|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: |
Mablung: 18 mi bylo, ale není můj styl si najít práci v Anglii a za pár dní tam na x týdnů/měsíců odletět takový prácičky bych si rád plánoval trochu dlouhodoběji, teď už je na to pozdě (o žádné takové práci momentálně nevím)..
tak a zase do mě! |
Jahody jsi sbírat mohl, ale to už je pozdě.
Nicméně, za pár týdnů přijde na jihu pravděpodobně čas vinobraní či sběru jablek. Chce se to jen kapku informovat a spolu s dalšími Ukrajinci vyrazit
Mimochodem, že máš problémy si nahodit jednoručky na tlaky. Jak si je nahazuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
tak do té doby už snad něco mít budu, tohle je momentální prázdninová krize :D
jináč ty tlaky, no nikdy jsem necvičil s činkama těžšíma než 16-18kg, takže je to pro mě velkej nezvyk a bylo to poprvé, takže tohle si musím ještě vyzkoušet a pořešit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | tak do té doby už snad něco mít budu, tohle je momentální prázdninová krize :D
jináč ty tlaky, no nikdy jsem necvičil s činkama těžšíma než 16-18kg, takže je to pro mě velkej nezvyk a bylo to poprvé, takže tohle si musím ještě vyzkoušet a pořešit :) |
Proto se ptám jak si je nakládáš.
Já si je vždy dám na stehna, shrbím se do kolíbky a stále shrbený se překlopím na záda. Tímhle pohybem činky vykonají při putování do pracovní pozice minimální pohyb a po většinu času jsou podporovány stehny. Zatím jsem nejvíce cvičil s 35 kg a touhle "kolíbkou" jsem si je nakládal bez problémů a věřím že by mi nedělali problémy ani větší váhy (ale ty bych už mockrát nezvedl )
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 7:18 am Předmět: |
|
|
jo přesně, parodii na to co píšeš jsem zkoušel :) akorát mě dělalo problémy vytáhnout ty činky na stehna
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 13, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
tak je všecko zas na piču  jako auto mi zůstane jakási stará mrdka posraná, všecko je na kurvu a dneska se mi povedlo mít 3 jídla za den a totálně o ničem trénink
hmmm...
MT
8x 60kg
8x 60kg
3x 80kg
3x 80kg
10x 60kg
technicky jsem se to snažil zlepšit, začínám to celkem zvládat
JČ bench
10x 16kg
6x 20kg
5x 24kg
5x 24kg
přítahy JČ
8x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)
tady mi došla energie definitivně
ramena JČ
10x 14kg
7x 18kg
7x 18kg
rozpažky na rovné
10x 12kg
10x 12kg
biceps JČ
10x 18kg
16x 16kg
20x 14kg
triceps kladka (lano)
10x 25kg
10x 30kg
8x 30kg + 12x 15kg
+ břicho
(pak jsem byl překvapenej, když jsem na konec ze srandy dal celkem v pohodě 10 kliků na bradlech s vlastní vahou, nikdy mi to moc nešlo a najednou to jde..)
čas: 45 minut
trénink celkově na pytel, nálada na pytel
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
nálada pořád nic moc, ale neplánovaně jsem se dneska rozhodl pro trénink..
horní kladka k hrudníku
10x 35kg
8x 40kg
8x 45kg
8x 45kg
6x 45kg + 10x 35kg
energie jsem měl na rozdávání a k tomu jsem dostal blbej nápad dát si malou shazovačku-pumpovačku
tlaky na šikmé
10x 14kg
8x 18kg
8x 20kg
8x 20kg
8x 20kg
10x 14kg
dobrý
spodní kladka
10x 35kg
10x 40kg
jenom lehce na protažení zad, cítil jsem trochu namožení
military press
10x 30kg
6x 40kg
6x 40kg
8x 30kg
prostě slabina, jak ramena necvičím natvrdo denodenně, tak síla rychle ubývá : ( ale jináč mi to dneska sedlo moc pěkně :)
hyperextenze
20x
15x
peck-deck
10x 35kg
10x 35kg
12x 30kg
kladiva JČ
16x 16kg
16x 16kg
první série lehká jako bych činky v rukách vůbec neměl, ale hned druhá série mě přesvědčila o opaku a bylo to hodně těžký
kliky na bradlech
8x
5+1x
5x
technicky spíš tricepsová technika, ale ne úplně na 100%.. ještě si s tím cvikem pohraju, ale už teď mě hodně baví, je to vítaná nová změna u druhé série to poslední opáčko byl takovej nedotaženej mrzáček
+ břicho (to jsem tomu dal, jak jsem ho posledních pár týdnů zanedbával, tak dneska jsem si to teda extrémně vynahradil  )
čas: 60 minut
nikam jsem nespěchal, pauzy jsem klidně natahoval tam kde to bylo těžký (což je pro mě pořád nezvyk, protože jsem byl dřív zvyklej si dávat pauzy do 30-60 s.).. jo a kopnul jsem do sebe poprvé kofein a byla to dobrá jízda  energie jsem měl za 2, soustředění (oproti dřívějšku) maximální a potil jsem se fakt extrémně i na moje poměry (to jsem zvědav na příští trénink zad, asi se budu muset během tréninku převlíkat)
dneska to byl lehce nadprůměrný trénink, akorát to teď budu zase asi do konce měsíce tak nějak ojebávat, mám ještě nějaký zařizování a domlouvání, takže není moc čas a ani nálada..
v nejbližší budoucnosti zřejmě posilovnu v mém žebříčku hodnot posunu ještě níž, nemám teď vůbec dobrý podmínky a dělat to napůl je na pytel, chybí motivace a odpovídají tomu samozřejmě i výsledky a je to takový začarovaný kruh...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
hodinku nohec, celou dobu dvojky..
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 11:50 pm Předmět: |
|
|
| citace: | biceps JČ
10x 18kg
16x 16kg
20x 14kg |
To dáváš v jedný sérii 10 opakování 18 kg jednoručky v každý ruce? (to samý v kladivách) Přijde mi to jako výraznej nepoměr oproti výkonům, co máš v jiných cvikách. Jestli jo, tak klobouk dolů, jakej máš obvod bicepsu? :)
EDIT: ještě na minulé stránce totiž porovnávám s
| citace: | biceps s VČ
10x osa (10kg)
8x 20kg
8x 20kg
6x 22,5kg | tak mi to přijde hodně divný...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
na každou ruku né, to je celkově protože to cvičím střídavě levá-pravá-levá-pravá-... takže na každou ruku je to 5x 18kg, 8x 16kg a 10x 14kg (a ruce mám jak špagety :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
5x18kg je stejně slušný. Když děláš nějakej cvik, co je rozdělenej na levou a pravou nohu/ruku, tak se to píše kolik udělala jedna ruka (pokud dáš stejnej počet, jako že by ses o to měl snažit... tj začít tou slabší rukou a tou silnější nedělat víc, aby nevznikali disbalance). Takhle by se nad tim pozastavilo totiž asi víc lidí, kdyby to tu někdo študoval :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
tak dík no, ale slušný mi to nepřijde, už +- půl roku se s váhou na biceps nehnu nad 16kg jednoručky a objemově taky nic moc (ikdyž to už není problém jenom rukou) :)
a kdysi jsem to takhle psával, ale ta lenost :D no dobrá, začnu to zase psát trochu srozumitelněji když to nečtu jenom já
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
po delší době se zase trochu protáhnout
MT
10x 60kg
5x 70kg
3x 80kg
10x 60kg
původně jsem chtěl 5x5x 70kg, ale nějak se mi do toho nechtělo (stejně jako minule), takže došlo na nějaký zmatený série.. opět jsem si ale dával velkej pozor na techniku a je to čím dál lepší, měl jsem totiž poslední 3-4 týdny cvičení MT zažitej zlozvyk, že jsem dával čínku víc před sebe, abych si osou neodrbal nohy, což ale dojebávalo spodní záda tak jsem to konečně spravil a dávám si technicky čím dál větší pozor :)
ramena s JČ
10x 12kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 20kg
hurá, pomohlo jemné masírování trapéz a hned je to lepší (po cvičení zad mi většinou u tlaků dochází síla, protože mám unavený trapézy a nemůžu to pak dotlačit) ani těch 6x 20 nebylo nějak na krev, takže jsem fakt rád, že se mi daří "sílu" udržet
JČ bench
10x 16kg
8x 20kg
6x 24kg
6x 24kg
10x 18kg
zas byl problém nějak přemístit ty (pro mě těžký) činky, a celkově mi dneska benč sednul technicky moc dobře, ale na úkor vah (což mi ale moc nevadí).. hlavně že jsem z toho moc dobře cítil prsa :)
přítahy JČ
10x 18kg (x2)
10x 18kg (x2)
10x 18kg (x2)
spíš lehce podprůměr, jestli to i příště bude takový nemastný neslaný, tak zkusím přidat váhu (nebo ještě nějak změnit techniku).. je to škoda, napumpování po tomto cviku mi vždycky zvedne náladu :)
kliky na bradlech
7x
7x
6+1x
chtěl jsem dát francouze, už jsem měl nachystanou EZ s kotoučema, ale vzpomněl jsem si na tohle zase to poslední opakování byl takovej nedotaženej mrzáček :) jinak, snažil jsem se o maximální tricepsovou techniku, která se jako zázrakem objevila už u druhé série a bylo to fakt super moc mě to baví a snad začnu brzo přidávat zátěž pro aspoň 5 opakování :)
biceps s VČ
10x 10kg (jenom osa)
8x 20kg
6x 30kg + 12x 10kg (jenom osa)
peck-deck
12x 30kg
10x 30kg
málem jsem zapomněl na tuhle pumpovačku :)
+ břicho
čas: 48 minut
ještě jsem chtěl dát ukřižování, ale kolem hrazdy se motalo nějak moc lidí, tak jsem to nechal být..
jinak to byl moc vydařenej trénink, jako vždy něco mě potěšilo, něco trochu zklamalo, ale celkově jsem hodně spokojenej a čekal jsem horší výsledky :)
dneska nohec zřejmě v takovým hnusným počasí nebude, takže už jenom relax a nohy hore
příští trénink asi pátek/sobota
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
Být tebou, tak u základních cviků bych jel nějaký 3x3, 5x5 apod.. aby ses zlepšoval. Každý tréning přidal váhu, opakování, popř další sérii atak
Tvůj poslední tréning MT byl horší, než předposlední a tak by to vypadat nemělo...
co mě vyloženě dostalo je to, s jakou váhou jedeš biceps v poměru k tomu, s čím cvičíš kozy jako ramena...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|