Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
aluminium

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Gohan napsal:

Takze z prvni generace muslimu se vyclenuji fanatici, kteri uz tady jsou a ty jsi pro to aby sem nebyli vpusteni? To nejak postrada smysl.

To je pekne, ale neni vsechno cernobile a casto i ti bohati potomci zkorumpovani co chlastaji alkohol a zerou veprove smysleji jako retardovani fanatici a chybi jim jenom zaminka.

Co z toho vyplyva? Jedina ucinna prevence je vyhodit vsechny. Je to smutne, ale neni to nase chyba ze maji muslimove tak vybusnou povahu.

Z první generace se nevyčleňují fanatici. Co jsem napsal je, že se s nimi veze několik snadno identifikovatelných fanatických náboženských vůdců. Je to stejný rozdíl jako oddělit pár volů od stáda volů a oddělit honáky od stáda volů.

Kolik jsi v životě potkal muslimů? Podle tvého vyjadřování bych si tipl že tak 0,5 - 1.

Gohan napsal:
Co mi nejde do hlavy je to,proc zabijel nory.

Proč ti nejde do hlavy že zmagořený fanatik zabíjel?
Snad proto že ti to kazí představu že bílý křesťané nejsou teroristy :-) (Když vynecháme Izrael, jsem si jistý že ve zbytku světa je více teroristů křesťanských než muslimských). Nebo si myslíš že magor musí jednat racionálně?

aha len si mu zabudol povedat ze to neboli tak celkom Nori..videl si ich fotky..? samy arab alebo cernoch...uz vies preco zabijal Norov..? lebo to boli Nori len na papiery...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
aluminium

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.2shared.com/file/M-s-2fBD/2083-AEuropeanDeclarationofInd.html

tu je odkaz na tu knihu ktoru spominal Gohan..kto ma cas a ovlada anglictinu...celkom zaujimave...
Bombay

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/203510.aspx

Je to útok na sociální demokracii jako takovou, aneb jak si přihřát polívčičku
ygg

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jednak by mě zajímalo jak jsi přišel na to, že zabíjel hlavně ty či ony .... těch fotek obětí až tak moc není, a podle těch pár co jsem našel, např. tady http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=zahranicni&c=A110723_190445_zahranicni_brm&foto=&thumbs=1#STF3ca486_7_a5a47370ca0746baa1a0d30151573a87_0.jpg

... to prostě bral jak mu to před hlaveň přišlo.

Jinak vám nechci kazit plodnou diskuzi, ale ptát se v podobných případech PROČ to či ono je zcela mimo. Protože do mysli a způsobu uvažování takového magora se prostě nelze vcítit. Stejně jako podobným průserům nelze prakticky předcházet .... protože se evidentně jedná o mimořádně inteligentního jedince, který to plánoval roky a maximálně precizně. Přemýšlím, jestli jsem někdy četl o něčem byť jen podobném.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aluminium napsal:

aha len si mu zabudol povedat ze to neboli tak celkom Nori..videl si ich fotky..? samy arab alebo cernoch...uz vies preco zabijal Norov..? lebo to boli Nori len na papiery...

ale to jsou nejlepší rekruti pro levičáky a pseudohumanisty, došlo k tomu, k čemu dojít muselo a k čemu žene nejen Norsko idiotská proimigrační multikulti politika.
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co tím vlastně dokážou ? Jen to ,že oni budou mít klid na duši a budou vědět ,že aspoň něco pro svou myšlenku dělaj .Není tu svoboda a demokracie ,aby každej mohl říkat svoje názory a představy o životě , říkat se může jen to co je povolené a to není svoboda slova .
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

... to prostě bral jak mu to před hlaveň přišlo.
.

http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=zahranicni&c=A110723_190445_zahranicni_brm&foto=NOV3ca71c_norsko_prezivsi_na_ostrove_bmp.jpg

Povstaly Valkýry po boku Odina a braly hrdé válečníky do Valhally ....akorát tyhle byly z nejakyho jizniho kmene
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to jsou Norky jak vyšité .
ygg

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Suppe .... ale no tak:-)))) .... to je jedna z těch fotek z toho odkazu co jsem tam poslal. A pokud by ses podíval na zbylé .... a oba víme že jsi to udělal a jen provokuješ .... tak vidíš, že ti na nosítkách nebo padlí na zemi jsou ti rasově velmi blízcí .
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to ale nemění nic na tom ,proč to udělal a co tím sledoval
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Suppe .... ale no tak:-)))) .... to je jedna z těch fotek z toho odkazu co jsem tam poslal. A pokud by ses podíval na zbylé .... a oba víme že jsi to udělal a jen provokuješ .... tak vidíš, že ti na nosítkách nebo padlí na zemi jsou ti rasově velmi blízcí .

popravdě nedíval a navíc, je mě to ukradený...za tohle si můžou sami, tahat šváby do baráku ještě nikomu nic dobrýho nepřineslo ( pokud nemáš Zverimex ) Takže ikdyby postřílel 10000 přivandrovalých pseudonorů, bude me to šumák. Ale já jen provokuju, takže napíšu ,,jen houšť a rychlejší kulky,,
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kulky rychlejší nebudou ,ale zásobník může bej plnější
ygg

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulky mám jen dvě, a nevím, co by teda zrovna se Suppem měly mít společného ....

Jinak jsou dvě věci ... nesouhlas s něčím, který chápu ... a metoda, kterou prostě pochopit nelze. A kdo tvrdí že jo, tak buď kecá nebo doufám, že mají v tom ústavu hodně pevné mříže.
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a jaká metoda je vhodná ?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Kulky mám jen dvě, a nevím, co by teda zrovna se Suppem měly mít společného ....

Jinak jsou dvě věci ... nesouhlas s něčím, který chápu ... a metoda, kterou prostě pochopit nelze. A kdo tvrdí že jo, tak buď kecá nebo doufám, že mají v tom ústavu hodně pevné mříže.

starý osvědčený metody dědo Doufej jak chceš, čmoudů bude v Norsku atd čím dál víc a čím dál víc lidí bude sympatizovat s ,,konečným řešením,, ala to, co se stalo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: