|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
ak je to l-carnitin + kofein tak funguje  ale v pohode,mozno to je predajca _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
Pomiňme debaty o účincích spalovačů, placebo efektů, atd.
Který z těchto výrobků se zdá být lepší? Nejde jen o proklamovaný hubnoucí efekt, ale jestli třeba Synephrin dokáže díky stimulačním účinkům působit navíc i jako "steampack" při těžším trenálu.
Zvažuju koupit ve slevě díky trvanlivosti toto https://obchod.ronnie.cz/s-1454-carnitine-50000.html?z=v a nebo klasická týdenní akce https://obchod.ronnie.cz/s-3673-synephrine-inulin-liquid.html.
Dělám objednávku proteinu a ostatních doplňků, tohle bych užíval společně s přítelkyní, která to chce objednat jako doplněk k hubnutí, tak prosím o odpovědi na otázku a ne kritiku placeba _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
Ja bych si nekoupil ani jedno :-) ale kdyz uz se ptas, tak asi synephrine _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
tak oproti spalovacum nakopavace pred treningem fungujou, ale ja sem v tom nevidel zadnej smysl si neco dat pred tim nez pujdu na trening a pak se me pri ceste do posilovny rozbusilo srdce a potil sem se jak idiot... Ten trening se rozjede aj bez nakopavace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Čau, mám od kámoše kofeinové tablety od Aminostaru.
Potřebuji poradit, protože s tímto nemám zkušenosti.
Pro začátek: funguje to? (strava v pořádku). Má cenu brát tyhle tablety např. ráno, i když mám celodenní fyzickou aktivitu a nebo se to bere jen např. před 2hod. treninkem? Bojím se totiž toho, že když to budu užívat, pocit únavy se zmenší a tělo bude "nakopnuté" - ale jak dlouho?
Hodněkrát se cítím opravdu unavený, někdy v poledne, někdy odpoledne že si musím dát na 1-2hod spánek, strava je v pořádku, spánek taky.
Díky za každou radu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Čau, mám od kámoše kofeinové tablety od Aminostaru.
Potřebuji poradit, protože s tímto nemám zkušenosti.
Pro začátek: funguje to? (strava v pořádku). Má cenu brát tyhle tablety např. ráno, i když mám celodenní fyzickou aktivitu a nebo se to bere jen např. před 2hod. treninkem? Bojím se totiž toho, že když to budu užívat, pocit únavy se zmenší a tělo bude "nakopnuté" - ale jak dlouho?
Hodněkrát se cítím opravdu unavený, někdy v poledne, někdy odpoledne že si musím dát na 1-2hod spánek, strava je v pořádku, spánek taky.
Díky za každou radu. |
Čau, já bych ty kofeinový tablety bral asi jedině před tréninkem jako nakopávač, mají většinou toho kofeinu dost, takže už bych to pak moc nepřeháněl s kafem pokud ho piješ .. jinak já je měl jednou a nějak to na mě moc nefungovalo .. teda asi tak jako normální kafe, takže žádnej zázrak ... mně třeba mnohem líp funguje ráno i v poledne když se cítim trochu unavenej, zelenej čaj .. takže asi to chce ozkoušet no. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
Placebo neplacebo, Carniform od Nutrendu mám úspěšně dlouhodobě vyzkoušený na vesle. Poznám, kdy jedu bez něj a nebo s ním. Pokud si chci dobře zajet slušný výkon a přitom si to užít, tak jedu na ampuli Carniformu. Termo efekt po Carniformu ve spojení s intenzivním veslováním jede ještě několik hodin po tréninku.
Co se týče karnitinu, ten funguje prokazatelně jako antiaritmikum. Vzhledem k tomu, že jsem se už na vesle dokázal slušně rozhodit (noční arytmie jak vyšité) tak tenhle účinek velmi vítám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 11:55 pm Předmět: |
|
|
Nic horšího, než že ti nezabere by se stát nemělo. Chce to ale zkusit aspoň 2 x 3 x.
Pravda je, že spíš poznám, že jsem si ho ten den před jízdou nedal, než dal. To pak zpytuju svědomí, proč jsem se tak trápil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 5:49 am Předmět: |
|
|
O účinku carnitinu na hubnutí napsala nahoře už Kulíšek...žádný se nekoná. Dokáže zvýšit tělesnou teplotu, působí na srdeční sval, ale hubnutí po něm čekat nemůžete ( resp. můžete, ale budete zklamáni : )
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 6:29 am Předmět: |
|
|
carnitin na mě nijak nepůsobí, co ale můžu doporučit jsou kofeinové tablety, beru cca hodinu před tréninkem 1tbl 200mg kofeinu (extrifit) a hodně mě to nakopne, taky při tom mám takový menší euforický pocity :) Ale chce to brát jen občas, protože čím častěji ho beru, tím menší je pak účinek. Stačí ale 4dny bez kofeinu a efekt je zase jak na začátku. Za ty prachy co to stojí je to bomba...
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
Já jen pro jistotu aby tu nedošlo k mýlkám, protože nevím k čemu patřily poslední příspěvky, tak dodávám složení CARNIFORMu:
L-Carnitin base 1000 mg
Kofein 100 mg
L-Arginin base 2000 mg
Extrakt Citrus aurantium 50 mg
Cholin 800 mg 200 mg
a plus něco málo vitamínů
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Já jen pro jistotu aby tu nedošlo k mýlkám, protože nevím k čemu patřily poslední příspěvky, tak dodávám složení CARNIFORMu:
L-Carnitin base 1000 mg
Kofein 100 mg
L-Arginin base 2000 mg
Extrakt Citrus aurantium 50 mg
Cholin 800 mg 200 mg
a plus něco málo vitamínů |
jj já to pochopil tak, že si to radil jako nakopávač, kterej ti fungoval a né kvuli carnitinu ... já původně odpovídal Frozzovi na zkušenosti s kofeinovýma tabletama, na to ty ses přidal s carniformem a zřejmě už jenom to slovo carni evokovalo diskuzi o nefunkčnosti carnitinu :) ... nikdo sme tu nechtěli carnitinem hubnout .. když už tak bych od toho čekal, že se budu potit a budu čilej :)) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|