PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslim si, ze by malta nejak ovplyvnila chut proteinu...kedze nema ziadnu chut
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Nemyslim si, ze by malta nejak ovplyvnila chut proteinu...kedze nema ziadnu chut

Trochu to osladí a zahustí se mi zdá...
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:

to som si myslel aj o glutamine,ale vyviedol ma z omylu po prvom shaku
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:

to som si myslel aj o glutamine,ale vyviedol ma z omylu po prvom shaku

Hnus? Ci pochutka? Cisty glutamin som nikdy nemal.
Ja sice maltu neuzivam uz dost dlho, ale nikdy som si nevsimol, zeby mala vplyv na chut... Ked uz, tak len k horsiemu?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Glutamin je tušim chutově hnusnej, tenkrát jsem ho dostal grátis k prvnímu proteinu (matrixu) a po ránu se mi stoho dělalo špatně a to jsem to dával s džusem.
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr - je to nieco ako piesok,aj chutovo a to je Scitec
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
EpsteinBarr napsal:

Trochu to osladí a zahustí se mi zdá...

jo jo
lookzoR

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Glutamin je tušim chutově hnusnej, tenkrát jsem ho dostal grátis k prvnímu proteinu (matrixu) a po ránu se mi stoho dělalo špatně a to jsem to dával s džusem.

Vyzkoušej glutamovou kyselinu, pak říkej co je hnusný :D
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 10:53 pm    Předmět: Re: Long 80 - 7 Hours a Whey Core 100 Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:

Proč sem dáváš odkaz zrovna na tři značky, které jsou tu tak velmi často propagované. Jediným rozumným proteinem je zde Long80, ale ta cena je horší.

To není odkaz, to je moje subjektivní zhodnocení proteinů co jsem měl (mám) v poslední době, jestli jsou propagované nebo ne to je mi jedno. Ještě jsme tam mohl napsat například Matrix, Pharma Whey, Pharma Blend 6 HR, Syntha 6, protejny od Nutrendu, Aminostaru skoušel jsem jich víc, ale už jsem je dlouho neměl, takže proto jsem hodnotil jen ty co jsem měl v horizontu 3 měsícu (Long 80 je aktuální). Tak proto ty tři.
Ad cena - mě horší nepřipadá, kupoval jsem ho v akci.

To "rozumný" - to je zase vaše subjektivní hodnocení.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera som si kupil Weider Premium Whey, jahoda-vanilka. Po otvoreni, podla vone som cakal exploziu chuti. Zial, na moj vkus, nekonala sa Bolo to prve ochutnanie, uvidim, kam sa to posunie pri dalsej spotrebe. Mixnuty s vodou.

100% whey amino drink:
Zatial som mal len citronovu prichut. Po tazkom treningu prijemne osviezenie. Najblizsie skusim pomarancovu prichut. 30g izolatu, 0,7 sacharidov a 0 tuku v 500ml drinku.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Vcera som si kupil Weider Premium Whey, jahoda-vanilka. Po otvoreni, podla vone som cakal exploziu chuti. Zial, na moj vkus, nekonala sa Bolo to prve ochutnanie, uvidim, kam sa to posunie pri dalsej spotrebe. Mixnuty s vodou.

100% whey amino drink:
Zatial som mal len citronovu prichut. Po tazkom treningu prijemne osviezenie. Najblizsie skusim pomarancovu prichut. 30g izolatu, 0,7 sacharidov a 0 tuku v 500ml drinku.

Já měl od Weidera Gold Whey (čokoládovej) a Protein 80 Plus (cappuccino) a oba byly v mléku i ve vodě moc chuťově moc dobrý.
L@dis

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem měl Matrix jahodu a ta mi teda moc nešmakovala, naštestí jen půlkilovka (ale jahodu jsem ještě dobrou neměl) a teď Cokies, trochu lepší než jahoda, ale taky nic extra. Oba přeslazené a i v mlíku strašně řídké. Vracím se k Myu
secret78

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BioTech USA Nitro Pure Whey Gold príchuť Višnový jogurotvý krém - asi najlepši protein čo som mal doteraz čo sa týka chuti, skupenstva a dúfam, že aj kvalitou
Rostič

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl někdo Extrifit borůvku? Je teď v akci tak bych pořídil do zásoby. Dík za info
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostič napsal:
Měl někdo Extrifit borůvku? Je teď v akci tak bych pořídil do zásoby. Dík za info

Já jí měl. Skvělá rozpustnost, nepráší, chuť jako taková luxusní (žádná umělotina, prostě to chutná borůvkově), jsou v tom namletý kusy borůvek, což mě taky potěšilo, ale k týhle příchuti by mi víc sedlo, kdyby ten protein byl hustější a krémovější a ne tak vodovej..působí to pak takovým plitkým dojmem navzdory dobré chuti. Takže pokud to budeš míchat do mlíka s míň těkutinou, bude to dobrý, ale ve vodě je to trochu slabotka. Věřim, že tahle příchuť se víc bude hodit k Longu, ptž je o dost hustší a krémovější díky kaseinu a albuminu..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: