|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Gohan napsal: | Tommy ted nevim jestli to myslis vazne nebo jako ironii |
Ironicky, nechtel sem tam davat smejiciho se smajlika, aby si tu nekteri nemysleli ze si z takove tragedie delam srandu.
Ale nechapu, za neco takoveho v te hre co sem postoval na videu muze vubec vyjit, verim ze se tim muze nekdy nejake decko co to bude hrat a nema to v hlave srovnane v budoucnu inspirovat. |
To ze se tim inspiruje ale neni chyba hry. Stejne jako to ze nekdo nekoho zastreli neni chyba zakonu o zbranich. Chyba je vzdycky v cloveku. |
Vsak to sem ani nerekl, ale kdyby se nekdo ciste teoreticky inspiroval prave tim masakrem v te hre a sam to priznal, potom kdyby ta hra vubec nebyla nemuselo by k tomu dojit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 6:15 am Předmět: |
|
|
priznam sa tommy,tvoje myslienkove pochody su mi na 1000ky rokov vzdialene _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Tak než veverky, to už zlatá SZ ... a s těma bolševika bude hůř a hůř ... i když třeba Kalousek s nima už do vlády jednou chtěl, tak si říká, že podruhé to přeci už musí vyjít _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Super, jen tak dál a v příštích volbách komouši nebudou potřebovat ani nikoho do koalice :- (
doprdele mimo Prahu už lidi teď vzpomínají na minulost, njn... _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
Vzpomeň si, když jsem ti to říkal před volbami, dělal sis ze mě akorát prdel... a tady to máš
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
Cos mi říkal...že na jedné straně budou bengáči vřeštět jak nemohou fungovat, bo nemají prachy, a na druhé si ta jejich vrchnost bude rozdělovat odměny jak kráva? To se teda upřímně přiznám, že si nepamatuji .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 1:25 am Předmět: |
|
|
Že budou policajti dosti v hajzlu, to jsem říkal.
edit: to s těmi odměnami už je jenom taková třešnička - v kontextu poměrů v ČR vlastně folklór, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
Ujišťuju vás pánové, že policie je v hajzlu už teď. Ani nebudu psát kolik je k dispozici hlídek, kolik je kilometrů na auto atd. Nějak si nedokážu představit, že by příští rok mělo být ještě hůř.
Poslední noční: jako obvykle volá záchranka se žádostí o asistenci - jedou do vedlejšího městečka do hospody na rozbitou hubu. Vysvětluju paní, že bych hlídku rád poslal, ale to městečko je mimo náš rajón, takže to není pro naší MP, ale ať si zavolá kolegům na OO PČR. Ona: tam už jsem volala a řekli mi, že nemají benzín, že tam nemůžou jet, tak jsem zkusila vás.
Tak když už tu někdo píše o komunistech, tak jsem si jistej, že tohle by se za nich asi nestalo.
A jako perlu dodám, že na konci 1. pololetí dostal vedoucí místního územ. odboru (nebo jak se teď bývalý okresní ředitel nazývá) odměnu 105 tis. za to, že se pěkně šetřilo benzínem _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | .... že nemají benzín, že tam nemůžou jet, tak jsem zkusila vás.
Tak když už tu někdo píše o komunistech, tak jsem si jistej, že tohle by se za nich asi nestalo.
. |
ja byl u policajtu na vojne. tehdy nas vetsina z vycviku pohranicni straze sla na posileni VB/SNB. mozna nekteri pamatujou. ja byl v Opave. kdyz telefon nahlasil mrtvolu na silnici, tak jsme sli na misto cca 2-3 km pesky - nebyl benzin. kdyz hlasily pobodanyho na cikansky svatbe, tak nez jsme tam pesky dorazily, tak uz tam nebyla ani ta svatba .... kdyz mel byt vyjezd, tak vsichni naskakali do aut, otocily klickem a tam kde bylo nejvic benzinu, tak tim autem se jelo ... to se psal rok 1990. nevim jak to bylo za komunistu, ale za poslednich 20 let se nic nezmenilo ..... mozna jen to, ze policajti uz musi platit utratu v restauraci a nemuzou bit beztrestne lidi na potkani ... jak se tehdy delo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 10:23 am Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | Že budou policajti dosti v hajzlu, to jsem říkal.
edit: to s těmi odměnami už je jenom taková třešnička - v kontextu poměrů v ČR vlastně folklór, ne? |
Ono jde o to, že podle mě ty resorty na tom fakticky až tak špatně s těma penězma nejsou ... problém je ale v tom, že efektivita jejich vynakládání stojí totálně za hovno. Jistě, víc by být mohlo, všude, ale kdyby se to nekurvilo jako doteď (a to bohužel bez bez ohledu na to, kdo je ve vládě/na ministerstvu), tak se s tou danou výší prostředků dá dosáhnout podstatně lepšího fungování. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
No jo, to s fungováním policie by problém nebyl, to by ale lidi v politice nesměli brát funkce jako byznys, ze ktereho chteji vsichni vytriskat co nejvic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Marky V. napsal: | .... že nemají benzín, že tam nemůžou jet, tak jsem zkusila vás.
. |
ja byl u policajtu na vojne. tehdy nas vetsina z vycviku pohranicni straze sla na posileni VB/SNB. mozna nekteri pamatujou. ja byl v Opave. kdyz telefon nahlasil mrtvolu na silnici, tak jsme sli na misto cca 2-3 km pesky - nebyl benzin. kdyz hlasily pobodanyho na cikansky svatbe, tak nez jsme tam pesky dorazily, tak uz tam nebyla ani ta svatba .... kdyz mel byt vyjezd, tak vsichni naskakali do aut, otocily klickem a tam kde bylo nejvic benzinu, tak tim autem se jelo ... to se psal rok 1990. nevim jak to bylo za komunistu, ale za poslednich 20 let se nic nezmenilo ..... mozna jen to, ze policajti uz musi platit utratu v restauraci a nemuzou bit beztrestne lidi na potkani ... jak se tehdy delo ... |
Tuhle zkušenost já nemám, ale když mluvím s veteránama, který sloužili už za komančů, tak všichni do jednoho tvrdí, že tenhle bordel tehdy nebyl a že teď je to u policie nejhorší co zažili. Tím vůbec nechci směřovat názorově doleva nebo vychvalovat tehdejší SNB, ale asi na těch názorech něco bude. Na druhou stranu tihle veteráni otevřeně mluví o tom, jak se tehdy ve službě chlastalo, zašívalo, jezdilo za kurvama atd., což samozřejmě nelze schvalovat. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|