Nemas nejaky mensi kotouce?
netahas tu mrtvolu z deficitu?
jinak pěkný trenály
Ne ono se to asi zda jak jsou černý ... kotouče jsou stejně velký jako gruny 20tky, tj. průměr 40cm
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
jinak pěkný trenály
Ne ono se to asi zda jak jsou černý ... kotouče jsou stejně velký jako gruny 20tky, tj. průměr 40cm
Takže z 2,5cm deficitu.
Btw, ne všechny gruny mají stejnou velikost. My máme v posce 20ky, který mají průměr asi těch 45cm. Jsou to gruny bez úchytů.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
jinak pěkný trenály
Takže z 2,5cm deficitu.
Btw, ne všechny gruny mají stejnou velikost. My máme v posce 20ky, který mají průměr asi těch 45cm. Jsou to gruny bez úchytů.
já měřil ty úchytový no ... tyhle co mam mají něco málo přes 40cm, asi 40,5 :) ... jinak jsem měl taky v ruce olympijský vzpěračský kotouče a ty mi přišli zas strašně obrovský, tak aspoň budu deficitově připravenej
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Na Butovicich jsou gruny černý celý železný
V KENTOYI jsou takový ty barevný po obvodě pogumovaný kotouče a ty maj průměr asi o 1-2cm větší než ty černý gruny
Kluci, co dělaj lifting říkaly že ty barevný jsou ofiko kotouče na soutěže
Fakt je ten, že v KENTOYI se mi mnohem líp tahá. I ten pitomej centimetr je znát.
Na Butovicich jsou gruny černý celý železný
V KENTOYI jsou takový ty barevný po obvodě pogumovaný kotouče a ty maj průměr asi o 1-2cm větší než ty černý gruny
Kluci, co dělaj lifting říkaly že ty barevný jsou ofiko kotouče na soutěže
Fakt je ten, že v KENTOYI se mi mnohem líp tahá. I ten pitomej centimetr je znát.
jj, ty barevný ofiko koutouče jsem taky zkoušel a jsou fakt pěkný, ale víc jak dvojnásobně dražší... ale já myslim, že je to vesměs jedno, u tý mrtvoli je podle mě důležitý použít takovou vejšku u který od spodní pozice dokážeš udržet rovný záda, když to dokážeš od 40cm kotoučů ok, když to prostě nejde, tak trochu podložit nebo použít větší kotouče a je to taky ok
Dřep :
☞ 5x60kg
☞ 5x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x112.5kg
☞ 3x132.5kg
☞ 3x150kg
☞ 2x170kg - tak tohle jako ne, 170 těžkých jako blázen (jednak je to těma novýma přesnějšíma kotoučema a jednak jak mam v tom stojanu ty spodní zarážky nastavený tak, aby to bylo opravdu hluboko co mi to pustí, tak jsem to díky tomu pěkně dodržoval, což je dobře, ale jelikož mam tu spodní hlubokou fázi dost slabou, tak se mi těch 170 zdálo asi tak jako 185 ...) .. no takže z toho vyplývá že budu muset krapet podseknout a začnu se řídit heslem SQUAT MORE , takže si někde udělam místečko v programu a prdnu tam další dřepy, dost možná si to dam 3krát tejdně, jednou heavy, jednou přední dřep a jednou light.
☞ 8x100kg
☞ 8x100kg
☞ 8x100kg
☞ 8x100kg
Svíčky :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
- měl jsem dneska hrozné málo času, takže jsem to tak jenom dorazil dalšíma zadníma dřepama
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: ??
Log Lift :
☞ 5x35kg
☞ 3x55kg
☞ 3x65kg
☞ 2x70kg
☞ 2x75kg
☞ 2x80kg -
☞ 1x85kg
☞ 0x87.5kg - miss přemístění
☞ 0x87.5kg - miss přemístění ... někde bude chyba, 80kg docela easy, 85 už dost na krev (mluvim jenom o přemístění, výrazy naprosto lehoučký) a 87.5 už sem prostě nepřemístil, takže budu muset hodně natrénovat techniku přemístění ... ale tak na poprvý 85kg snad neni tak úplně nejhorší i když sem čekal že se alespoň na těch 95 podívam
Fat Gripz Axle Strict Press : vždy jedno přemístění a pak tlaky
☞ 5x50kg - continental
☞ 5x60kg - continental
☞ 3x65kg - continental
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru -
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru
☞ 1x65kg - přemístění až nahoru ... tohle se pro mě jeví jako lepší varianta než to přemisťovat na pásek, ale netušim jak to bude fungovat u větších vah
- tlustou osu zatím nemam, takže prozatimní řešení pomocí fat gripzů ... je to sice o něco tlustší, než bude soutěžní axle, myslim že na základní naučení techniky to poslouží dobře ...
Strečing
Celk.čas: ??
Když máš kládu na nohou: lokty ven, kládu vytočit od sebe ne k sobě, namáčknout co nejvíc na bčicho - musíš ji mít už při přemisťování co nejvejš na nohách, ale přemís´tuješ ji ze sedu - tzn. neměl by jsi s ní stát, tím jak vstaneš využiješ tu dynamickou energii kterou ji předáš a překulíš ji na sebe, ne přemísťovat jako činku, kdybys ji chtěl přemisťovat musel bys to víc nakopnout nohama, bicepsem to neutáhneš (obecně ve strongmanech ten biceps téměř nepotřebuješ - ti co ho používají to dělají špatně a koledují si jen o jeho utrženíí)
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Když máš kládu na nohou: lokty ven, kládu vytočit od sebe ne k sobě, namáčknout co nejvíc na bčicho - musíš ji mít už při přemisťování co nejvejš na nohách, ale přemís´tuješ ji ze sedu - tzn. neměl by jsi s ní stát, tím jak vstaneš využiješ tu dynamickou energii kterou ji předáš a překulíš ji na sebe, ne přemísťovat jako činku, kdybys ji chtěl přemisťovat musel bys to víc nakopnout nohama, bicepsem to neutáhneš (obecně ve strongmanech ten biceps téměř nepotřebuješ - ti co ho používají to dělají špatně a koledují si jen o jeho utrženíí)
Díky moc za radu, vím že zapojit biceps je špatně, jen se mi to moc nedařilo ho vyřadit .. zkusim jak si říkal ty, vytočit tu kládu ven a pak překulit ... ještě to zkusim hodně nakoukat na videích. Dík!
Čau Morico, koukám, že jsi z Plzně? Co bys řekl na nějaký společný trénink? Jestli by to bylo možný, rád bych okusil log lift. Vím, že zvednu asi prd, ale jen tak pro srandu to zkusit. V Plzni jsem skoro každý víkend.
Čau Morico, koukám, že jsi z Plzně? Co bys řekl na nějaký společný trénink? Jestli by to bylo možný, rád bych okusil log lift. Vím, že zvednu asi prd, ale jen tak pro srandu to zkusit. V Plzni jsem skoro každý víkend.
V poho, stačí když mi napíšeš PM 1-2 dny dopředu až budeš vědět, že sem jedeš a domluvíme se ;)
CG Benchpress (band jako alternativa SlingShot) :
☞ 10x20kg
☞ 5x47.5kg
☞ 5x57.5kg
☞ 3x70kg
☞ 5x75kg
☞ 5x87.5kg
☞ 11x100kg - PR -
- budu muset našetřit a koupit si pravej slingshot, protože už jenom takhle se s tim benchuje perfektně... krásně jsem u toho cítil tricepsy, snad jako nikdy
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru