Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:

To jo,ale k nam chodi cvicit i kluci pres 190cm a nemaji 100kg a rekl bych ze vypadaji mohutneji nez drepr. Ale video muze zkreslovat a proto jsem psal o tech fotkach.

Fotky treba tady https://forum.ronnie.cz/drejprduv-normalni-trenink-aktualne-split-t26245-1080.html

Pridavat si opravdu nepotrebuji :) V posledni dobe jsem se vazil asi u 3 doktoru a vzdy 102-103kg, ted bych dokonce typl, ze jsem diky tomu, ze vic jim a i diky zmene treninku, pribral, ale nevim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Habartovi

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Habartovi napsal:

To jo,ale k nam chodi cvicit i kluci pres 190cm a nemaji 100kg a rekl bych ze vypadaji mohutneji nez drepr. Ale video muze zkreslovat a proto jsem psal o tech fotkach.

Fotky treba tady https://forum.ronnie.cz/drejprduv-normalni-trenink-aktualne-split-t26245-1080.html

Pridavat si opravdu nepotrebuji :) V posledni dobe jsem se vazil asi u 3 doktoru a vzdy 102-103kg, ted bych dokonce typl, ze jsem diky tomu, ze vic jim a i diky zmene treninku, pribral, ale nevim.

Ja nerikam,ze si pridavas,jen ze na tech videich to vypada na min. Podle tech fotek bych si taky netroufnul typnou vahu,ale forma je gut a podle tre.logu i dost funkcni.
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:

Ja nerikam,ze si pridavas,jen ze na tech videich to vypada na min. Podle tech fotek bych si taky netroufnul typnou vahu.

Nemuzu za to :) Jak jsem psal, ani sestricka u doktora mne to neverila, a tak jsme se musel prevazovat. A kdyz se me nekdo zepta, tak tomu taky vetsinou moc neveri nebo se spise divi nez neveri, ale je to proste tak :) Pokud chces nejake vysvetleni, tak te muzu maximalne tak odkazat na muj podpis
madball

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že jsem tě viděl na živo a vím, že jsi vyšší a já mám 95, tak osobně s tím nemám problém a spíš bych se divil, že nemáš i víc. Kdyby byly nohy v pohodě, tak by tam bylo minimálně dalších 10-15kg.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba když jsem viděl jednu fotku Habyho s nějakým kámošem, kde měli oba kolem 100 kilo a ten kámoš byl oproti Habymu poloviční.. Nevím, čím to je, ale mam to samý s kamarádem. Váha stejná ale vypadá tak o 20 kg těžší než já.
Abych to uzavřel, 103kg věřím
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Vzhledem k tomu, že jsem tě viděl na živo a vím, že jsi vyšší a já mám 95, tak osobně s tím nemám problém a spíš bych se divil, že nemáš i víc. Kdyby byly nohy v pohodě, tak by tam bylo minimálně dalších 10-15kg.

Jojo ty nohy by jeste nejake kilo pridaly, ale zase nosit na sobe 110kg taky neni prdel. I kdyz jsem tuhle vahu mel uz mockrat, tak jsem se nikdy neciil ve sve kuzi. Me zivotni maximum bylo 115kg a to jsem se zadychal uz pri zavazovani kanicky u bot a vzdy jsem musel minimalne na dvakrat, protoze se mne navalila voda do hlavy Ale zase je fakt, ze tam tenkrat bylo hodne vody z nekterych vitaminu
madball

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem ti teď vzpomněl na kámoše z tvého oblíbeného ProGymu. Vždycky, když za ním někdo došel, co má dělat, aby nabral, tak jeho dopověď byla:
"Kluci, to musíte papat vitamíny."
Kluci: "A neudělá nám to něco?"
"Vypadám na to, že by mi něco bylo?", odpověděl s nateklou rudou hlavou.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21/7 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,80km
rychlost: 42,80m/h
zatez: 8-9/9
spalena energie: 977kcal
RPM 115
tepova frekvence: ****

- vubec se me nechtelo, ale jelikoz nevim, jak dlouho ted nebudu moc cvicit respektive budu cvicit jen omezene, tak jsem se dokopal, chvilema to byl hnus ale nakonec super
Culda13

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to RPM je hnus pane
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
to RPM je hnus pane

Jo obcas mam taky ten pocit, protoze abych to udrzel musim se celou hodinu soustredit jen na to a pokud ztratim na chvilku koncentraci, tak to hned klesa.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc se tak lesknes na tech fotkach? To se mazes nejakym olejem?
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Proc se tak lesknes na tech fotkach? To se mazes nejakym olejem?

Sprchoval jsem se a navic jsem jeste "tekl" po rotopedu. Jeste nejake podobne inteligentni otazky?
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tommy no offense ale nechapu jak muze byt dospely clovek tak hloupy , nechapavy a buh vi co jeste , kolikrat kdyz ctu jak s nekym diskutujes tak absolutne nechapu na cem jedes protoze takovy necit k inteligentnimu chapani jako mas ty , to je docela na povazenou ale nechci se hadat , jen to fakt nechapu kde nekdo jako ty dela chybu
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja se taky nechci hadat a nejak se do tebe navazet, protoze ja taky nejsem zadna vedma :), ale Kubaz ma bohuzel pravdu. Vzdy, kdyz se na neco takoveho zeptas, tak si rikam, jestli si delas prdel nebo ne, ale jelikoz te tak trochu znam, tak vim, ze asi ne. Treba jak ses nedavno zeptal v Tomove logu s nazvem "drug free" ,jeslti bral nekdy drogy.Dodnes mne vrta hlavou, jeslti jsi opravdu nepochopil, co tim asi chtel autor rict nebo jestli to mel byt nepovedeny vtip.
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2011 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

do p***, asi chcipnu bolesti

Naposledy upravil Draper dne pá červenec 22, 2011 11:13 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: