|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
frode

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 10:26 am Předmět: |
|
|
Na tyhle videa muze naletet snad uz jen totalni retard! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Hlavně se mi líbí ta "proměna" na konci, jak mu najednou z toho posilování bicepsů a tricepsů vyrostly prsní svaly a celkově se zúžil :D
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st srpen 03, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
zas reklama pro bicepsove supermany, ale zas nekomu to staci ke stesti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | http://badman.aktuality.sk/clanok/1606/foto-extremni-kulturisti/ |
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | http://badman.aktuality.sk/clanok/1606/foto-extremni-kulturisti/ |
zajimavé
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
Kdyz si takhle sedim u kompu nahej a najednou mi do vokna zacne mlatit nakej chlap a umejvat okno v devatym patre :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 6:09 am Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | Kdyz si takhle sedim u kompu nahej a najednou mi do vokna zacne mlatit nakej chlap a umejvat okno v devatym patre :D |
Ty chodis doma nahej? Tos asi zrovna skypoval s merrao a probirali jste dusenou zeleninu ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | redis napsal: | | Kdyz si takhle sedim u kompu nahej a najednou mi do vokna zacne mlatit nakej chlap a umejvat okno v devatym patre :D |
Ty chodis doma nahej? Tos asi zrovna skypoval s merrao a probirali jste dusenou zeleninu ne? |
Tak ted jsi me krasne pobavil!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:46 am Předmět: |
|
|
už dlouhou dobu mi leze na nervy moje přítelkyně, každy den má s něčím nějaký problém, zdá se jí například že mám špatnou náladu a sem otrávený tak se urazí a jde pryč a jtřeba 2 dny se mi neozve a pak za to můžu já, nebo se o něčem bavíme ona si vymyslí nějaké dívčí jméno a najednou z toho vydedukuje, že já jí podvádím a přitom já posledních 10 minut neřekl ani slovo?? fakt mi z tohodle asi brzo hrabne a nejhorší je, že když se sní začnu hádat, nebo zvýším hlas , ptlž top nejde vydržet, tak sem ještě špatnej já že na ni řvu a že sem na ni hnusnej, fakt mě tohle hrozně vytáčí
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
| lukin99 napsal: | už dlouhou dobu mi leze na nervy moje přítelkyně, každy den má s něčím nějaký problém, zdá se jí například že mám špatnou náladu a sem otrávený tak se urazí a jde pryč a jtřeba 2 dny se mi neozve a pak za to můžu já, nebo se o něčem bavíme ona si vymyslí nějaké dívčí jméno a najednou z toho vydedukuje, že já jí podvádím a přitom já posledních 10 minut neřekl ani slovo?? fakt mi z tohodle asi brzo hrabne a nejhorší je, že když se sní začnu hádat, nebo zvýším hlas , ptlž top nejde vydržet, tak sem ještě špatnej já že na ni řvu a že sem na ni hnusnej, fakt mě tohle hrozně vytáčí |
Pokud je to tak zlé, že to musíš psát sem, tak je možná na čase promyslet, jestli není čas na rozchod... přítelkyně - tedy žádné velké závazky a z toho, co píšeš vyplývá, že spolu ani nebydlíte...
Zkus s ní rozumně promluvit.... jestli má nějaký důvod žárlit, jak na to evt přišla... lepší je vždycky jednat na férovku, než aby jste se oba nějak trápili...
hodně štěstí... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|