_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Band Sprints (Purple - Small ~ 11-36kg) + Švihadlo :
☞ 5 min švihadlo
☞ 10x
☞ 2 min švihadlo
☞ 10x
☞ 2 min švihadlo
☞ 10x
+ nějaký blbnutí se sandbagem (75kg) - přemístění, nošení 2x30m, 5x vykládání na hořejšek pneu ...
Jinak jsem si udělal malou meziroční statistiku:
Květen-Červenec 2010 ............................... Květen-Červenec 2011
- tahy : 1x170kg ........................................... 1x210 => +40kg
- dřep : 1x155kg ........................................... 1x180 => +25kg
- bench : 1x100kg ......................................... 1x120 => +20kg - tady to je trochu starší údaj, dlouho jsem maxko nezkoušel, ale aktuálnější nejlepší výsledek byl 3x115
- overhead (pushpress): 1x80kg ................. 1x105 => +25kg
Kdyby to pokračovalo lineárně, tak bych byl za rok velmi spokojen :)
Log Lift :
☞ 5x35kg
☞ 5x42.5kg
☞ 3x52.5kg
☞ 5x55kg
☞ 4x65kg
☞ 2x72.5kg
☞ 2x72.5kg
☞ 2x72.5kg
☞ 3x72.5kg - jen přemístění
- snažil jsem podle rad nezapojit biceps a využít dynamiky z narovnání se ... nejvíc ze všeho jsem cítil nohy, hlavně stehna, dál se budu muset naučit jak správně pracovat s dechem protože v horní poloze mi to dost vysávalo a pak bylo téměř nemožný udělat nějak dynamicky jerk nebo pushpress, dál taky nevim jak to budu u větších vah řešit s opaskem, zkusil jsem ho na jednu sérii a to mě dusilo ještě dvakrát tolik ... přikládam video některých pokusů ke kontrole: ... EDIT: příště to natočim ze strany, takhle je vidět prd
Naposledy upravil Morico dne so srpen 06, 2011 12:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Dřep :
☞ 10x20kg
☞ 5x72.5kg
☞ 5x90kg
☞ 3x107.5kg
☞ 5x117.5kg
☞ 5x135lbs
☞ 5x152.5kg
☞ 10x75kg
☞ 10x75kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x65kg
- omylem jsem si tenhle zápis z logu smazal, tady jsem psal o tom, že jsem změnil šířku postoje (zvětšil), hloubka dřepu co to jde, takže to bylo těžký, ale zůstanu takhle u toho
TRX Hamstring Curl :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
TRX Crunches :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
Strečing
Naposledy upravil Morico dne út srpen 09, 2011 8:13 am, celkově upraveno 2 krát
Log lift vypadá mnohem líp, alespoň to přemístění, jen ty ruce zkus vytočit už když sedíš v klidu (prostě při odpočívání s kládou na stehnech) ne až když jsi napůl napřímen.
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Log lift vypadá mnohem líp, alespoň to přemístění, jen ty ruce zkus vytočit už když sedíš v klidu (prostě při odpočívání s kládou na stehnech) ne až když jsi napůl napřímen.
To přemístění bylo rázem mnohem jednodušší, tentokrát mi pro změnu dělal trochu problém výraz kvůli nedostatku dechu a hlavně nějak jsem ten den neměl rovnováhu ... no mam prostě ještě hodně co nacvičovat. S těma rukama to ještě vylepšim, děkuju za kontrolu
Super progres
at to vydrzi ve stejnem duchu co nejdele
Děkuji :-) Největší radost bych měl, kdyby za rok byl +25kg overhead, protože 130 by bylo už docela slušný :)
Morico: zlepšení je super, ale přesně moc nepočítej s tim, že by to takhle šlo pořád
SpekounP: je to tak, zejména u přemístění a výrazů, tam TH + 10-15kg se dá dopracovat vcelku slušně i bez techniky ale dál už je to hardcore, já jsem dal přemístění 3x3x125kg a další týden 1x130 asi na 11.tej pokus a byl jsem rád
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Morico: zlepšení je super, ale přesně moc nepočítej s tim, že by to takhle šlo pořád
SpekounP: je to tak, zejména u přemístění a výrazů, tam TH + 10-15kg se dá dopracovat vcelku slušně i bez techniky ale dál už je to hardcore, já jsem dal přemístění 3x3x125kg a další týden 1x130 asi na 11.tej pokus a byl jsem rád
Jo to je mi jasný, že takhle snadný už to nebude a s tou TH+ je to naprostá pravda, hlavně u overheadů a dynamických cviků jako přemístění a trhy.. mam teď cca 106kg a do 100 je výraz docela sranda, pak stačí přidat pár kilo a je problém ... no prostě musim dál makat, pracovat na technice a ještě něco přibrat
Lanové centrum - 2,5 hod :
- ještě si sem napíšu zážitek ze včera: Lanový centrum bylo supr, zvládnul jsem všechny překážky (cca 30), spadnul jsem jenom 2x :) ... jinak náročný na úchop a předloktí a vlastně celý tělo, s mojí hmotností na to horolezení nejsem úplně vhodnej, ale tak aspoň jsem to měl hodně silový ;)
- Od začátku týdne se o mě pokoušelo nějaký nachlazení či co, takže jsem si dal pauzu a tenhle týden proběhnou jenom 2 tréninky jakožto deload a příští týden najedu zpět na normální trénink
Edit 1 : jinak jsem ješte v týdnu pokládal podlahu, takže garage gym pěkně prokouknul a konečně můžu na výrazy atd. zase začít používat vzpěračský boty, dál jsem taky vyráběl železný úhelníky a přidělal jsem tu klec do země aby pěkně držela a moh sem ji používat jako zavěsnej bod pro TRX, bandy atd...
Edit 2 : tady ještě video pokusů na log liftu, blejsknul jsem to ze strany a zpomalil, aby byla vidět současná technika ... přemístění je už daleko pohodlnější, ale jestli je to úplně správná technika to nevim, takže uvítam jakoukoliv kritiku...
Strečing
Tak jsem zpět a začínám opět s pravidelnou dávkou emocí v podobě mého logu po týdenní deload/pauze. Všechny výchozí váhy jsem dost podseknul, aby byl prostor pro přihazování.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru