Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když brokárnu, tak poloauto Saiga a k tomu šufle na 20 , šupnout tam 5 broky a je sranda. Na odolnejsi kusy SB brok, nebo S-ball
Na stehno HK USP Mark 23 , na nohu jako zalozku SW Ultralight 38 spec+P, kudlicku mensi, nejaky Kukri....

Rikejte mi TACKLEBERRY
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Já prostě nechápu, proč to nemůžou vyřešit jako v 91. v L.A. Tam negři začali dělat bordel, tak jich národní garda a !civilové! ár desítek sejmuli a byl klid.. Neslyšel jsem, že by od tý doby byly ňáký rasový bouře..

rozdil je v tom roce - v roce 91 byl svět ještě realtivně nezasažený pseudohumanitou možná tam už byly náznaky,ale ještě jen slabé.. 20 let poté a panečku jak se svět změnil... lůza může vše, prava sem a tam,ale povinosti žádné
frode

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:
Protože v Anglii nemůžeš mít u sebe ani kudlu. Normální policie u sebe taky nenosí palnou zbraň...to mi připadá totálně jeblé.

Prave proto si z nich ani ten sebemensi krypl nic nedela a vetsina lidi je pouziva tak maximalne na optani se, kde jsou nebo jak a kam se dostanou. Jeste ze je neoblekli do ruzovych uniforem, aby z nich nemel strach (respekt) uz vubec nikdo
mandor

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
Jarack napsal:
Já prostě nechápu, proč to nemůžou vyřešit jako v 91. v L.A. Tam negři začali dělat bordel, tak jich národní garda a !civilové! ár desítek sejmuli a byl klid.. Neslyšel jsem, že by od tý doby byly ňáký rasový bouře..

rozdil je v tom roce - v roce 91 byl svět ještě realtivně nezasažený pseudohumanitou možná tam už byly náznaky,ale ještě jen slabé.. 20 let poté a panečku jak se svět změnil... lůza může vše, prava sem a tam,ale povinosti žádné

Jo jo, krásný rok 1991, rozpadající se jaderná velmoc (CCCP), u nás inflace nad 50%, zmatky po pádu železné opony, válka v Jugošce, Iráku...nějak bych neměnil
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, dneska je mnohem líp, válka v Iráku (wot?), valka v Afganistanu, hori Londyn, horela nekolikrat Pariz a Malmo,
teroristicky utoky NY/Londyn/Madrid uz mame za sebou...jen cikani sekaj hosty restaurace macetou... mas pravdu svet je cimdal lepsi :-))
mandor

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a dříve Rudé brigády, Brusel, Lockerbie....ono to není nic nového. Jen teď přibyly floskule typu multi kulti, pravdoláskaři a mrtě dalších frází které i ty hojně používáš.
Romové přesedlali z břitev na mačety - jsou levnější a větší, to je prostě pokrok :D.
Pro mě prostě kriminálník jako kriminálník - teď jen budu chtít aby je chytli a odsoudili- na to totiž platím daně, a poslali hačat ideálně na stejně dlouho jako ty kluky z Vítkovské kauzy.
Z celého toho multikulti problému mi vadí akorát parazitování z obou stran - jak vypatlaní národovci, kteří nemají být na co hrdí kromě toho, že je maminka porodila bílé a v ČR typu Vandasl, Sládek etc. tak Kocáb, Džamila a další vyžírkové v neziskovkách co z toho mají prachy.

Ono by naprosto stačilo dodržovat zákony které máme. Takže pojďme tlačit na naše milé zákonodárce, soudce a exekutivu - tam je problém.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HAHAHA parazitování z obou stran? Opravdu nejlepší je blb, co si myslí, že si za to můžem sami. Povolit na týden řešení ,,nám,, tak bys viděl, jak jinak úplně normální vezmou tuhle lůzu útokem.

mandor

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"vám" a vy jste co? kdo?

Jo jinak "normální" to brali útokem po konci snad každé války a při každém převratu a puči...říká se tomu buď rabování nebo pogrom

Ale jasně, tady si aspoň pokecáš s lidma co rozlišují i/y a ne jako na radicalboys a podobně. Jen se z toho vypiš

O parazitování jsem psal v souvislosti s neziskovkama, to jen tak na okraj.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím proč,ale granátomet mám nejradši.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomáš Sedláček a multiculti-
http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-52554970-mono-kulti-ismus-bohatstvi-narodu-a-kapital-ismus

Po přečtení jeho ´Ekonomie dobra a zla´, jsem z něho měl dobrej pocit, ale toto je kokotina. Tady to absolutně není v kontextu s poblémem, kterýmu čelíme.
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 12:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Policii se přihlásil první ze tří hledaných útočníků s mačetami - zpravy.idnes.cz

Popis hledaných:

Antonín Sinu (36 let) je vysoký 175 až 185 cm, má svalnatou až zavalitou postavu. Má snědou pleť, hnědé oči, nosí bradku a vlasy si nechává vyholit na pleš.

Jakub Žiga (19 let) má snědou pleť, hnědé oči a hnědočerné krátké vlasy, po stranách velmi krátce vystříhané. Je vysoký 175 až 185 cm a má středně silnou postavu. V levém uchu nosí náušnici pravděpodobně s křížkem.

Jakub Husák (17 let) má snědou pleť, hnědé oči a černé krátce střižené vlasy. Je vysoký 170 až 180 cm, štíhlé postavy.

to sou tak priposrani, ze ani nenapisou ze to jsou cikani?? hledaji 3 muze snede pleti - ale cikany nehledaj ... tvl. to sou ty dnesni media uz tak zblbly?

===

Mačety „mladíků“ v restauraci? Jen mrtvý „mladík“ vyléčí další... - frantisekmatejka.blog.idnes.cz

===

Nový Bor: Kvůli útoku mačetami se chystá demonstrace iniciativy Bezpečí domova a tisková konference romského sdružení - romea.cz
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za krvavý masakr v Boru MŮŽE BARMANKA! Říkají místní Romové... - tn.nova.cz
Sona Tancosova - matka dvou zatcenych chlapcu - 1:19
... zmatily ho do bricha, pak ho vzali tady na policajti, tam ho privazali k topeni a slznej plyn mu pustili do oci a ma oko .. pod pravym okem ma podlitiny, hlavu ma voteklou, podlitiny ma, aa nohy ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: