vy úplně diskriminujete další skvělé sporty! co třeba maraton?
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Me by zajimalo, jak se stravuji takovi maratonci a jak casto a jakym zpusobem trenuji (jestli jen beh a nebo i doplnkove posilovna a jine sporty).
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ne že bych o tom věděl nějak moc, ale trochu jsem četl, hlavní je běh, ale figurují tam i další aerobní věci jako chůze etc. co se týče posilky, tak hlavně cvičí takové ty doplňkové, "zdravotní" věci (břicho, záda, nevím jak přesně to říct...)
jinak žrádlo jak každej sportovec, komplexní sachry, maso, zelenina, nic neopbvyklého, jen menší množství (ty kila navíc v tomto sportu hafa nahovno)
doufám že jsem nenapsal kraviny, kdyžtak mě někdo s věcí obeznámenější opravte
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
K těm vytrvalcům a lá maraton nebo triatlon: Asi byste se divili, ale tihle borci sežerou za den víc, než kdejakej metrákovej silák. Mají neskutečnej výdej energie, takže příjem 6-8 tis. kcal za den není výjimkou.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
6-8 tis. kcal ? Tomu se mi nechce věřit. Když vezmu, že takovýhle množství nesežere ani kulturista na sypce, tak jak by to spořádal 60 kg střízlík ? By musel příjmat tak 3 tis. kcal jen tekutou formou a ještě k tomu žrát od ráná do večera milion sacharidů.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
nejake nazory lidi jsou smesne a nekdy az k placi ...
kulíšek napsal:
Sprinteři už zdaleka nejsou co dřív.. když vzpomenu na Morice Greena a jeho generaci... dneska jsou to vyzáblíci všechno...:)))
uvedu te do reality ;-)
to ze drive vetsina behala v krecich, neznamena ze mela lepsi musculaturu, pozdeji zjistili ze je to pomalejsi
a sam Maurice Green mel 76kg
a prave drive ti sprinteri meli primer kolem 72-76kg (vitezove), ale byli mali
a ted maji 78-90kg, jsou vyssi
Michael Johnson vs Warriner
prvni zminovany ma uplne unikatni postavu, styl behu, pomer delky trupu a nohou, srovnavat nekoho s nim je uplne bezpredmetne
ohledne tech vytrvalcu: strava, stejna jako vseci sportovci, trenink je z vetsiny beh, doplnovam kruhovym posilovacim treninkem- na posileni trupu a celeho aparatu, cviky na posilneni a uvolneni kotniku, +regenerace, chuzi urcite NEdelaji
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru