SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kulíšek

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
erik1 napsal:
Zaujimala by ma skusenost niekoho s CLA,
beriem to s prestavkami asi pol roka,
aj v objeme aj v diete, skusal som najroznejsie davkovania,
ze aku maju skusenost druhy, lebo ja nic moc..
Stejný jako l-karnitin. To jest o ničem. Vyhazování peněz.

L-karnitin funguje, jistě se dá do diety použít

Nefunguje....
Petey

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ak je to l-carnitin + kofein tak funguje ale v pohode,mozno to je predajca
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomiňme debaty o účincích spalovačů, placebo efektů, atd.

Který z těchto výrobků se zdá být lepší? Nejde jen o proklamovaný hubnoucí efekt, ale jestli třeba Synephrin dokáže díky stimulačním účinkům působit navíc i jako "steampack" při těžším trenálu.
Zvažuju koupit ve slevě díky trvanlivosti toto https://obchod.ronnie.cz/s-1454-carnitine-50000.html?z=v a nebo klasická týdenní akce https://obchod.ronnie.cz/s-3673-synephrine-inulin-liquid.html.

Dělám objednávku proteinu a ostatních doplňků, tohle bych užíval společně s přítelkyní, která to chce objednat jako doplněk k hubnutí, tak prosím o odpovědi na otázku a ne kritiku placeba
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych si nekoupil ani jedno :-) ale kdyz uz se ptas, tak asi synephrine
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak oproti spalovacum nakopavace pred treningem fungujou, ale ja sem v tom nevidel zadnej smysl si neco dat pred tim nez pujdu na trening a pak se me pri ceste do posilovny rozbusilo srdce a potil sem se jak idiot... Ten trening se rozjede aj bez nakopavace.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, mám od kámoše kofeinové tablety od Aminostaru.

Potřebuji poradit, protože s tímto nemám zkušenosti.

Pro začátek: funguje to? (strava v pořádku). Má cenu brát tyhle tablety např. ráno, i když mám celodenní fyzickou aktivitu a nebo se to bere jen např. před 2hod. treninkem? Bojím se totiž toho, že když to budu užívat, pocit únavy se zmenší a tělo bude "nakopnuté" - ale jak dlouho?

Hodněkrát se cítím opravdu unavený, někdy v poledne, někdy odpoledne že si musím dát na 1-2hod spánek, strava je v pořádku, spánek taky.

Díky za každou radu.
Morico

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Čau, mám od kámoše kofeinové tablety od Aminostaru.

Potřebuji poradit, protože s tímto nemám zkušenosti.

Pro začátek: funguje to? (strava v pořádku). Má cenu brát tyhle tablety např. ráno, i když mám celodenní fyzickou aktivitu a nebo se to bere jen např. před 2hod. treninkem? Bojím se totiž toho, že když to budu užívat, pocit únavy se zmenší a tělo bude "nakopnuté" - ale jak dlouho?

Hodněkrát se cítím opravdu unavený, někdy v poledne, někdy odpoledne že si musím dát na 1-2hod spánek, strava je v pořádku, spánek taky.

Díky za každou radu.

Čau, já bych ty kofeinový tablety bral asi jedině před tréninkem jako nakopávač, mají většinou toho kofeinu dost, takže už bych to pak moc nepřeháněl s kafem pokud ho piješ .. jinak já je měl jednou a nějak to na mě moc nefungovalo .. teda asi tak jako normální kafe, takže žádnej zázrak ... mně třeba mnohem líp funguje ráno i v poledne když se cítim trochu unavenej, zelenej čaj .. takže asi to chce ozkoušet no.
kid

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Placebo neplacebo, Carniform od Nutrendu mám úspěšně dlouhodobě vyzkoušený na vesle. Poznám, kdy jedu bez něj a nebo s ním. Pokud si chci dobře zajet slušný výkon a přitom si to užít, tak jedu na ampuli Carniformu. Termo efekt po Carniformu ve spojení s intenzivním veslováním jede ještě několik hodin po tréninku.

Co se týče karnitinu, ten funguje prokazatelně jako antiaritmikum. Vzhledem k tomu, že jsem se už na vesle dokázal slušně rozhodit (noční arytmie jak vyšité) tak tenhle účinek velmi vítám.
Morico

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Placebo neplacebo, Carniform od Nutrendu mám úspěšně dlouhodobě vyzkoušený na vesle. Poznám, kdy jedu bez něj a nebo s ním. Pokud si chci dobře zajet slušný výkon a přitom si to užít, tak jedu na ampuli Carniformu. Termo efekt po Carniformu ve spojení s intenzivním veslováním jede ještě několik hodin po tréninku.

Co se týče karnitinu, ten funguje prokazatelně jako antiaritmikum. Vzhledem k tomu, že jsem se už na vesle dokázal slušně rozhodit (noční arytmie jak vyšité) tak tenhle účinek velmi vítám.

Teď si mi na ten carniform úplně nalákal, že to možná prubnu :))
kid

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic horšího, než že ti nezabere by se stát nemělo. Chce to ale zkusit aspoň 2 x 3 x.

Pravda je, že spíš poznám, že jsem si ho ten den před jízdou nedal, než dal. To pak zpytuju svědomí, proč jsem se tak trápil.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O účinku carnitinu na hubnutí napsala nahoře už Kulíšek...žádný se nekoná. Dokáže zvýšit tělesnou teplotu, působí na srdeční sval, ale hubnutí po něm čekat nemůžete ( resp. můžete, ale budete zklamáni : )
eschaia

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

carnitin na mě nijak nepůsobí, co ale můžu doporučit jsou kofeinové tablety, beru cca hodinu před tréninkem 1tbl 200mg kofeinu (extrifit) a hodně mě to nakopne, taky při tom mám takový menší euforický pocity :) Ale chce to brát jen občas, protože čím častěji ho beru, tím menší je pak účinek. Stačí ale 4dny bez kofeinu a efekt je zase jak na začátku. Za ty prachy co to stojí je to bomba...
kid

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jen pro jistotu aby tu nedošlo k mýlkám, protože nevím k čemu patřily poslední příspěvky, tak dodávám složení CARNIFORMu:

L-Carnitin base 1000 mg
Kofein 100 mg
L-Arginin base 2000 mg
Extrakt Citrus aurantium 50 mg
Cholin 800 mg 200 mg
a plus něco málo vitamínů
Morico

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Já jen pro jistotu aby tu nedošlo k mýlkám, protože nevím k čemu patřily poslední příspěvky, tak dodávám složení CARNIFORMu:

L-Carnitin base 1000 mg
Kofein 100 mg
L-Arginin base 2000 mg
Extrakt Citrus aurantium 50 mg
Cholin 800 mg 200 mg
a plus něco málo vitamínů

jj já to pochopil tak, že si to radil jako nakopávač, kterej ti fungoval a né kvuli carnitinu ... já původně odpovídal Frozzovi na zkušenosti s kofeinovýma tabletama, na to ty ses přidal s carniformem a zřejmě už jenom to slovo carni evokovalo diskuzi o nefunkčnosti carnitinu :) ... nikdo sme tu nechtěli carnitinem hubnout .. když už tak bych od toho čekal, že se budu potit a budu čilej :))
kid

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a pozor. Arginin a karnitin mají kladný vliv na čilost spermií, ať není průšvih.
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: