Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 366, 367, 368 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ps : ne nedostal jsem to , ale snizeni rychlosti rizeni pri desti na 70km mimo mesto a 40km v meste mi pripadne absolutne normalni , asi nemam tezkou nohu

Naposledy upravil kubaz dne po srpen 08, 2011 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

ps : ne nedostal jsem to , ale snizeni rychlosti rizeni pri desti na 70km mimo mesto a 40km v meste mi pripadne absolutne normalni , asi nemam tezkou nohu

Psal jsem, že když začně trochu pršet, takže žádný vydatný déšť ani slejvák, v tomto případě to pak chápu že lidé jedou pomaleji, ale ne když poprchává a na silnicích nejsou žádné louže, to si pak klepu na čelo a obavy (min. při kvalitních pneu) nejsou vůbec na místě.
Culda13

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes jsem jel podél vody do Děčína , ráno slejvák jako prase a auta 50-70 km hrůza ,ale tolik vody na té vaší silnici je hrůza ,ale stejně se normálně dá 90-110 v pohodě a to mám 230x45x17 gumy
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
dnes jsem jel podél vody do Děčína , ráno slejvák jako prase a auta 50-70 km hrůza ,ale tolik vody na té vaší silnici je hrůza ,ale stejně se normálně dá 90-110 v pohodě a to mám 230x45x17 gumy

Taky jsem jel ráno kolem Labe po Ústecký směr do Povrl, možná jsme se potkali . No já v tom dešti jel cca 90, max 100 a bez problémů ani náznak nějakého aquaplaningu, nic, pohoda.
wondra

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezdím s fáčkem taky normálně když jen mrholí po rovné cestě, ale už mě to podškublo 80 v zatáčce na fakt mokré cestě auž mám respekt :D:D:D
ygg

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co je lepší, když za ním jedeš trochu dýl, bo jede pomalu že se bojí, nebo je to hrdina, někde to rozstřelí (ideálně i někoho kolem), a ty budeš stát v koloně věky? Prostě pokud prší, je mlha, sněží a podobně, tak mě to sice někdy zdržuje, ale chápu to .... každý by měl jet tak, jak se na to cítí. Nakonec, když nasněží, za mnou by jel někdo v Outbacku nebo Forestru a měl to aspoň trochu v ruce, tak ho asi taky budu zdržovat, a já když vidím před sebou zadokolky, tak se taky zklidním....jsem pár let taky jednu měl.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

boze, zase sem na navratdoreality.cz klikl na co nemel. Video jak v rusku particka fracku umlati 3 bezdomovce za to, ze zerou psy a kocky...
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ted jsem si rikal, jestli na to kliknout nebo ne, ale minule jsem videl, jak nějaci kokoti umlatili taky nekolik lidi igelitkou ve ktere bylo snad kladivo a uz nic podobneho v zivote nechci videt.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
A co je lepší, když za ním jedeš trochu dýl, bo jede pomalu že se bojí, nebo je to hrdina, někde to rozstřelí (ideálně i někoho kolem), a ty budeš stát v koloně věky? Prostě pokud prší, je mlha, sněží a podobně, tak mě to sice někdy zdržuje, ale chápu to .... každý by měl jet tak, jak se na to cítí. Nakonec, když nasněží, za mnou by jel někdo v Outbacku nebo Forestru a měl to aspoň trochu v ruce, tak ho asi taky budu zdržovat, a já když vidím před sebou zadokolky, tak se taky zklidním....jsem pár let taky jednu měl.

Přeci není (v tomhle počasí, upozorňuju, že nemluvím o lijáku, sněhu nebo mlze) jen pojem "bojí se" a "je to hrdina" ...co takhle mezistupeň "jede tak, aby nezdržoval, nikoho neblokoval a přitom neporušoval předpisy"? Resp. jede mimo město 90 a ne 70? Ten, kdo na to má auto, zkušenosti a hlavu (i když ani to někdy nestačí), ať si jezdí klidně 150 - ale i takové řidiče nemám v lásce, protože jsou taky tak nebezpeční jako ti, co jezdí pomalu -> choleričtější řidiči za šnekem dostanou "vztek" a budou chtít předjíždět, bohužel i v rizikovějších místech a pak to dopadá jak to dopadá -> nehody.
Když už někdo chce jet v jakémkoliv počasí pomaleji (bavím se o mimoměstských silnicích), protože se bojí, ať jede tak, aby ho rychlejší řidiči za ním mohli bezpečně předjet, a to neznamená uprostřed středové čáry jako to denodenně potkávám, hlavně řidiče v dodávkách, kteří mají své ego tak vysoké, že "nikdo nepojede rychleji než já, nikdo mě nebude předjíždět", grrrr. To pak musím autem vykukovat skoro do protisměru abych vůbec viděl, jestli mám volno na předjetí.
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
kubaz napsal:

Psal jsem, že když začně trochu pršet, takže žádný vydatný déšť ani slejvák, v tomto případě to pak chápu že lidé jedou pomaleji, ale ne když poprchává a na silnicích nejsou žádné louže, to si pak klepu na čelo a obavy (min. při kvalitních pneu) nejsou vůbec na místě.

Když začne trochu pršet po suchu nebo jen tak mrholí, tak to může být i nebezbečnější než liják odborníku, protože mokrý prach na cestě udělá takovou pěknou klouzačku + přechody - sucho pod stromy a mokro vedle taky nebezpečné...
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdete nekoho o neco slusne poprosit.... a on na vas poda trestni oznameni za vyhrozovani.....kam ten svet speje
frode

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrejme si nemel prosit tak slusne
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra pred nasim barakem sedi uz druhej den na topolu asi ve 30 metrech papousek ara a rve jak idiot, ale zeby ke me priletel to ne : (
prochm

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím tě. Bez tak bys ho sežral nebo by jsi ho dal tomu tvému hadovi mě je to úplně jasné.
Mě zase štvou před barákem děcka. Příšerně ječí a včera až do 9 hodin. Už aby jim začala škola.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz je v cudu, mrdl sem po nem puk a odletel a ted sedi kousek dal na strese baraku. Btw ja bych ho nesezral, ale zanesl do laguny, nejakej ten litr bych za nej dostal ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 366, 367, 368 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: