|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zeleny Jëlen

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Zeleny Jëlen napsal: | | Jarack napsal: | Já prostě nechápu, proč to nemůžou vyřešit jako v 91. v L.A. Tam negři začali dělat bordel, tak jich národní garda a !civilové! ár desítek sejmuli a byl klid.. Neslyšel jsem, že by od tý doby byly ňáký rasový bouře.. |
rozdil je v tom roce - v roce 91 byl svět ještě realtivně nezasažený pseudohumanitou možná tam už byly náznaky,ale ještě jen slabé.. 20 let poté a panečku jak se svět změnil... lůza může vše, prava sem a tam,ale povinosti žádné |
Jo jo, krásný rok 1991, rozpadající se jaderná velmoc (CCCP), u nás inflace nad 50%, zmatky po pádu železné opony, válka v Jugošce, Iráku...nějak bych neměnil
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
JJ, dneska je mnohem líp, válka v Iráku (wot?), valka v Afganistanu, hori Londyn, horela nekolikrat Pariz a Malmo,
teroristicky utoky NY/Londyn/Madrid uz mame za sebou...jen cikani sekaj hosty restaurace macetou... mas pravdu svet je cimdal lepsi :-)) _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
No a dříve Rudé brigády, Brusel, Lockerbie....ono to není nic nového. Jen teď přibyly floskule typu multi kulti, pravdoláskaři a mrtě dalších frází které i ty hojně používáš.
Romové přesedlali z břitev na mačety - jsou levnější a větší, to je prostě pokrok :D.
Pro mě prostě kriminálník jako kriminálník - teď jen budu chtít aby je chytli a odsoudili- na to totiž platím daně, a poslali hačat ideálně na stejně dlouho jako ty kluky z Vítkovské kauzy.
Z celého toho multikulti problému mi vadí akorát parazitování z obou stran - jak vypatlaní národovci, kteří nemají být na co hrdí kromě toho, že je maminka porodila bílé a v ČR typu Vandasl, Sládek etc. tak Kocáb, Džamila a další vyžírkové v neziskovkách co z toho mají prachy.
Ono by naprosto stačilo dodržovat zákony které máme. Takže pojďme tlačit na naše milé zákonodárce, soudce a exekutivu - tam je problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
"vám" a vy jste co? kdo?
Jo jinak "normální" to brali útokem po konci snad každé války a při každém převratu a puči...říká se tomu buď rabování nebo pogrom
Ale jasně, tady si aspoň pokecáš s lidma co rozlišují i/y a ne jako na radicalboys a podobně. Jen se z toho vypiš
O parazitování jsem psal v souvislosti s neziskovkama, to jen tak na okraj.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 12:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|