Aplikace od Addidasu pro Android, nevyhoda ze musim bezet s mobilem. Ale prodavaji i nejake hodinky nebo naramky nebo ctj., ktere by mely mit prave taky synchronizaci s touhle webovou verzi.
No bud koupit hodinky, pomerne dost penez na to, ze jsou jen na behani, nebo koupit telefon s GPS a androidem, vydrzi a vyuzijes ho i na vice veci, ale zase to je takove neprakticke jak to skace v kapse. Ta aplikace je hlavne zadarmo a jeste jsem ji objevil nahodou, tak je to takove male plus navic k telefonu :)
Sice jsem byl jeste rozbity, ale to muj cas neomlouva, bylo to silene peklo, navic nechapu jak nekteri udelaji na tomhle WOD cas ~1:30, to jsou proste roboti. Vim, ze by mi kipping cosik pridal, ale hlavne ty thruster jsou zabijaci na moji fyzicku :)
Crossfit #5
Strength
Trh
20 kg x 5
30 kg x 5
40 kg x 5
45 kg x 3
50 kg x 3
55 kg x 3
60 kg x 2
WOD - Fran
For time:
21-15-9
Pull ups
Thruster 95 lbs (42.5kg)
Dneska jsem si udelal fakt paradni jidlo i kdyz bych vyrobky z mouky nemel, ale neodolal jsem
Bageta osmazena na olivovem oleji, potrena cesnek a na konci posypana parmesanem, k tomu veprova panenka a k tomu salat se sojovou omackou a cesnekem
+ aktualka po treningu
Crossfit #8
Strength
Bench press
20 kg x 12
40 kg x 8
60 kg x 5
80 kg x 3
100 kg x 1
105 kg x 1
110 kg x 0
110 kg x 1
V te 14 minute jsem musel zastavit, silene me pichalo v boku :-/, ale jinak jsem spokojeny i pres vetsi prevyseni se mi bezelo o hodne lepe jak minule.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru