|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
salli123
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
No stojan na drepy je asi jediné náčinie v posilovni na ktoré nebudeš v živote čakať....
PS. mal si odfotiť zadoček..........
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
Datum:28.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,6kg (↓)
Tahání stromů z lesa, jinak nič.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Datum:29.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,7kg (↑)
FULLBODY
STEHNA
Dřep 5x6 [60kg]
PRSA
Benchpress hlavou hore v multipressu 5x6 [40kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [70kg]
RAMENA
Upažování ve stoji 3x8 [9kg]
Tlaky v sedě 3x8 [10kg]
Zdvihy VC k bradě [17,5kg]
TRICEPS
Triset
A1 Stahování kladky nadhmat 3x8 [28kg] - 10 sekund
A2 Stahování provazu 3x8 [20kg] - 10 sekund
A3 Stahování kladky podhmat 3x8 [24kg] - 150 sekund
BICEPS
Triset
A1 Zdvihy EZ nadhmat 3x8 [15kg] - 10 sekund
A2 Kladivové zdvihy 3x8 [10kg] - 10 sekund
A3 Zdvihy EZ podhmat 3x8 [20kg] - 150 sekund
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+15kg]
BŘICHO
Prostě břicho
Shyby Arnoldova metoda 20
Kolo - 11km
Zas tam byla ta dřepující slečna a když jsem byl na sednešnatodělášvýponystroji, tak cvičila vedle a strčila mi své velmi hezky tvarované pozadí až k hlavě.. Ještě se omlouvala
Chtěl jsem jet ještě něco na zadní delty, ale nějak mě nenapadlo co, když obrácenej peck-deck nepřipadal v úvahu, ještě si musím najít jiné cviky :)
Jinak dobrá zpráva.. Už nemám problémy procítit triceps  (au)
Naposledy upravil Moocha dne ne červenec 31, 2011 10:48 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
Datum:30.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,5kg (↓)
Lehárko.
Jinak jsem chtěl ještě dodat něco k tomu, proč jsem si tak sprznil trénink :D
Je to hlavně proto, že jsem z rukou měl vždycky radost, tak bych na nich rád ještě zapracoval, ať jsem šťastnej člověk + teda jsem ještě obohatil trénink ramen, protože je mám malá a ubohá, jako 5ti leté děcko.. Nevim proč ty mrchy nerostou : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
Datum:31.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77kg (↑)
Jsem nestihl zapsat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
Datum:1.8.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,2kg (↑)
Kolo - 11km
Chůze - 3km
FULLBODY
STEHNA
Dřep 5x6 [70kg]
PRSA
Benchpress 5x6 [55kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [80kg]
RAMENA
Upažování ve stoji 3x8 [7kg]
Tlaky v sedě 3x8 [12kg]
Zdvihy VC k bradě 2x8 [15kg]
TRICEPS
Triset
A1 Stahování kladky nadhmat 3x8 [35kg] - 10 sekund
A3 Stahování kladky podhmat 3x8 [25kg] - 150 sekund
BICEPS
Triset
A3 Zdvihy EZ podhmat 3x8 [25kg] - 150 sekund
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+20kg]
BŘICHO
Prostě břicho
Chůze - 3km
Kolo - 2km, pak jsem píchl a 9km chůze
Dřep + 10kg - šel jsem do hloubky, ale pořád přepadávam : (
Bench + 5kg
Mrtvola + 10kg - trošku problém s úchopem, činka mi sjela až na konečky prstů
Dneska byl plusovací den, chtěl jsem ještě přidat na shybech ale nakonec jsem dal přednost sprše.
A nechal jsem si změřit tuky.. Takže moje skutečné parametry
Věk - 16 let
Výška - 178cm
Váha - 77,2kg
Tuky - 16,4kg
Vážení, jsem tlustoprd !
EDIT: Zase se mi při benchi spustila bolest hlavy, takže je dost možný, že mam zas něco s krkem.. Snad to do zítra přejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 3:31 pm Předmět: |
|
|
Kup si magnezko a nebudes mit s uchopem sebemensi problem a dokonce ti to mozna i prida na vykonu, on ten uchop totiz udela hodne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
Když já jim to tam nechci zasvinit.. Uvidim no, zatim to beru obojí normálně nadhmatem, tak bych mohl vyzkoušet zámkovej úchop nebo střídavej.
Jinak díky za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Když já jim to tam nechci zasvinit.. Uvidim no, zatim to beru obojí normálně nadhmatem, tak bych mohl vyzkoušet zámkovej úchop nebo střídavej.
Jinak díky za radu |
Tak pokud delas nadhmatem, coz je samozrejme z fyziolkogickeho hlediska dobre, tak to potom ano, tam je vetsi tendence, ze ti to bude povolovat a vykluzovat. Kdyz zkusis ten stridavej tzn. jedna ruka nadhmat, druha podhmat, tak budes mit urcite uchop pevnejsi. Ja osobne bych oboje nadhmatem mel problemy asi i s temi tvymi 80kg, kdezto u stridaveho bez problemu s mnohem vyssi vahou a i bez magnezka (ale jak rikam, magnezium prida i na vykonu, ja jsem byl poprve, kdyz jsem ho pouzil, celkem v soku, jak to najednou bylo uplne jine, lehci, jistejsi...) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Až jsem se ti musel podívat do logu, co to vlastně zvedáš za váhy  .. samozřejmě dobrý výkony..
Jinak já se na síle předloktí (a tedy i stisku) hodně zakládam, docela bych na ně dělal i cviky izolovaně, ale to pak vždycky přijde hovnivál s řečma, že klopení zápěstí dělaj jenom 60kg srabi a kdo zvedá těžký mrtvoly, tak to nepotřebuje  .. takže se do mrtvol snažim dávat co nejvíc :)
Jinak až se budu pokoušet tahat nějaký osobáky, tak pro mě bude magnézko jasná volba
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 02, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Datum:2.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77,1kg (↑)
Lehárko..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
Datum:3.8.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77kg (↓)
Chůze - 3km
FULLBODY
STEHNA
Dřep 5x6 [70kg]
PRSA
6x[40kg], 6x[50kg], 6x[55kg], 1x[65kg], 1x[70kg] PR
Benchpress 5x6 [55kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [80kg]
RAMENA
Tlaky v sedě 4x8,1x15 [12kg]
TRICEPS
Triset
A1 Stahování kladky nadhmat 3x8 [36kg] - 10 sekund
A3 Stahování kladky podhmat 3x8 [24kg] - 150 sekund
BICEPS
Triset
A3 Zdvihy EZ podhmat 3x8 [25kg] - 150 sekund
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+25kg]
BŘICHO
Prostě břicho, ale jau
Chůze - 3km
Dneska to bylo se sparingem, takže jsem se pokusil o nějaký ten rekord. Příště zkusím mrtvolu, abych zjistil, jestli jsem podle CIZOvy rovnice chlap  (1,5xBW bych měl zatáhnout)..
A úloha sparinga mě opravdu baví, chudák asi ani nedošel domů, jak byl zničenej
Jo a technika u dřepu se zlepšuje, úchop u mrtvoly taktéž, za chvíli snad budu přihazovat :)
EDIT: Teď jsem se dočetl, že těch 1,5xBW musim jet v sériích, no.. To ze mě bude chlap za hódně dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|