| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SupermanXXX

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Paye
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
zkus si říct nějakýmu hovadu v posilce, ať ti skontroluje techniku, není nic jednoduššího než to takhle zbytečně diagnostikovat přes internet, když se stejně přesnou diagnozu, co děláš špatně nedozvíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
tendle sval tě bolí z benche ? zajímavé ...
mas vypnutej hrudnik ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 10:05 am Předmět: Re: bolí mě trapézy z bench pressu |
|
|
| SupermanXXX napsal: | co dělám špatně? osu poštím k prsním bradavkám a sanžím se soustředit na prsa ale cítím v dolní pozici i trapézy a po tréningu prsou mě bolí protože jsou přetrénované |
Nejlepší by bylo asi udělat video a postnout ho sem.
Nevím jak bys tenhle sval mohl zapojovat. Jediné co mě napadá že bys při cvičení zvedal hlavu či vyváděl jiné vylomeniny které by vedly ke zbytečnému napětí těchto svalů.
Možná by bylo dobré zkusit se soustředit ne na prsa, ale na trapézy aby byly uvolněné (upřímně řečeno, teď si nevzpomínám co všechno mám u benche zatnuté já)
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
jj presne ten sval co je na obrazku! Jak mi jdou v dolni pozici jakoby lopatky k sobe tak trapezy cejtim. Nejakou dobu trochu you cviku mostuju protoze tak zvednu vic. Vymenim to na chvili za jednorucky a pak to skusim bez mostu. Taky nekoho poprosim ve fitku o video....
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
Máš lokty paralelně s ramenama nebo blíž k tělu? (druhá možnost je ze zdravotního hlediska lepší).
EDIT: tak v tom případě opravdu netušim, slyšim o něčem takovym poprvé.
Naposledy upravil 8Shade dne ne červenec 03, 2011 8:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cliff
|
Zaslal: po srpen 08, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
Taky me bolely trapezy pri BP,zvlast u multipressu to bylo neco no...
Je to bud to spatnou technikou,moc velkejma vahama nebo mas proste vetsi zada oproti hrudniku a zapojujes u BP i trapezy,musis pilovat techniku no.
Jinej duvod ani nevidim cim by to mohlo byt .
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
Zkus různý polohy činky vůči prsní lajně (např ve spodní poloze jít těsně pod), přijde mi totiž, že jedeš hodně nad ní, tak jestli to nemůže být tim (a pravděpodobně budeš muset trochu ubrat váhu, abys ten pohyb zvládnul).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Když už jsme u toho, taková rada: jeď to aspoň pořádně, dotkni se činkou hrudníku a neboj se tu činku zvednout vysoko. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
netlaci te lavicka ? _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
| SupermanXXX napsal: | ahoj lavička mě netlačí, to Frozz když to jedu níž tak cejtim hodně ramena a když vejš tak taky už neudržim lopatky u sebe a zapojuju ramena a záda myslim že to ani jinak nejde. To Shade myslíš pouštět to ještě níž jako pod bradavky? váhu ubírat nechci naopak cvičim ve fitku s větší váhou než mám tady na videu |
Já se osobně ani moc nedivím že tě bolí ramena když jedeš níž. Ty si osu, alespoň co na videu vidím, spouštíš spíše na krk než na hruď. Já osobně si jí spouštím někam kousek pod bradavky a mám lokty dost u těla, čímž ramenům hodně ulevíš. Což asi není univerzální, ale zkus si najít pozici kde nebudeš mít s rameny problémy a tou osou se dotkneš hrudníku. Také mi pomáhá nejezdit přímo nahoru, ale šikmo. Přeženu-li to, v dolní poloze mám osu pod bradavkami, v horní nad bradou.
Co se horní pozice týče, neboj se jet až úplně nahoru. Jinak to cvičení jedeš v 50 % rozsahu, což prostě dobře není.
Nevím jak široký máš úchop, ale když jsem přešel z širokého na užší, ramena mi hned byla vděčnější.
Jinak, pokud máš trapézy zatnuté, musíš je vědomě uvolňovat. Lidé často při cvičení zatínají jiné svalové skupiny než mají. Třeba já s radostí zatnu trapézy při rozpažování. Nicméně, když se hlídám, dokážu je mít volné.
p.s. Fakt stylový trenky
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
|
| nahoru |
|
 |