověk neví a napíše víc žer. Ale nejde jen o jídlo, kdy musím spíše dietit, tak jedině, co z masa tak tuňák nebo kuřecí... z hovězího a vepřového mi je tak 4 hodiny zle a nic do sebe nedám.
Ale taky při tréninku nemůžu naplno kvůli tachykardii. Záchvat jsem neměl už přes 10 roků, ale ten blok mám v hlavě pořád.
O to je to pro mne mnohem těžší. kontrolovat se musím jak u jídla, tak u cvičení.
momentka z letošní dovolené v Itálii, +- 77kg na 183 cm.
tyjo při stejných tělěsných parametrech sem vypadal úplně jinak, jak někdo psal, určitě to bude nohama které jsou asi dost pozadu. Ty ruce jsoou ale ovšem fakt super, můžu jen závidět :-)
luxus chlape , nádherný výkony, přesně k tomuhle typu cvičení bych chtěl časem směřovat (funkční síla, výbušnost atd.)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Parada, jit touhle treninkovou cestou je asi nejlepsi, co muze byt
Zavidim :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
kdybych cvicil takove ulety, tak sem za 2 mesice mrzak, hlavne ty ruzny trhy a divny pohyby, ramena bych si odjebal auau... Jinak dobry fitko
ty ses proste BB hlava :) a vubec nevis, co je to funkcni sila, kondicka atd.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru