|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
Nemyslim si, ze by malta nejak ovplyvnila chut proteinu...kedze nema ziadnu chut
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:04 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Nemyslim si, ze by malta nejak ovplyvnila chut proteinu...kedze nema ziadnu chut |
Trochu to osladí a zahustí se mi zdá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: |
to som si myslel aj o glutamine,ale vyviedol ma z omylu po prvom shaku |
Hnus? Ci pochutka? Cisty glutamin som nikdy nemal.
Ja sice maltu neuzivam uz dost dlho, ale nikdy som si nevsimol, zeby mala vplyv na chut... Ked uz, tak len k horsiemu?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:29 am Předmět: |
|
|
Glutamin je tušim chutově hnusnej, tenkrát jsem ho dostal grátis k prvnímu proteinu (matrixu) a po ránu se mi stoho dělalo špatně a to jsem to dával s džusem. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
EpsteinBarr - je to nieco ako piesok,aj chutovo  a to je Scitec _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Nemyslim si, ze by malta nejak ovplyvnila chut proteinu...kedze nema ziadnu chut |
Trochu to osladí a zahustí se mi zdá... |
jo jo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Glutamin je tušim chutově hnusnej, tenkrát jsem ho dostal grátis k prvnímu proteinu (matrixu) a po ránu se mi stoho dělalo špatně a to jsem to dával s džusem. |
Vyzkoušej glutamovou kyselinu, pak říkej co je hnusný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 10:53 pm Předmět: Re: Long 80 - 7 Hours a Whey Core 100 |
|
|
| jiri.moravicek napsal: |
Proč sem dáváš odkaz zrovna na tři značky, které jsou tu tak velmi často propagované. Jediným rozumným proteinem je zde Long80, ale ta cena je horší. |
To není odkaz, to je moje subjektivní zhodnocení proteinů co jsem měl (mám) v poslední době, jestli jsou propagované nebo ne to je mi jedno. Ještě jsme tam mohl napsat například Matrix, Pharma Whey, Pharma Blend 6 HR, Syntha 6, protejny od Nutrendu, Aminostaru skoušel jsem jich víc, ale už jsem je dlouho neměl, takže proto jsem hodnotil jen ty co jsem měl v horizontu 3 měsícu (Long 80 je aktuální). Tak proto ty tři.
Ad cena - mě horší nepřipadá, kupoval jsem ho v akci.
To "rozumný" - to je zase vaše subjektivní hodnocení.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
Vcera som si kupil Weider Premium Whey, jahoda-vanilka. Po otvoreni, podla vone som cakal exploziu chuti. Zial, na moj vkus, nekonala sa  Bolo to prve ochutnanie, uvidim, kam sa to posunie pri dalsej spotrebe. Mixnuty s vodou.
100% whey amino drink:
Zatial som mal len citronovu prichut. Po tazkom treningu prijemne osviezenie. Najblizsie skusim pomarancovu prichut. 30g izolatu, 0,7 sacharidov a 0 tuku v 500ml drinku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Vcera som si kupil Weider Premium Whey, jahoda-vanilka. Po otvoreni, podla vone som cakal exploziu chuti. Zial, na moj vkus, nekonala sa Bolo to prve ochutnanie, uvidim, kam sa to posunie pri dalsej spotrebe. Mixnuty s vodou.
100% whey amino drink:
Zatial som mal len citronovu prichut. Po tazkom treningu prijemne osviezenie. Najblizsie skusim pomarancovu prichut. 30g izolatu, 0,7 sacharidov a 0 tuku v 500ml drinku. |
Já měl od Weidera Gold Whey (čokoládovej) a Protein 80 Plus (cappuccino) a oba byly v mléku i ve vodě moc chuťově moc dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
Teď jsem měl Matrix jahodu a ta mi teda moc nešmakovala, naštestí jen půlkilovka (ale jahodu jsem ještě dobrou neměl) a teď Cokies, trochu lepší než jahoda, ale taky nic extra. Oba přeslazené a i v mlíku strašně řídké. Vracím se k Myu
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
BioTech USA Nitro Pure Whey Gold príchuť Višnový jogurotvý krém - asi najlepši protein čo som mal doteraz čo sa týka chuti, skupenstva a dúfam, že aj kvalitou
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
Měl někdo Extrifit borůvku? Je teď v akci tak bych pořídil do zásoby. Dík za info _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Rostič napsal: | | Měl někdo Extrifit borůvku? Je teď v akci tak bych pořídil do zásoby. Dík za info |
Já jí měl. Skvělá rozpustnost, nepráší, chuť jako taková luxusní (žádná umělotina, prostě to chutná borůvkově), jsou v tom namletý kusy borůvek, což mě taky potěšilo, ale k týhle příchuti by mi víc sedlo, kdyby ten protein byl hustější a krémovější a ne tak vodovej..působí to pak takovým plitkým dojmem navzdory dobré chuti. Takže pokud to budeš míchat do mlíka s míň těkutinou, bude to dobrý, ale ve vodě je to trochu slabotka. Věřim, že tahle příchuť se víc bude hodit k Longu, ptž je o dost hustší a krémovější díky kaseinu a albuminu.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|