|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.stream.cz/uservideo/604775-napadeni-straznika
Pražákům těm je tu hej, ti nikam nezablouděj. Neskutečný, jak národ za posledních pár desítel let zdegeneroval a zparchantěl, že si tohle nechá od takové lůzy líbit...za Marie Terezie by chcali krev |
Tohle bohužel k tý práci patří. Důležitý je to ustát jako profík, což není lehký a ne vždy se to daří. Já bych jim v podobným případě, když vím, že se to nahrává, dokonce i vykal. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.stream.cz/uservideo/604775-napadeni-straznika
Pražákům těm je tu hej, ti nikam nezablouděj. Neskutečný, jak národ za posledních pár desítel let zdegeneroval a zparchantěl, že si tohle nechá od takové lůzy líbit...za Marie Terezie by chcali krev |
Při myšlence, že musím nedobrovolně přispívat svými daněmi těmto parazitům na živobytí, je mi zle.
Zajímalo by mě, proč se nás mladých, vydělávajících rodin s dětmi nezastávají Kocábové, Havlové a spol, co děláme špatně, že chodíme do práce a přesto se nemáme tak dobře jako tento pleps? Zřejmě jsem se narodil se špatnou barvou pleti.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
protože sis stěžoval akorát tady na fóru, kdy jsi byl naposledy v kanceláři svého senátora nebo poslance zvoleného ve tvém volebním obvodu a tam ses mu o cikánech vyplakal na rameni, nikdy? čemu se potom divíš!!! _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | protože sis stěžoval akorát tady na fóru, kdy jsi byl naposledy v kanceláři svého senátora nebo poslance zvoleného ve tvém volebním obvodu a tam ses mu o cikánech vyplakal na rameni, nikdy? čemu se potom divíš!!! |
Nejhorší na tom je, že on si bude myslet to samé jako 90% společnosti, ale neudělá s tím nic, aby náhodou nebyl spojován s rasismem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:10 am Předmět: |
|
|
Já prostě nechápu, proč to nemůžou vyřešit jako v 91. v L.A. Tam negři začali dělat bordel, tak jich národní garda a !civilové! ár desítek sejmuli a byl klid.. Neslyšel jsem, že by od tý doby byly ňáký rasový bouře.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
Protože v Anglii nemůžeš mít u sebe ani kudlu. Normální policie u sebe taky nenosí palnou zbraň...to mi připadá totálně jeblé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
Já vim, nesmí ejt delší než tvoje dlaň. Bobíci tam opravdu choděj neozrojený. Nebude to trvat dlouho a ono se to změní. Jestli ne, tak už nebude co měnit. No přestanu teoretizovat a sjedu si do gunshopu pro 38 special kolik unesu a vejplata mi dovolí. jenom škoda, že nemůžu sehnat legál automat. Taková padesátsmička řeší nejeden sociální problém.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Já se snažím jednat se všema lidma stejně - pokud se chovají slušně, já jsem slušný a vstřícný dvakrát tak. Naopak to ovšem platí stejně.
N a pokud budu mít někdy nemovitost, bude moje první investice trezor plus taktická brokovka - nesnáším pocit bezmoci, je mi fakt líto těch lidí co se musí dívat jak jim ničí to co celý život budovali.
Kamarádka bydlí v Manchasteru a dávala na FB záznam co točila z okna - chavs bez rozdílu rasy, národnosti a vyznání ve společné akci plazmu z vyrabovaného kšeftu do každé rodiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
Máte pravdu chlapci. Taky seru na to, jestli je někdo bílej nebo fialovej s modrejma puntíkama, ale tohle je lůza, která má viset na pouličním osvětlení pro výstrahu všem. Pumpovací bročka.. Vidíš to mě nenapadlo.. Na dav ideální celkem levný střelivo a navíc 100%legál..  Stejně by to ale chtělo automat. Krátkej škorpík by nemusel bejt zlej (k tý bročce). _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|