Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 368, 369, 370 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://doma.nova.cz/clanek/stihlaafit/sedm-potravin-ktere-bojuji-proti-tuku.html
Proboha...po přečtění jsem vypadala asi takto

WTF?

Na co se zaměřit?
"Čokoláda zpomaluje trávení..." - nevim nevim teda...
"Zkrátka v malé míře je hořká čokoláda vítečným pomocníkem při hubnutí." - to "vítečným" mě opravdu dostalo..

Mimochodem
"Neolupujte z pomeranče bílá vlákna z dužniny, právě v nich se totiž skrývají zdravé látky včetně vitamínu C."
Je to pravda? Nebo další výmysl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Partridge

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
http://doma.nova.cz/clanek/stihlaafit/sedm-potravin-ktere-bojuji-proti-tuku.html
Proboha...po přečtění jsem vypadala asi takto

WTF?

Na co se zaměřit?
"Čokoláda zpomaluje trávení..." - nevim nevim teda...
"Zkrátka v malé míře je hořká čokoláda vítečným pomocníkem při hubnutí." - to "vítečným" mě opravdu dostalo..

Mimochodem
"Neolupujte z pomeranče bílá vlákna z dužniny, právě v nich se totiž skrývají zdravé látky včetně vitamínu C."
Je to pravda? Nebo další výmysl...

Je to pravda, albedo obsahuje jak vitamin C tak třeba i mimojiné P který pomáhá céčku se vstřebávat, ale zase v tom kontextu mi to přijde jako že tvrdí že se vyskytujou jenom v něm, což je crap.....

Jinak btw. jenom další časopisový bullshit, ale některé ty výroky fakt stojí zato (to s tou čokoládou třeba), v poslední době to dost rád čtu, třeba na seznamu v té sekci proženy, nebe pro dietáře
Merrao

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge: No oni na portálu proženy.cz píší taky bláboly, ale to není blábol vyloženě blábol, ale spíš "nás" se to netýká.
Je to pravda jen v omezeném směru..třeba "ihned po tréninku si dejte banán" - tak to tak nemůžeš brát, oni nemůžou zas napsat článek o cvičení a 3/4 zabere vysvětlení, jak je to s glykogenem...
Není to tam ale tak extremistické, jako tady :D
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že vlny mě udělaly závislim na Coca Cole Light a energy bez cukru.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Štve mě to, že stačí aby začlo trochu pršet a lidé v autech na silnicích automaticky jezdí na okreskách 70 a ve městě 40, to fakt nepřekousnu. Když už tak debilně a nebezpečně chtějí jezdit, ať uhnou na stranu aby se dali předjet, a ne že budou blokovat mimo město dalších 7 aut za nimi, jako sem to viděl dnes. Hned bych sebral řidičák.

Ty seš vole přesně člověk na kterýho upozorňují instruktoři v autoškolách . Takzvaný český kosmonaut co si myslí že je dobrý řidič a že má spoustu zkušeností.

Povím ti to takto. Můj otec dělá profesního řidiče 20 let a přes 30 000km ročně určitě a co udělá když začne pršet? Zpomalí. Je jedno jestli prší trochu nebo hodně. Slabej děštík může být horší než liják protože ti z prachu na silnici udělá kašičku a už jedeš.

Ono je hezké že máš nové auto a zvládáš to ale dost lidí jezdí v 15-20 let starých autech takže bych řekl že pokuď kvůli dešti zpomalí o 20-30km/h tak dělají dobře protože přizpůsobují svou rychlost okolním podmínkám a stavu svého auta.
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě výrazy "fujky" a "mňamky" (nebo dokonce "ňamky" ) a ještě k tomu, když to používá dospěly člověk
kubaz

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to sem umřel
mandor

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty nejsi vůbec sluníčková povaha, oškliváku jeden
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mě asi osmnáctiletý mladík v posilovně oslovil : " Dobrý den , mohl byste mi prosím pomoct na benchi" Je mi 27 let a už jsem podle dětí starej
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Dnes mě asi osmnáctiletý mladík v posilovně oslovil : " Dobrý den , mohl byste mi prosím pomoct na benchi" Je mi 27 let a už jsem podle dětí starej

Ber to jako prirozenou autoritu
Mne tam taky hodne mladejch vyka (pritom je jim kolikrat jen o neco malo mene nez mne) a docela me to sere, tak vzdycky reknu, tak mne kurva tykej ne?!, ale stejne me zase vetsinou vykaji.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ty vole, když na ně zařveš "tak mně kurva tykej ne?!" a ukážeš mu u toho žíly na krku a bicepsu, tak bych Ti taky pořád vykal.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě plnovous a nechaj te sednout i v buse drape
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Azmodan napsal:

Mne tam taky hodne mladejch vyka (pritom je jim kolikrat jen o neco malo mene nez mne) a docela me to sere, tak vzdycky reknu, tak mne kurva tykej ne?!, ale stejne me zase vetsinou vykaji.

Já to vykání nesnáším, a v těchle případech kde není nějakej drastickej věkovej rozdíl je to opravdu vrchol stupidity. Navíc on to řekl jako bych byl 70 letej stařec. Asi si budu muset začít zvykat.

Edit: Tak jako Drapere tobě bych pochopitelně uctivě vykal taky, zvlášť jestli to je jak píše eSko

Naposledy upravil Azmodan dne pá srpen 12, 2011 5:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ještě plnovous a nechaj te sednout i v buse drape

K tomu mam francouzske hole
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Draper napsal:
Azmodan napsal:

Já to vykání nesnáším, a v těchle případech kde není nějakej drastickej věkovej rozdíl je to opravdu vrchol stupidity. Navíc on to řekl jako bych byl 70 letej stařec. Asi si budu muset začít zvykat.

Edit: Tak jako Drapere tobě bych pochopitelně uctivě vykal taky, zvlášť jestli to je jak píše Esko

Neboj, ten čas běží tak rychle, že za chvíli si to ani nebudeš uvědomovat a budeš nasranej, když ti bude nějakej cápek tykat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 368, 369, 370 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: