Pokud je tu někdo kdo se vyžívá v přetaktování procesoru tak prodávám chladič na procesor za 1100Kč + poštovné. Kdyby jste měli náhodou někdo zájem tak napište. Je samozřejmě úplně nový nepoužitý.
Pravdu dis,tymto ma Blizzard nasral.Caka sa na to jak na spasenie 50 rokov,a ked uz to vydaju tak tam daju toto? fuck off
Tak to bylo naprosto jasné, že to bude svázané s novým Battle.net podobně jako Starcraft 2.
Upirátit to půjde dost těžko a i potom získáš max. 50% hry stejně jako u warezové SC2. Už to mají z principu dělané jako online hru a pirátská verze je o ničem.
A ruku na srdce, Blizzard vydává jednu hru pomalu za 3-4 roky a kdo nemá 1000-1500Kč na jejich AAA originálku, neměl by vůbec hry hrát.
teda, ne že bych nevěřil blizzardu, ale co jsem četl ten článek...no, řekněme, že jsem pořádně zvědavý, jak to diablo vlastně dopadne...
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
teda, ne že bych nevěřil blizzardu, ale co jsem četl ten článek...no, řekněme, že jsem pořádně zvědavý, jak to diablo vlastně dopadne...
Zatím každou hru kterou Blizzard vydal byla TOP1 hit, netřeba mít obavy, že by v případě Diabla 3 měl dělat vyjímku, nehledě na to, že oni si to můžou dovolit vydat kdy chtějí, jim je to fuk jestli to vyjde za půl roku nebo za 3 roky, protože se válí v dolarech a vydají to, až to bude 100% :-)
Pravdu dis,tymto ma Blizzard nasral.Caka sa na to jak na spasenie 50 rokov,a ked uz to vydaju tak tam daju toto? fuck off
Tak to bylo naprosto jasné, že to bude svázané s novým Battle.net podobně jako Starcraft 2.
Upirátit to půjde dost těžko a i potom získáš max. 50% hry stejně jako u warezové SC2. Už to mají z principu dělané jako online hru a pirátská verze je o ničem.
A ruku na srdce, Blizzard vydává jednu hru pomalu za 3-4 roky a kdo nemá 1000-1500Kč na jejich AAA originálku, neměl by vůbec hry hrát.
No na piratskej verzii nebudes moct hrat multiplayer, tak ako na SC2. Tiez suhlasim, ze za kvalitu by sa malo platit. Mam origninal SC2 a tie hodiny zabavy urcite stali za tych 50 EUR.
Zatím každou hru kterou Blizzard vydal byla TOP1 hit, netřeba mít obavy, že by v případě Diabla 3 měl dělat vyjímku, nehledě na to, že oni si to můžou dovolit vydat kdy chtějí, jim je to fuk jestli to vyjde za půl roku nebo za 3 roky, protože se válí v dolarech a vydají to, až to bude 100% :-)
blizzard je zatím perfektní, to bez debaty, ale trocha zdravého skepticismu neuškodí, můžu být jen příjemně překvapen ale jinak s tím netem, chápu, že je to kvůli ochraně, ale kvůli tomu padají diablo lan parties...nevím, jestli to někdo z vás podniká, ale je to super a je toho škoda
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
To že diablo si bez originalky a bez pripojeni na net nezahrajete mě moc nesere, co mi vadí víc je anonymizace těch aukcí.
Co zabrání blizzardu dělat vlastní aukce, pomocí kterých budou moct manipulovat s ekonomikou jak chtějí.
Neivm no, ty free to play hry často nejsou tak free to play jak se tváří. Vždy tam jsou nějaké mikrotransakce a v málo hrách jsou fakt jenom v tech shopech doplnky, ktere neovlivni hru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru