|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
aluminium
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Gohan napsal: |
Takze z prvni generace muslimu se vyclenuji fanatici, kteri uz tady jsou a ty jsi pro to aby sem nebyli vpusteni? To nejak postrada smysl.
To je pekne, ale neni vsechno cernobile a casto i ti bohati potomci zkorumpovani co chlastaji alkohol a zerou veprove smysleji jako retardovani fanatici a chybi jim jenom zaminka.
Co z toho vyplyva? Jedina ucinna prevence je vyhodit vsechny. Je to smutne, ale neni to nase chyba ze maji muslimove tak vybusnou povahu. |
Z první generace se nevyčleňují fanatici. Co jsem napsal je, že se s nimi veze několik snadno identifikovatelných fanatických náboženských vůdců. Je to stejný rozdíl jako oddělit pár volů od stáda volů a oddělit honáky od stáda volů.
Kolik jsi v životě potkal muslimů? Podle tvého vyjadřování bych si tipl že tak 0,5 - 1.
| Gohan napsal: | | Co mi nejde do hlavy je to,proc zabijel nory. |
Proč ti nejde do hlavy že zmagořený fanatik zabíjel?
Snad proto že ti to kazí představu že bílý křesťané nejsou teroristy :-) (Když vynecháme Izrael, jsem si jistý že ve zbytku světa je více teroristů křesťanských než muslimských). Nebo si myslíš že magor musí jednat racionálně? |
aha len si mu zabudol povedat ze to neboli tak celkom Nori..videl si ich fotky..? samy arab alebo cernoch...uz vies preco zabijal Norov..? lebo to boli Nori len na papiery... _________________ Pes má jediný životný cieľ: venovať svoje srdce.
J.R.Ackerley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
aluminium
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
Tak jednak by mě zajímalo jak jsi přišel na to, že zabíjel hlavně ty či ony .... těch fotek obětí až tak moc není, a podle těch pár co jsem našel, např. tady http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=zahranicni&c=A110723_190445_zahranicni_brm&foto=&thumbs=1#STF3ca486_7_a5a47370ca0746baa1a0d30151573a87_0.jpg
... to prostě bral jak mu to před hlaveň přišlo.
Jinak vám nechci kazit plodnou diskuzi, ale ptát se v podobných případech PROČ to či ono je zcela mimo. Protože do mysli a způsobu uvažování takového magora se prostě nelze vcítit. Stejně jako podobným průserům nelze prakticky předcházet .... protože se evidentně jedná o mimořádně inteligentního jedince, který to plánoval roky a maximálně precizně. Přemýšlím, jestli jsem někdy četl o něčem byť jen podobném. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
| aluminium napsal: |
aha len si mu zabudol povedat ze to neboli tak celkom Nori..videl si ich fotky..? samy arab alebo cernoch...uz vies preco zabijal Norov..? lebo to boli Nori len na papiery... |
ale to jsou nejlepší rekruti pro levičáky a pseudohumanisty, došlo k tomu, k čemu dojít muselo a k čemu žene nejen Norsko idiotská proimigrační multikulti politika.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
co tím vlastně dokážou ? Jen to ,že oni budou mít klid na duši a budou vědět ,že aspoň něco pro svou myšlenku dělaj .Není tu svoboda a demokracie ,aby každej mohl říkat svoje názory a představy o životě , říkat se může jen to co je povolené a to není svoboda slova . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
tak to jsou Norky jak vyšité  . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Suppe .... ale no tak:-)))) .... to je jedna z těch fotek z toho odkazu co jsem tam poslal. A pokud by ses podíval na zbylé .... a oba víme že jsi to udělal a jen provokuješ  .... tak vidíš, že ti na nosítkách nebo padlí na zemi jsou ti rasově velmi blízcí  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
to ale nemění nic na tom ,proč to udělal a co tím sledoval _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Suppe .... ale no tak:-)))) .... to je jedna z těch fotek z toho odkazu co jsem tam poslal. A pokud by ses podíval na zbylé .... a oba víme že jsi to udělal a jen provokuješ .... tak vidíš, že ti na nosítkách nebo padlí na zemi jsou ti rasově velmi blízcí . |
popravdě nedíval a navíc, je mě to ukradený...za tohle si můžou sami, tahat šváby do baráku ještě nikomu nic dobrýho nepřineslo ( pokud nemáš Zverimex ) Takže ikdyby postřílel 10000 přivandrovalých pseudonorů, bude me to šumák. Ale já jen provokuju, takže napíšu ,,jen houšť a rychlejší kulky,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
kulky rychlejší nebudou ,ale zásobník může bej plnější _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
Kulky mám jen dvě, a nevím, co by teda zrovna se Suppem měly mít společného  ....
Jinak jsou dvě věci ... nesouhlas s něčím, který chápu ... a metoda, kterou prostě pochopit nelze. A kdo tvrdí že jo, tak buď kecá nebo doufám, že mají v tom ústavu hodně pevné mříže. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
a jaká metoda je vhodná ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Kulky mám jen dvě, a nevím, co by teda zrovna se Suppem měly mít společného ....
Jinak jsou dvě věci ... nesouhlas s něčím, který chápu ... a metoda, kterou prostě pochopit nelze. A kdo tvrdí že jo, tak buď kecá nebo doufám, že mají v tom ústavu hodně pevné mříže. |
starý osvědčený metody dědo Doufej jak chceš, čmoudů bude v Norsku atd čím dál víc a čím dál víc lidí bude sympatizovat s ,,konečným řešením,, ala to, co se stalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|