Přiměřený zásah, to jak tahal bouchačku bylo rozumné, cikáni se hnedka stáhli, už se tot totiž začalo hezky hrotit. Jinak já to viděl bez zvuku, večer doma to bude jistě díky reprákům zajímavější.
Osobně mi hodně vadí, že minimálně cikánky si dovolují na poldy a ostatní, bo jsou zvyklé, že je nikdo nezrube. Tady to bylo hezky vidět, chlapi se relativbně drželi jen na dosah, ale ta tlustá se cpala do auta, chňapala po dveřích, na konci ji alespon ta policistka hezky dostala na zem
Jinak celkem asi nepříjemná situace, nějak jsem pořád čekal, kdy to do poldů někdo zabodne zezadu do ledvin
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
http://zpravy.idnes.cz/urednici-zaplati-za-sve-chyby-sobotka-by-musel-dat-638-tisic-pnm-/domaci.aspx?c=A110722_092647_domaci_jj
Dobrej vtip! Uz vidim jak si tam na sebe nekdo z nich dobrovolne odsouhlasi bic. Pokud to nebudou moc zamitnout, tak se to bude stale odkladat, odkladat a odkladat.
Včear na rádiu ve zprávách říkali celkem neuvěřitelnou věc - bylo to někde na netu?
Jde o to, že se zvažuje zpoplatnění hub, ostružin a jiných věcí z lesa. Prej si nasbíráš a budeš mít povinost jít s tím na úřad, kde ti to paušálně nacení.
Na rádiu čtou zprávy z netu, nevymášlející (krom apríla), tak mě zajímá,. zda to někde nebylo na webu.
Včear na rádiu ve zprávách říkali celkem neuvěřitelnou věc - bylo to někde na netu?
Jde o to, že se zvažuje zpoplatnění hub, ostružin a jiných věcí z lesa. Prej si nasbíráš a budeš mít povinost jít s tím na úřad, kde ti to paušálně nacení.
Na rádiu čtou zprávy z netu, nevymášlející (krom apríla), tak mě zajímá,. zda to někde nebylo na webu.
Nevěř každé píčovině.
Hoax jak vyšitý a potvrzený.
Nevěř každé píčovině.
Já tomu nevěřím, jen mě zajímal zdroj.
Nevěř každé píčovině.
Já tomu nevěřím, jen mě zajímal zdroj.
Co jsem tak četl, nějaký blog kde si jeden člověk dělal prdel a dost jeho čtenářů se tak nějak minulo se smyslem pro humor.
Zaslal: pá červenec 22, 2011 12:09 pm Předmět: Re: Pre cigana je pre mna nie
Sean Avery napsal:
zaujimalo by ma co si myslite o tomto videu?
adekvatny zasah, policajna brutalita ci umierneny zasah
len tolko k tomu ze autor videa je ocividne cigan tak aj preto ten nazov video pre mna opadstatnena reakcia ale vidiet ze su neskuseny to policajti
To vytažení bouchačky bylo asi to jediný, co jim povedlo.
Chyby:
- byli tři policajti, i když já ženskou na ulici jako policajtku moc neuznávám, což se i tady ukázalo. Když ho ti dva poutali, tak ona jim měla krýt záda a odhánět dotěry, ne čumět opřená o dveře. Ještě lepší by bylo, kdyby ho poutala ona s jedním chlapem a druhý chlap by jim kryl záda.
- protože byli tři, tak si ho měli dva vzít mezi sebe dozadu doprostřed, řidič je měl jistit zvenku při nasedání, kdyby to situace vyžadovala, tak klidně i s bouchačkou nebo pepřem v ruce. Pak měl nasednoiut a odjet.
- jestli to situace dovolovala, měli si zavolat posily.
Hezky se to radí, já vím, ale základní postupy by měli znát i řadoví policajti.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Zaslal: pá červenec 22, 2011 12:24 pm Předmět: Re: Pre cigana je pre mna nie
Sean Avery napsal:
zaujimalo by ma co si myslite o tomto videu?
adekvatny zasah, policajna brutalita ci umierneny zasah
len tolko k tomu ze autor videa je ocividne cigan tak aj preto ten nazov video pre mna opadstatnena reakcia ale vidiet ze su neskuseny to policajti
To je špína ty vole, jeden si otevre dvere a pohodlne si vyleze, druhy se pretahuje s policajtem, treti do nej celou dobu dosira a ctvrty nejretardovanejsi to da na youtube pod nazvem policajna brutalita Vytahnout taser a bylo by slyset jenom zrkzrkzrkzrkzrkzrkzrk
To Marky V - ty jako polda, jaký máš názor na kameru pro každou hlídku/policistu? Mi to připadá jako dobré krytí pro vás. Prostě kdyby měl policista pokaždé takový záznam jako tento, tak by byl krytý. Známí zatýkaného se chovali agresivně/ohrožovali nás jak dokazuje záznam, tak jsme je zpepřovali a vytáhli bouchačky. Tečka.
K tomu videu - policisté - chyby jak jsi napsal a dle mého příliš jemní - jak jim utíká z auta a oni se ho pokoušejí odtáhnout zpátky - myslím, že koleno na solar když je v předklonu či aspoň nasadit páku tonfou by mu udělalo vyloženě dobře. Bohužel primitivní lidé si slušnost a vstřícnost často pletou se slabostí.
Naposledy upravil mandor dne pá červenec 22, 2011 12:38 pm, celkově upraveno 1 krát
já bych mu kdyz vylizal triskl tema dverma a dal zaplatit to okno co by hlavou rozbil Ale taky se mi zdali hodne mirni kdyz se ho pokouseli dostat na zem, proc se vlastne nepouziva v nasich koncinach taser?
Gohan - myslím, že se taser používat může, prosadil to Langer ne ?
Edit: tak jsem to našel - zákon o PČR § 52 - d) vrhací prostředek mající povahu střelné zbraně podle jiného právního předpisu s dočasně zneschopňujícími účinky,
ono tie nase komentarare sa niekomu budu zdat rasisticky a pod. ale podla mna je uz cela spolocnost dost benevolentná k urcitym skupinam, narodnostiam a az dost prehnane a haklivo reaguju na nazor ktori je casto pravdivy a ohradzuju sa rasizmom, nacionalizmus atd. aby zakryli pravu podstatu slova
k teme: dost umierneny zasah ale z vela chybami zial stresove situacie kazdy clovek riesi inak a po svojom ale tu to mali riesit razne a z patricnou davkou brutality
To Marky V - ty jako polda, jaký máš názor na kameru pro každou hlídku/policistu? Mi to připadá jako dobré krytí pro vás. Prostě kdyby měl policista pokaždé takový záznam jako tento, tak by byl krytý. Známí zatýkaného se chovali agresivně/ohrožovali nás jak dokazuje záznam, tak jsme je zpepřovali a vytáhli bouchačky. Tečka.
K tomu videu - policisté - chyby jak jsi napsal a dle mého příliš jemní - jak jim utíká z auta a oni se ho pokoušejí odtáhnout zpátky - myslím, že koleno na solar když je v předklonu či aspoň nasadit páku tonfou by mu udělalo vyloženě dobře. Bohužel primitivní lidé si slušnost a vstřícnost často pletou se slabostí.
Nenapadlo tě třeba že policajti mají povolené jen přiměřené násilí? Kopanec na solar by byl podle mě moc, protože zatýkaný klade jen pasivní odpor. A co vím, fízlové mají propracované techniky (třeba ta páka) jak ho zklidnit a nacpat kam chtějí.
Já vím že tohle je pravděpodobně cikánský zloděj a přes držku by si zasloužil, ale tím že tyhle zmetky chráníme před policejním násilím, tím zprostředkovaně chráníme i sebe před zmrdy v policejních řadách.
Taser může používat PČR i MP. Ale nadřízení se toho bojí a ani se jim nedivím. Ono to asi svádí k trochu nadměrnýmu používání a občas u toho někdo umře. Já bych to teda nafasovat nechtěl.
K těm kamerám: jsem pro, ale je to otázka peněz a taky schopnosti policajtů provést zákrok legálně, takticky apod., což ne vždy jde. Občas každýmu policajtovi rupnou nervy... Už teď máme plno zákroků na ulici, kde na nás čumí bezpečnostní kamery, natáčejí si nás čumilové na mobil, ona by to vlastně zase taková změna nebyla. My máme audionahrávání na vysílačkách a občas to pomůže. Řeknu rozčílený osobě, že zapínám nahrávání, ono to hlasitě pípne a velmi často se potom agresůrek uklidní.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru