MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemas nejaky mensi kotouce?
netahas tu mrtvolu z deficitu?

jinak pěkný trenály
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

jinak pěkný trenály

Ne ono se to asi zda jak jsou černý ... kotouče jsou stejně velký jako gruny 20tky, tj. průměr 40cm
madball

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
spekounP napsal:

jinak pěkný trenály

Ne ono se to asi zda jak jsou černý ... kotouče jsou stejně velký jako gruny 20tky, tj. průměr 40cm

Takže z 2,5cm deficitu.
Btw, ne všechny gruny mají stejnou velikost. My máme v posce 20ky, který mají průměr asi těch 45cm. Jsou to gruny bez úchytů.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Morico napsal:
spekounP napsal:

jinak pěkný trenály

Takže z 2,5cm deficitu.
Btw, ne všechny gruny mají stejnou velikost. My máme v posce 20ky, který mají průměr asi těch 45cm. Jsou to gruny bez úchytů.

já měřil ty úchytový no ... tyhle co mam mají něco málo přes 40cm, asi 40,5 :) ... jinak jsem měl taky v ruce olympijský vzpěračský kotouče a ty mi přišli zas strašně obrovský, tak aspoň budu deficitově připravenej
spekounP

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja chodim do dvou fitek

Na Butovicich jsou gruny černý celý železný
V KENTOYI jsou takový ty barevný po obvodě pogumovaný kotouče a ty maj průměr asi o 1-2cm větší než ty černý gruny
Kluci, co dělaj lifting říkaly že ty barevný jsou ofiko kotouče na soutěže

Fakt je ten, že v KENTOYI se mi mnohem líp tahá. I ten pitomej centimetr je znát.
Morico

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Ja chodim do dvou fitek

Na Butovicich jsou gruny černý celý železný
V KENTOYI jsou takový ty barevný po obvodě pogumovaný kotouče a ty maj průměr asi o 1-2cm větší než ty černý gruny
Kluci, co dělaj lifting říkaly že ty barevný jsou ofiko kotouče na soutěže

Fakt je ten, že v KENTOYI se mi mnohem líp tahá. I ten pitomej centimetr je znát.

jj, ty barevný ofiko koutouče jsem taky zkoušel a jsou fakt pěkný, ale víc jak dvojnásobně dražší... ale já myslim, že je to vesměs jedno, u tý mrtvoli je podle mě důležitý použít takovou vejšku u který od spodní pozice dokážeš udržet rovný záda, když to dokážeš od 40cm kotoučů ok, když to prostě nejde, tak trochu podložit nebo použít větší kotouče a je to taky ok
Morico

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.7.2011 - Pátek

Warm-Up :
◇ 5 min švihadlo
◇ krátký statický strečink (výdrž v protažení 5 sec)
◇ krátký dynamický strečink (Stronglifts, Magnificent Mobility)

Dřep :
☞ 5x60kg
☞ 5x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x112.5kg
☞ 3x132.5kg
☞ 3x150kg
☞ 2x170kg - tak tohle jako ne, 170 těžkých jako blázen (jednak je to těma novýma přesnějšíma kotoučema a jednak jak mam v tom stojanu ty spodní zarážky nastavený tak, aby to bylo opravdu hluboko co mi to pustí, tak jsem to díky tomu pěkně dodržoval, což je dobře, ale jelikož mam tu spodní hlubokou fázi dost slabou, tak se mi těch 170 zdálo asi tak jako 185 ...) .. no takže z toho vyplývá že budu muset krapet podseknout a začnu se řídit heslem SQUAT MORE , takže si někde udělam místečko v programu a prdnu tam další dřepy, dost možná si to dam 3krát tejdně, jednou heavy, jednou přední dřep a jednou light.
☞ 8x100kg
☞ 8x100kg
☞ 8x100kg
☞ 8x100kg

Svíčky :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max

- měl jsem dneska hrozné málo času, takže jsem to tak jenom dorazil dalšíma zadníma dřepama

Strečing :
cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec

Celk.čas: ??
Morico

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.7.2011 - Neděle

Warm-Up :
◇ švihadlo, dřepy
◇ krátký statický strečink, krátký dynamický strečink

Log Lift :
☞ 5x35kg
☞ 3x55kg
☞ 3x65kg
☞ 2x70kg
☞ 2x75kg
☞ 2x80kg -
☞ 1x85kg
☞ 0x87.5kg - miss přemístění
☞ 0x87.5kg - miss přemístění ... někde bude chyba, 80kg docela easy, 85 už dost na krev (mluvim jenom o přemístění, výrazy naprosto lehoučký) a 87.5 už sem prostě nepřemístil, takže budu muset hodně natrénovat techniku přemístění ... ale tak na poprvý 85kg snad neni tak úplně nejhorší i když sem čekal že se alespoň na těch 95 podívam

Fat Gripz Axle Strict Press : vždy jedno přemístění a pak tlaky
☞ 5x50kg - continental
☞ 5x60kg - continental
☞ 3x65kg - continental
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru -
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru ... tohle se pro mě jeví jako lepší varianta než to přemisťovat na pásek, ale netušim jak to bude fungovat u větších vah
- tlustou osu zatím nemam, takže prozatimní řešení pomocí fat gripzů ... je to sice o něco tlustší, než bude soutěžní axle, myslim že na základní naučení techniky to poslouží dobře ...

Strečing

Celk.čas: ??
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když máš kládu na nohou: lokty ven, kládu vytočit od sebe ne k sobě, namáčknout co nejvíc na bčicho - musíš ji mít už při přemisťování co nejvejš na nohách, ale přemís´tuješ ji ze sedu - tzn. neměl by jsi s ní stát, tím jak vstaneš využiješ tu dynamickou energii kterou ji předáš a překulíš ji na sebe, ne přemísťovat jako činku, kdybys ji chtěl přemisťovat musel bys to víc nakopnout nohama, bicepsem to neutáhneš (obecně ve strongmanech ten biceps téměř nepotřebuješ - ti co ho používají to dělají špatně a koledují si jen o jeho utrženíí)
Morico

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc napsal:
Když máš kládu na nohou: lokty ven, kládu vytočit od sebe ne k sobě, namáčknout co nejvíc na bčicho - musíš ji mít už při přemisťování co nejvejš na nohách, ale přemís´tuješ ji ze sedu - tzn. neměl by jsi s ní stát, tím jak vstaneš využiješ tu dynamickou energii kterou ji předáš a překulíš ji na sebe, ne přemísťovat jako činku, kdybys ji chtěl přemisťovat musel bys to víc nakopnout nohama, bicepsem to neutáhneš (obecně ve strongmanech ten biceps téměř nepotřebuješ - ti co ho používají to dělají špatně a koledují si jen o jeho utrženíí)

Díky moc za radu, vím že zapojit biceps je špatně, jen se mi to moc nedařilo ho vyřadit .. zkusim jak si říkal ty, vytočit tu kládu ven a pak překulit ... ještě to zkusim hodně nakoukat na videích. Dík!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau Morico, koukám, že jsi z Plzně? Co bys řekl na nějaký společný trénink? Jestli by to bylo možný, rád bych okusil log lift. Vím, že zvednu asi prd, ale jen tak pro srandu to zkusit. V Plzni jsem skoro každý víkend.
Morico

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Čau Morico, koukám, že jsi z Plzně? Co bys řekl na nějaký společný trénink? Jestli by to bylo možný, rád bych okusil log lift. Vím, že zvednu asi prd, ale jen tak pro srandu to zkusit. V Plzni jsem skoro každý víkend.

V poho, stačí když mi napíšeš PM 1-2 dny dopředu až budeš vědět, že sem jedeš a domluvíme se ;)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super, dík, tak se někdy ozvu.
Morico

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.8.2011 - Úterý

Warm-Up :
◇ švihadlo
◇ krátký statický strečink, krátký dynamický strečink

Power Snatch :
☞ 5x20kg
☞ 3x35kg
☞ 3x45kg
☞ 2x55kg
☞ 2x60kg
☞ 2x65kg
2x70kg - PR
☞ 1x70kg
☞ 1x67.5kg
☞ 1x67.5kg

CG Benchpress (band jako alternativa SlingShot) :
☞ 10x20kg
☞ 5x47.5kg
☞ 5x57.5kg
☞ 3x70kg
☞ 5x75kg
☞ 5x87.5kg
11x100kg - PR -
- budu muset našetřit a koupit si pravej slingshot, protože už jenom takhle se s tim benchuje perfektně... krásně jsem u toho cítil tricepsy, snad jako nikdy

Benchpress :
☞ 10x65kg
☞ 10x65kg
☞ 10x65kg
☞ 10x65kg
☞ 10x65kg

Kliky na bradlech :
☞ 8x
☞ 6x
☞ 6x

Strečing
Rachela

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne tie trhy
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: