Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:4.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,8kg (↓)

Teď jsem se vrátil z kola.. Měl bych si koupit baterky do světla na řídítka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:5.8.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,7kg (↓)

Kolo - 11km
Chůze - 3km

FULLBODY

STEHNA
Dřep 5x6 [80kg]
PRSA
Benchpress 5x6 [55kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [80kg]
RAMENA
Tlaky v multipressu 2x8 [30kg], 3x8 [25kg]
TRICEPS
Stahování kladky nadhmat 3x8 [40kg], 2x8 [36kg]
BICEPS
Bicepsostroj 5x8 [15kg]
LÝTKA
nic
BŘICHO
nic

Shyby Arnoldova metoda nic

Chůze - 3km
Kolo - 11km

Trapný, ubohý.. Snad poprvý jsem takhle selhal. Nejdřív jsem chtěl přidávat na dřepech a jelikož jsem debil a neumim počítat, tak jsem si naložil 100 kilo. Dřep jsem to nehorázně trapnou technikou a když jsem potom dojel normální série s 80ti, chtělo se mi blejt. To mě dodělalo i na zbytek tréninku, pořád jsem shazoval váhy, prostě jsem to nedokázal dotlačit. Taky jsem nepřidal 10kg na mrtvole, jak bylo v plánu. Do toho ještě do mě hučel celou dobu sparing, rušil mě a asi i okolí.. Byl jsem v piči z toho dřepu a do toho jsem se kvůli němu absolutně nemohl soustředit. Vzdal jsem to. A na chvíli zapomněl, proč vlastně cvičím..
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Trapný, ubohý.. Snad poprvý jsem takhle selhal. Nejdřív jsem chtěl přidávat na dřepech a jelikož jsem debil a neumim počítat, tak jsem si naložil 100 kilo. Dřep jsem to nehorázně trapnou technikou a když jsem potom dojel normální série s 80ti, chtělo se mi blejt. To mě dodělalo i na zbytek tréninku, pořád jsem shazoval váhy, prostě jsem to nedokázal dotlačit. Taky jsem nepřidal 10kg na mrtvole, jak bylo v plánu. Do toho ještě do mě hučel celou dobu sparing, rušil mě a asi i okolí.. Byl jsem v piči z toho dřepu a do toho jsem se kvůli němu absolutně nemohl soustředit. Vzdal jsem to. A na chvíli zapomněl, proč vlastně cvičím.

Nejak nechapu, co je na tom trapneho a uboheho.
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já nějak nevim, co ti na to napsat. Ošidil jsem svůj trénink asi o hodinu cvičení, na tohle opravdu nejsem zvyklej, jsem zvyklej zatnout zuby a jet dál, třeba se jít i vyblejt na záchod a nepřestávat. Myslel jsem, že Ty jsi jedna z osob, co tohle dokáže pochopit.
blazen

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha nechci ti do toho kecat, ale přihazovat každej trénink na základních cvicích +10 nebo 20kg není sranda ani když začínáš na pidiváhách a po dlouhé pauze.. radši pravidelně přidávej míň než to hned přepálit, bude to tak určitě lepší než jít na trénink s tím, že dřepnu 5x5x100kg a pak mě to zklame a zbytek tréninku pak stojí za pytel...
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cítím, pokud je tam nějaká rezerva a když navíc dokážu cvik udělat technicky správně, tak přidám.. Určitě brzdím se dřepy, tam 80 stačí, na bench ještě přihodit 5 kilo a na mrtvole 20 (když mi to dovolí úchop).. Myslim teda do konce prázdnin, né do zítra
a pak pilovat techniku a přidat opáčka zase na 5x8 u hlavních cviků.
Díky za radu :)
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne jak pise Blazen, nesnaz se za kazdou cenu v kazdym treninku neco prihodit, to tu obcas nekdo napise, jak je to strasne dulezite, ale je to blbost, hlavni je sval procvicit a vubec nevadi, ze par treninku pojedes se stejnou vahou. Az proste budes citit, ze muzes pridat, pridej. A nebo jen pridej na 1-2 serie a pak zase uber, kdyz uz to bude moc na krev, nebo pridej nejake opakovani, i to je progress, ale nesnaz se to za kazdou cenu hnat dopredu, pokud na to nemas (a to nemyslim nejak zle), pak se to akorat negativne projevi na tve psychice. Jak rikam, hlavni je sval procvicit, mit dobrou techniku a je fuk, ze to bude par treninku se stejnou vahou, ono to i tak poroste.
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak už jsem říkal, pokud cítím, že mam na víc, tak přidám. To, že jsem si naložil stovku na dřep opravdu nebylo v plánu, jenom jsem špatně spočítal závaží, určitě jsem z tréninku na trénink nechtěl přidat 30kg do sérií.
A s procvičením svalu nejsem u FB spokojenej.. Brzo budou, doufám, pro cvičení příznivější podmínky a přejdu na split. Snad si ho udělám lepší než posledně
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš v tréningu v podstatě korte + další cviky navrch a nejsi spokojenej s procvičením? A jak jde regenerace, taky easy?
Tady bude něco špatně, protože takovejhle tréning by neměla bejt "prdel" regenerovat
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky není. Vždycky jsem rád za tu pauzu přes víkend, kdy mam čas se trochu sebrat.
Akorát mam pocit, že v tom tréninku každému jednotlivému svalu můžu dát daleko větší záhul, k čemuž mi jeden cvik nepomůže.
Takže abych to shrnul - svaly cítím pořád, ale kdybych měl o 2 dny víc na regen každé partie (split), tak jí můžu dát daleko větší čočku..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš zjistit sám, jestli máš lepší výsledky z fullbody, nebo splitu. Nebo co tě víc baví.
Ne vždy je to o tom sval zničit.

Já teď taky pojedu fullbody a když jsem ho jel minulej podzim, tak sem měl po druhém cviku totálně dost - dřep a pak přemístění s push pressem.... nebo v dalším tréningu třeba těžký benche a pak 10ky v bulharských dřepech ... zápřah na CNS úplně největší, na udejchání a do toho se ještě soutředit taky pecka.
Je jasný, že jsem nezničil quadriceps tak moc, jako kombinací... 6x6 dřep - 3x30 legpress - 2x15 výpady s JC, ale taky jsem to pak nemusel regenerovat 5 dní, protože jsem obden cvičil zas a o tom je fullbody (podle mě)
madball

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Taky není. Vždycky jsem rád za tu pauzu přes víkend, kdy mam čas se trochu sebrat.
Akorát mam pocit, že v tom tréninku každému jednotlivému svalu můžu dát daleko větší záhul, k čemuž mi jeden cvik nepomůže.
Takže abych to shrnul - svaly cítím pořád, ale kdybych měl o 2 dny víc na regen každé partie (split), tak jí můžu dát daleko větší čočku..

Záleží na tom, co si od té luštěniny slibuješ.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:6.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,6kg (↓)
Moocha

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:7.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,5kg (↓)

Mnoho alkoholu, nevidim to moc na posilovnu.
Moocha

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:8.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,3kg (↓)

Vážení, splnil se mi sen. Sehnal jsem si brigádu v mekáči, takže bych mohl začít konečně řešit stravu. Přemýšlel jsem, že by to mohlo vypadat takhle:
8:00 - Snídaně
Ovesná kaše: 100g ovesných vloček, 400ml mlíka (12,8gB, 77,1gS, 13gT)
10:00 - Sváča
Míchanina: 150g kuřecích prs, 100g těstovin (28,35gB, 72gS, 3gT)
13:00 - Oběd
Vepřový s rýží: 200g vepřová kýta, 125g rýže (29,4gB, 100gS, 12,5gT)
16:00 - Sváča
Proteiňák, kus ovoce (25gB)
19:00 - Večeře
Ryba s bramborem: 150g pangas, 400g brambor (24gB, 66gS, 1,2gT)
22:00 - Noční přesnídávka
Tvaroh 250g odtučněný, 150ml polotučné mléko (32gB, 2gT)

150gB, 315gS, 31,7gT

Co vy na to?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: