Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
Většina zdejší komunity má nadměrný příjem bílkovin (nadměrný = zbytečně moc velký).

Nejjednodušší je ten počet bílkovin ve stravě snížit a otestovat to, další možnou veselostí je málo zeleninky:)

Redis, trochu si to mylis. Clovek, ktory sa aktivne venuje silovemu sportu, potrebuje mat nadmerny prijem bielkovin (normalny=minimalny odporucany roznymi organizaciami, lekarmi etc.). A nadmerny prijem v tomto pripade ani zdaleka sa nerovna zbytecne moc velky. Pozri si nejake informacie o vymene bielkovin.

Reiben:
Jednou z moznosti su prave vlocky. Problem je v bobtnani vlociek v traviacej sustave. Je treba ich pripravit tak, aby pocas noci stali namocene, pripadne z nich urobit ovsenu kasu (cca 5 min). Ja som mal problem s nadymanim a 100% som vedel, ze je to z vlociek. Dokonca som ich mozno na rok uplne vylucil z jedalnicka. Odkedy na Kidovu radu vlocky zasadne upravujem varenim, akekolvek problemy zmizli.
Problem moze byt samozrejme aj vo vyssom prijme bielkovin. Ja nikdy nemam dlhodobo konstatny prijem bielkovin, ale striedam to. Okrem toho, pises, ze mas 2g na kg plnohodnotnych bielkovin. Cize moze tam byt este pokojne par desiatok gramov tych "neplnohodnotnych". A to su co...? Nie bielkoviny?
A laktozova intolerancia je samozrejme tiez moznost. Musis to vysledovat, vzdy zmen len jeden faktor na urcity cas a uvidis. Ja by som najskor skusi tie vlocky a mlieko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frode

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plynatost pocituju vetsinou po rychlych sachrech (nadmerny prijem bilkovin bez jakykoliv problemu). Susenky, buchty nebo pecivo z obchodaku a mam nekolik dni problem. Myslim, ze si to bude muset Reiben pomalu vysledovat sam, bohuzel.
Merrao

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben: No poslední dobou jsem hlavně viděla, že jíš dost fazole...Nemohlo by to být tím?
U.B0B

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
... Ráno si zalévám vločky mlékem (0,5 litru), během dne jogurt a před spaním tvaroh.

po ranu vlocky s mlikem - s tim sem mel problem. mliko sem zrusil a davam ho spis k veceru. vlocky sparim jenom vodou ... sem cca 15 let mliko nepil a ted vidim, ze s nim mam trochu probleem ... + k tomu vlocky s 17% vlakninou a hned po ranu sem mel zadelano na mozne celodenni problemy ...
YUD

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlíko po ránu mi taky dělá problémy a obecně už teď nepiju tolik mlíka co dřív, takže ono se to může i měnit. Dřív jsem pil mlíky litry, k tomu jogurty, cottage atd. a žádnej problém. teď už by to nešlo.
A osobně u mě nadýmání způsobuje spíš nadměrný množství sacharidů.

Co jsem vysledoval (nevím, třeba mi to někdo vyvrátí), tak nadměrný příjem vlákniny mi taky nedělá dobře. Tj. ráno vločky (které si přimíchávám během dne i do proteinu), celozrnný chleba atd.
Reiben

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná, že to bude těmi vločkami a mlékem. Problém je, že se jich nechci vzdát, protože snídani si bez nich už ani nedokážu představit.
Fazolema to nebude určitě. Ty jsem sice nedávno měl, ale problémy s plynatostí mám už delší dobu.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Může to být i větším příjmem kuřecího masa. Občas to mám taky, moje tělo nedobře tráví kuřecí.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak ja jsem rad, ze me telo v tomto ohledu snese uplne vse v jakychkoliv kombinacich a v jakemkoliv mnozstvi
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trapní amatéři z goodlift.cz kam už od pátku několikrát deně volám abych si objednal vzpěračské boty a nikdo nebere telefon
grogy

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Trapní amatéři z goodlift.cz kam už od pátku několikrát deně volám abych si objednal vzpěračské boty a nikdo nebere telefon

pošli email, je to lepší. já to tak dělám pokaždé a je to v pohodě.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
prochm

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Já si od nich také objednával boty+bandáže a vše proběhlo velmi rychle a bez problémů. Napsal jsem jim email s popisem zboží, o které mám zájem a ještě ten samí den mi odpověděli. Za dva dny jsem měl zboží doma.
frode

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Kdybys tam byl nekdy osobne, vedel bys, ze to maji v rodinnem domku, takova mala firma, urcite bez sekretarky. Zrejme jsou na dovoleny, posli email a nebuc.

PS: Komunikace je vzdy v poradku, akorat za postovny uz chtej zbytecne moc.
redis

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou mně serou omezení, které plynou z přírodních zákonů, chtěl bych makat víc a víc, ale prostě to nejde ... fyzicky to na sobě dost cejtím a dost věcí, které bych chtěl dělat už vysílením moc nezvládám ...

Jediný co mně napadá, je dál bojovat proti přírodě s tím, že jí třeba jednou porazím tím, ze přijme to, co po ní chci :) A to neomezenou regeneraci a výdrž :D
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Partridge

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Dvě stovky poštovné? si dělají pr....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: