MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

Jinak prakticky ti bude stačit to samý co mam já, stojan nebo klec, lavička velká osa a závaží

Presne tak, ale preferuju klec. Jen asi dvakrat jsem byl ve fitku, kde byla klec a tam ma clovek pri tezkejch drepech uplne jinej pocit bezpeci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Morico napsal:

Jinak prakticky ti bude stačit to samý co mam já, stojan nebo klec, lavička velká osa a závaží

Presne tak, ale preferuju klec. Jen asi dvakrat jsem byl ve fitku, kde byla klec a tam ma clovek pri tezkejch drepech uplne jinej pocit bezpeci.

Přesně proto mam klec, teď teprv budou dřepy ass to grass na krev :)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě napadlo, že nejdřív bych investoval jenom do velký činky a jel všechno pěkně od země, vzpěračsky.
No a až budu dřepovat se 180kg, který si sám přemístim na hrudník, tak budu nabušenej jako hovado (pokud si teda dřív neodkouřim lokty a ramena )
Morico

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Mě napadlo, že nejdřív bych investoval jenom do velký činky a jel všechno pěkně od země, vzpěračsky.
No a až budu dřepovat se 180kg, který si sám přemístim na hrudník, tak budu nabušenej jako hovado (pokud si teda dřív neodkouřim lokty a ramena )

Podobně jsem uvažoval taky .. a ono vesměs na nějaký tréninky ti samotná velká osa bude stačit už teď .. třeba na přemístění, mrtvoly atd.
Pwr

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen jsem se chtel zminit o dalsi moznosti - lesenarsky kozy.

Kdyz jsem koupil osu a zavazi, nezbylo mi dost penez na stojan/klec, tak jsem koupil lesenarsky kozy. U drepu je samozrejme problem, ze musis zacit ze spodu aspon prvni opakovani, ikdyz kdybych koupil dohromady 4, tak bych je i mohl delat normalne - chce to jen vybrat nejaky kvalitni co se daj nastavit. Myslim ze firma elko? novy knin nebo neco takovyho je vyrabi nastavitelny, kazda ma nosnost 200kg. Ikdyz jsem ohledne tehle nosnosti skepticky, tak verim ze pokud ma kazda 200kg, a dohromady by teda "mely" udrzet 400kg, tak myslim ze 200kg zvladnou ok. Dokud nedam 200kg na celni drep ze spodu, tak mi budou stacit lol.
Klec je samozrejme lepsi, ale jen jsem se chtel zminit o tehle velmi levne variante, ktera neni vubec tak spatna.
Morico

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19.7.2011 - Úterý

Warm-Up :
◇ 5 min cyklotrenažer, brake 4/10
◇ krátký statický strečink (výdrž v protažení 5 sec)
◇ krátký dynamický strečink (Stronglits, Magnificent Mobility)

Powerclean & Jerk :
☞ 5x40kg
☞ 5x50kg
☞ 3x60kg
☞ 5x65kg
☞ 5x80kg
5x90kg - PR - pásek, bandy zápěstí; po tejdnu pauzy jsem se samozřejmě cítil slabej, ale vim, že tohle je jenom v hlavě a za tejden se nic nezmění, takže jsem si těch 5 opak. což je PRko prostě dal, krapet na krev, ale ok:

CG Benchpress :
☞ 5x50kg
☞ 5x60kg
☞ 3x75kg
☞ 5x80kg
☞ 5x90kg
☞ 5x105kg

Kladivový biceps. zdvih s JČ v sedě :
☞ 10x10kg
☞ 10x17.5kg
☞ 8x25kg
☞ 8x25kg
☞ 8x25kg

Strečing :
cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec

Celk.čas: ??
Rachela

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hardcore videjko
A zase motivacia pre mna ako hrom :)
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

masakr, motivace i pro me
spekounP

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ty krávo

a pak, ze se nemá cvičit do selhání

brutal mazec, ty overheady jsi za posledni dobu dobre poresil
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
19.7.2011 - Úterý

...

Powerclean & Jerk

...

nechci se hadat ale neni to spis push press?
Morico

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Morico napsal:
19.7.2011 - Úterý

...

Powerclean & Jerk

...

nechci se hadat ale neni to spis push press?

jo, ja tohle kopiroval z minula, kdy sem zkousel klasicky jerky a zapomnel jsem to editnout.. ale ja to moc neresim, je to proste overhead a jak se mi to tam zrovna povede dostat, tak to je, dneska to byly spis nejaky takovy powerjerky/pushpressy .. nejefektivnejc mi slape pushjerk, ale ten dneska nějak nešel, tak jsem tomu nechal volnej průběh :)

Naposledy upravil Morico dne út červenec 19, 2011 12:56 pm, celkově upraveno 2 krát
Morico

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Hardcore videjko
A zase motivacia pre mna ako hrom :)

Luster napsal:
masakr, motivace i pro me

Neni zač, sem jedině rád, že třeba i motivuju, aspoň to dává další důvod proč postovat videa.
Morico

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
No ty krávo

a pak, ze se nemá cvičit do selhání

brutal mazec, ty overheady jsi za posledni dobu dobre poresil

musim se pripravit na ty zavody no, tezko na cvicisti... :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

jo, ja tohle kopiroval z minula, kdy sem zkousel klasicky jerky a zapomnel jsem to editnout.. ale ja to moc neresim, je to proste overhead a jak se mi to tam zrovna povede dostat, tak to je, dneska to byly spis nejaky takovy powerjerky/pushpressy .. nejefektivnejc mi slape pushjerk, ale ten dneska nějak nešel, tak jsem tomu nechal volnej průběh :)

OK OK ja se nechtel hadat
jenom jsem si chtel ujasnit pojmy
jinak mas moji gratulaci, ja se uz tri roky pokousim dostat nad hlavu devadesatku aspon jednou
Morico

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
OK OK ja se nechtel hadat
jenom jsem si chtel ujasnit pojmy
jinak mas moji gratulaci, ja se uz tri roky pokousim dostat nad hlavu devadesatku aspon jednou

Ja se nehádam :) jenom jsem to uváděl na pravou míru .. jinak dík

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: