|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reichenberk

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
A proč zrovna dvě, nechaly tam vizitku? :-) Měl jsem to taky, dělal si z toho legraci, ale na krytu motoru byly najednou velké zablácené ťapky. A jeden den jsem vyjel, auto bez výkonu, po chvíli hláška že motor přechází na nouzový režim. Ta mrcha překousala hadičky ve kterých je nějaký podtlak či co, sleduje se tím nastavení jakýchsi klapek či ventilů, něco se s tím i snad spíná, veselá záležitost, opravit to byla docela velká adventura. Ale soused mi poradil ať dám do motoru takovou tu kuličku do WC, že prý jim to nevoní. No, udělal jsem to a od té doby mám pokoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
Je tu pro pana a paní Kunovi nepříjemné, ale doporučuje nějaké otrávené náístrahy a případně antikuňák sprey. A nebo po útoku zmizí jako u mě a půjdou jinam _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
Vizitku nenechaly, ale jednu jsem zahlídnul před dvěma měsícema když jsem vyrážel na noční zastávku MC a nedávno jsem viděl dvě, jak utíkaj přes zahradu, takže předpokládám, že na mym autě večeří společně :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
nedávala se na kuny nebo na něco podobnýho lví moč ?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:44 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bombay napsal: | | Tak až ti v zimě komplet vyhryžou izolaci v prostoru motoru a překoušou polovinu káblů, tak pak si stěžuj. Supr zážitek, každému doporučuju. |
Mě je jasný, že jen u antény nezůstanou. Budu muset někoho poslat, ať zkontroluje, jestli se taky už nepustily do něčeho vevnitř | Existuje sprej na kabely proti hlodavcům. Zkus to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Bombay napsal: | | Tak až ti v zimě komplet vyhryžou izolaci v prostoru motoru a překoušou polovinu káblů, tak pak si stěžuj. Supr zážitek, každému doporučuju. |
Mě je jasný, že jen u antény nezůstanou. Budu muset někoho poslat, ať zkontroluje, jestli se taky už nepustily do něčeho vevnitř | Existuje sprej na kabely proti hlodavcům. Zkus to. |
K tomu je ale potřeba koupit ještě sprej, který kuně vsugeruje, že je hlodavec. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so srpen 06, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
| lukin99 napsal: | | Bara napsal: | | lukin99 napsal: | už dlouhou dobu mi leze na nervy moje přítelkyně, každy den má s něčím nějaký problém, zdá se jí například že mám špatnou náladu a sem otrávený tak se urazí a jde pryč a jtřeba 2 dny se mi neozve a pak za to můžu já, nebo se o něčem bavíme ona si vymyslí nějaké dívčí jméno a najednou z toho vydedukuje, že já jí podvádím a přitom já posledních 10 minut neřekl ani slovo?? fakt mi z tohodle asi brzo hrabne a nejhorší je, že když se sní začnu hádat, nebo zvýším hlas , ptlž top nejde vydržet, tak sem ještě špatnej já že na ni řvu a že sem na ni hnusnej, fakt mě tohle hrozně vytáčí |
Bože můj,a o čem přemýšlíš?Sbal krovky a zmiz.Za tohle nestojí nikdo!! |
No o tomhle jsem už přemýšlel ale neni to tak snadné když jsi s někym takovou dobu a něco ste spolu zažily, tak jak jsem napsal je to skoro pořád ale z toho najdenou je nějakej den, kdy je to uplně pěknej normální vztah, ještě chvíli počkam a pak to musím nějak rázně vyřešit.
Kulíšek: Já to nemyslel nějak zle, a chápu jak jsi to myslela ty, jinak díky az readu, určitě to zkusím, když mi to poradila nejsilnější žena co znám |
A co s ní chceš jako řešit? Tohle je evidentně její povahový rys a ten neodstraníš ani nezměníš, povahové rysy se spolu se stárnutím člověka jenom zhoršují...
Můžeš ji dát nůž na krk, tak se bude třeba pár týdnů/měsíců hlídat, ale časem to zase vyplave, na to vem jed.
Dokud nemáte hypotéku a děti, tak rozchod není nic tak hroznýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Deadlift napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Bombay napsal: | | Tak až ti v zimě komplet vyhryžou izolaci v prostoru motoru a překoušou polovinu káblů, tak pak si stěžuj. Supr zážitek, každému doporučuju. |
Mě je jasný, že jen u antény nezůstanou. Budu muset někoho poslat, ať zkontroluje, jestli se taky už nepustily do něčeho vevnitř | Existuje sprej na kabely proti hlodavcům. Zkus to. |
K tomu je ale potřeba koupit ještě sprej, který kuně vsugeruje, že je hlodavec. :-) | Jsem chtěl říct, že funguje i na kuny.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Poslední prasečák a začátek kvalitního objemu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po srpen 08, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
co komu hovnival udelal, ze nemuze psat komenty na MW ?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Poslední prasečák a začátek kvalitního objemu. | Na kolik kilo jsi se dostal? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Nic moc, asi jen 4kg, ale ted to musim zase vybehat.
Poprvé jsem nabral asi 5kg a 7cm v pase.
Když, už jsem píšu, tak furt nevim, jestli mám zhubnout uplně (to je na komplet sixpack) nebo už teď začít objemovku. Viděl bych to tak maximálně ještě na dietu do konce prázdnin, kdyby vyhrál sixpack. Jelikož zbytek tuku je na břiše dole.
btw: nebo si myslel, kolik jsem měl v objemu a kolik mám ted? :-) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
Štve mě to, že stačí aby začlo trochu pršet a lidé v autech na silnicích automaticky jezdí na okreskách 70 a ve městě 40, to fakt nepřekousnu. Když už tak debilně a nebezpečně chtějí jezdit, ať uhnou na stranu aby se dali předjet, a ne že budou blokovat mimo město dalších 7 aut za nimi, jako sem to viděl dnes. Hned bych sebral řidičák. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|