Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marky V.

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
http://www.stream.cz/uservideo/604775-napadeni-straznika

Pražákům těm je tu hej, ti nikam nezablouděj. Neskutečný, jak národ za posledních pár desítel let zdegeneroval a zparchantěl, že si tohle nechá od takové lůzy líbit...za Marie Terezie by chcali krev

Tohle bohužel k tý práci patří. Důležitý je to ustát jako profík, což není lehký a ne vždy se to daří. Já bych jim v podobným případě, když vím, že se to nahrává, dokonce i vykal.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pig14

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
http://www.stream.cz/uservideo/604775-napadeni-straznika

Pražákům těm je tu hej, ti nikam nezablouděj. Neskutečný, jak národ za posledních pár desítel let zdegeneroval a zparchantěl, že si tohle nechá od takové lůzy líbit...za Marie Terezie by chcali krev

Při myšlence, že musím nedobrovolně přispívat svými daněmi těmto parazitům na živobytí, je mi zle.
Zajímalo by mě, proč se nás mladých, vydělávajících rodin s dětmi nezastávají Kocábové, Havlové a spol, co děláme špatně, že chodíme do práce a přesto se nemáme tak dobře jako tento pleps? Zřejmě jsem se narodil se špatnou barvou pleti.
cipinek

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protože sis stěžoval akorát tady na fóru, kdy jsi byl naposledy v kanceláři svého senátora nebo poslance zvoleného ve tvém volebním obvodu a tam ses mu o cikánech vyplakal na rameni, nikdy? čemu se potom divíš!!!
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
protože sis stěžoval akorát tady na fóru, kdy jsi byl naposledy v kanceláři svého senátora nebo poslance zvoleného ve tvém volebním obvodu a tam ses mu o cikánech vyplakal na rameni, nikdy? čemu se potom divíš!!!

Nejhorší na tom je, že on si bude myslet to samé jako 90% společnosti, ale neudělá s tím nic, aby náhodou nebyl spojován s rasismem.
Jarack

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já prostě nechápu, proč to nemůžou vyřešit jako v 91. v L.A. Tam negři začali dělat bordel, tak jich národní garda a !civilové! ár desítek sejmuli a byl klid.. Neslyšel jsem, že by od tý doby byly ňáký rasový bouře..
mandor

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože v Anglii nemůžeš mít u sebe ani kudlu. Normální policie u sebe taky nenosí palnou zbraň...to mi připadá totálně jeblé.
Jarack

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vim, nesmí ejt delší než tvoje dlaň. Bobíci tam opravdu choděj neozrojený. Nebude to trvat dlouho a ono se to změní. Jestli ne, tak už nebude co měnit. No přestanu teoretizovat a sjedu si do gunshopu pro 38 special kolik unesu a vejplata mi dovolí. jenom škoda, že nemůžu sehnat legál automat. Taková padesátsmička řeší nejeden sociální problém..
Petey

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Já vim, nesmí ejt delší než tvoje dlaň. Bobíci tam opravdu choděj neozrojený. Nebude to trvat dlouho a ono se to změní. Jestli ne, tak už nebude co měnit. No přestanu teoretizovat a sjedu si do gunshopu pro 38 special kolik unesu a vejplata mi dovolí. jenom škoda, že nemůžu sehnat legál automat. Taková padesátsmička řeší nejeden sociální problém..

a koho sere ci to je legal alebo nie? zmluva so statom je davno vypovedana (z jeho strany) takze na to sere pes
mandor

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se snažím jednat se všema lidma stejně - pokud se chovají slušně, já jsem slušný a vstřícný dvakrát tak. Naopak to ovšem platí stejně.

N a pokud budu mít někdy nemovitost, bude moje první investice trezor plus taktická brokovka - nesnáším pocit bezmoci, je mi fakt líto těch lidí co se musí dívat jak jim ničí to co celý život budovali.
Kamarádka bydlí v Manchasteru a dávala na FB záznam co točila z okna - chavs bez rozdílu rasy, národnosti a vyznání ve společné akci plazmu z vyrabovaného kšeftu do každé rodiny.
Jarack

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte pravdu chlapci. Taky seru na to, jestli je někdo bílej nebo fialovej s modrejma puntíkama, ale tohle je lůza, která má viset na pouličním osvětlení pro výstrahu všem. Pumpovací bročka.. Vidíš to mě nenapadlo.. Na dav ideální celkem levný střelivo a navíc 100%legál.. Stejně by to ale chtělo automat. Krátkej škorpík by nemusel bejt zlej (k tý bročce).
Petey

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Máte pravdu chlapci. Taky seru na to, jestli je někdo bílej nebo fialovej s modrejma puntíkama, ale tohle je lůza, která má viset na pouličním osvětlení pro výstrahu všem. Pumpovací bročka.. Vidíš to mě nenapadlo.. Na dav ideální celkem levný střelivo a navíc 100%legál.. Stejně by to ale chtělo automat. Krátkej škorpík by nemusel bejt zlej (k tý bročce).

vy chlapci ceski mate dokonca vyborne veci priamo pod nosom

http://imageshack.us/photo/my-images/191/cz1fv.jpg/

novy skorpion Evo III
Jarack

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kurva.. http://bestpatron.shop5.cz/cz-kategorie_41855-0-brokovnice.html Tady to taky vypadá docela podnětně
mandor

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já až budu bohatý právník a ne chudý student bych chtěl tohle:

http://en.wikipedia.org/wiki/Heckler_%26_Koch_HK416

jen pro ten pocit mít tak nádhernou hračku

Ad. brokovka - jak říká Jarack - proti více lidem, nemusíš mířit :D, no a pokud nabiješ broky 4-5 mm tak je to sundá.

Mi se líbí tyhle ala odpadlík:

http://www.strelecky-portal.cz/e-shop/dlouhe-zbrane/brokovnice/takticke/brokovnice-martial-ultra-short-14.html

, ještě si nechat narůst vlasy do culíku a být hrdina na útěku

Edit: to Petey - oni to dělají i v semi?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: