|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hlavicze
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Dneska kámoš přitáhnul do posilovny svého bratrance, zhruba ve věku 17-18 let. Hned od začátku šel tenhle kluk drtit biceps snad 20 sérií do selhání, cheating a já nevím, co ještě. Pak šel na kladku, kde si dal pár sérií na triceps. Samozřejmě celý trénink prokecal. Na konci ještě několik sérií na předloktí (klopení velké činky). Mezi sériemi si prohlížel ruce jak Mr. Olympia.
Co je nejhorší, že tenhle kluk měl trapézy, ruce, ramena, kozy jak borec, co cvičí několik let. V posilce vypadal asi nejlíp, oproti jeho bratránkovi (60kg pavouk) a špekatejm 30 letým chlapům. Co dokáže nasrat, že tenhle kluk totálně jebe na stravu, cvičí jak kokot a stejně vypadá jak, když se připravuje na nějaký závody  . Hold genetika je svině. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Ale tenhle kluk zůstane furt stejnej, pokud nezmění přístup a stravu, ale ty když budeš vše dodržovat tak budeš dvakrát takovej. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
... co musí Bílek provést, aby ho vyrazili? Ten trenér je příšernej...
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
Haška mám rád. Bílek je jedinej jeho špatnej počin... bohužel bude dost fatální
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Haška mám rád. Bílek je jedinej jeho špatnej počin... bohužel bude dost fatální |
za co, ze velkohube prohlasil, jak napravi nas fotbal a hovno, hovno ? a az zjistil, ze to proste nejde, tak zase za tezky love zdrhl trenovat
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | guruhonza napsal: | | Haška mám rád. Bílek je jedinej jeho špatnej počin... bohužel bude dost fatální |
za co, ze velkohube prohlasil, jak napravi nas fotbal a hovno, hovno ? a az zjistil, ze to proste nejde, tak zase za tezky love zdrhl trenovat |
Podle mě do fotbalu dostal dost peněz
A navíc předem řekl, že bude dva roky v křesle a pak půjde - a tak i učinil
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Haška mám rád. Bílek je jedinej jeho špatnej počin... bohužel bude dost fatální |
Haška jsem měl rád.
Posral si to u mě s Bílkem a dokonal to svým odchodem a kecama kolem něj. Mohl odejít elegantně a se stylem. Odešel jak nafoukanej looser.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|