Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ronaldo

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
MalajskyTygr napsal:
Trapní amatéři z goodlift.cz kam už od pátku několikrát deně volám abych si objednal vzpěračské boty a nikdo nebere telefon

Dvě stovky poštovné? si dělají pr....

To sídlí někde za oceánem nebo co?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě naprostý amaterismus hraničící s debilitou některých lidí nejen tu na foru. Kde jsou ty časy, kdy člověk co něco psal a radil ostatním taky opravdu něco věděl ?
Gohan

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.idnes.cz/soud-potrestal-romy-kteri-vymlatili-hospodu-v-kyselovicich-prq-/krimi.aspx?c=A110711_1616405_zlin-zpravy_toi
3 roky za prokazany rasove motivovany zlocin? Co takhle 20 jako exemplarni pripad? Neskutecne hovado ten soudce.
ronaldo

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tahle situace v Česku sere i mě. Rasismus naruby.
Gohan

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao: 3 roky za vyhrozovani, rasisticke nadavky, fyzicke napadeni s tim ze to jsou recidivisti se ti zdají OK?
Plus ta mediální masáž z vitkova byla solidní, proč se nic nedeje tady?

Krome toho ti z vitkova argumentovali tmi ze si mysleli ze tam nikdo nezije,ze je to sklad ukradeneho zbozi, stav budovy tomu odpovidal. Rasistickou oslavu vyroci Hitlerova umrti z toho udelala media,ve skutecnosti o tom 99 procent lidi vi jenom to, co se reklo v televizi nebo napsalo v novinach, nikdo poradne nevi co se tam stalo, najednou jsou z ciganu nejvetsi chudaci, to ze dceru vychovavali v naproste nevhodnych podminkach se najednou odsune na druhou kolej a zharum se nasoli 20 let.
Edit: Aha Merrao vymazala.

Z novinek:
V různých stádiích bitky útočníci mlátili své oběti do hlavy pěstí, vláčeli je za vlasy a kopali je do hlavy a hrudníku, bili je rozlámanými židlemi a došlo i na údery těžkým popelníkem.

Výsledkem byla vybílená hospoda, jeden z hostů skončil se zlomeným žebrem, další nějakou dobu neviděl na oko, jiní utrpěli zhmožděniny. Podle znalců si útočníci museli být vědomi, že napadení mohou utrpět těžkou újmu, na což upozornil i soudce Rašín.

Takže je mlatili i rozlamanymi zidlemi, kdo jiny si vezme neco takoveho nez nekdo kdo chce zpusobit co nejvetsi skodu? Poslal bych je vychladnout na 20 let za rasove motivovany zlocin at se ten rasismus trosku vyvazi.
Merrao

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za to vymazání.
Já si totiž blbě přečetla anevšimla si, že tam bylo to ubližování v takové intenzitě.
Ono strávit 3 roky v chládku už není to co bývalo, ale alespoň za komunistů by jim to asi stačilo.
Dvacet let by jim ale stejně dát nemohl, pokud vím, je nějaké maximum.
Což mě vede k dotazu, jakto, že ti chlapi co skoro upálili tu romskou holčičku dostali 20 let, když hranice je 12?
Gohan

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

Což mě vede k dotazu, jakto, že ti chlapi co skoro upálili tu romskou holčičku dostali 20 let, když hranice je 12?

Tahle otázka vrtá hlavou nemálo lidem. Ovšem tupé hlavy, co toto vymyslely si už neuvědomily, že tímhle akorát popudili cechy proti ciganum a kazdy takovy nespravedlivy je jenom olej do ohne.
ygg

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

Bylo by možno tuto úvahu rozvést? Protože pokud je mi známo, tak soud dospěl k názoru, že se jednalo o pokus o vraždu, a tam tedy horní hranice sazby "12" fakt není.
Gohan

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik je za pokus o vrazdu? A kolik je za vrazdu? Kde se to da vycist?Navic to je celkem fuk, jenom je zase videt jaky dvoji metr tady u nas funguje. Kdyby byla situace opacne, tak je myslim kazdemu jasne ze by z nich udelali nacky, kteri vykrikovali nacisticka hesla a chteli je vsechny zabit a sli by si sednout na 20 let. To je to co me sere, je mi fuk jestli je ten hajzl cerny nebo bily, ale tak doprdele aspon trestat stejne by to mohli. Ne ze se jedna vec tahne v novinach a na obrazovce, dela se primy prenos ze soudne sine a podobne hovadiny a u druhe nic. Ted treba narazim na ten pripad kdy kluk nemel penize na vlak tak sel kolem koleji navstivit mamu v jinem meste, dva cigani ho chytli, zmlatili,svlikli,znasilnili,rikali mu ze se mu stane to co delal hitler ciganum, chudak kluk se doplazil do nejblizsi zastavky a oni tem smejdum daji 10 let a pri odvolani jim ho snizi na pet, tak kde to jsme?Jak je toto mozne?
A nejhorsi je co? Ze s tim udelame absolutni hovno.
ygg

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vše je v Trestním zákoníku .... stačí nastudovat. Podobně se tam dočteš, že těch 10, co dostal jeden z těch dvou hovad, je prostě u mladistvého maxko...tresty se jim automaticky krátí na polovinu.

Aby bylo jasno, ani v jednom případě nesouhlasím s konečným výsledkem, resp. nelíbí se mi, ale je dobré si nejdřív něco zjistit, a až pak nadávat.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zas naprosto neuvěřitelný, nevím co už se má kurva stát, aby se s tim něco dělalo a naprosto nechápu jak je toto možný v 21.století v Evropě. Okamžitě kofoly zastřelit, tohle si žádnej člověk nemůže dovolit, znova nechápu čím ta piča myslí, když to dělá. A že 10 je u mladistvýho maxko a neexistuje vyjímka na tyto případy je klasickej bordel v našem právním/demokratickým systému. Zlatej Islám v tomto....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.... tak po cca 8 měsících zas tříslo v py*i asi = (
Nemůžu běhat - fotbal naprt
Dřep s tím taky neudělám - posilka oničem...

Naposledy se mi to spravovalo asi půl roku... už mě to nebaví....
ygg

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Zlatej Islám v tomto....

Si to tam jeď na pár let zkusit ... myslím, že ještě berou
drlift_

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Trapní amatéři z goodlift.cz kam už od pátku několikrát deně volám abych si objednal vzpěračské boty a nikdo nebere telefon

To bude asi tim, ze volas na telefon kolegyne, ktera je na dovolene v zahranici. V pondeli se vrati domu, takze ji muzes zavolat. Pokud chces neco objednat hned, tak staci napsat email.

Co se tyce postovneho nad kterym se tu nekdo cilil. Tak jsme ho zvedli z toho duvodu, ze Ceska posta podrazila a take tim, abysme zvyhodnili ty, co objednavaji vice zbozi (v jejich pripade na postovne doplacime). Na zbozi nemame tolik, abysme mohli dotovat postovne uplne kazdemu....

Kazdopadne pokud nas mas za trapne amatery (jsme jedni z nejvetsich prodejcu v Evrope), bylo by asi lepsi, kdybys objednaval zbozi u nekoho jineho. Neradi bychom te zklamali.....
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
MalajskyTygr napsal:

To bude asi tim, ze volas na telefon kolegyne, ktera je na dovolene v zahranici. V pondeli se vrati domu, takze ji muzes zavolat. Pokud chces neco objednat hned, tak staci napsat email.

Co se tyce postovneho nad kterym se tu nekdo cilil. Tak jsme ho zvedli z toho duvodu, ze Ceska posta podrazila a take tim, abysme zvyhodnili ty, co objednavaji vice zbozi (v jejich pripade na postovne doplacime). Na zbozi nemame tolik, abysme mohli dotovat postovne uplne kazdemu....

Kazdopadne pokud nas mas za trapne amatery (jsme jedni z nejvetsich prodejcu v Evrope), bylo by asi lepsi, kdybys objednaval zbozi u nekoho jineho. Neradi bychom te zklamali.....

Volal jsem několik dnů na jediný telefon který je na vašich stránkách. Kdo je kde na dovolené, kdo s kým ve firmě spí nebo co jste měli k obědu mě jako zákazníka fakt nezajímá. Pochopil bych to ještě kdyby jste si dali oznámení na stránky nebo měli záznamník s oznámením.

Mail jsem poslal v úterý a bylo mě na něj odpovězeno. Ještě v úterý jsem napsal mail s doplňující otázkou ohledně volby velikosti. Je čtvrtek a odpověď nikde. Shrnuto, týden se snažím komunikovat různými kanály a objednat zboží a výsledek je nula. Nechci si ani představovat jak by se řešila případná reklamace.

Takže ano, jste trapní amatéři o čemž svědčí i tvá arogantní rada na závěr. Já se podle ní samozřejmě zařídím a ještě dnes objednám Adistary z Německa.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: