Diky, chtel jsem to poradne znicit tak pauza jen na zapis poctu do mobilu a hura na dalsi, ale prvni jsem chtel fakt na max. ono i ty dalsi byly na max., ale nejak uz sila nebyla :)
A ten shoulder press je ve stoje, ale opravdu jsem si hlidal at to nejde z nohou.
Puvodne jsem chtel i ty vypady dat 100-..-400, ale po prvni stovce a naslednem behu jsem si to radeji rozmyslel. Posilovna zavrena tak trening jen venku.
Crossfit #12
100 burpees challange
day 6 - 6
WOD
Sprint 100m
Walking Lunges 100m
Sprint 200m
Walking Lunges 100m
Sprint 300m
Walking Lunges 100m
Sprint 400m
Walking Lunges 100m
Dneska kratce, jak je takove horko, jsem silene lenivy :), ale s WOD jsem spokojeny, az na to ze jsem na ty shyby na startu skocil moc rychle a zacal se kyvat, jinak si myslim, ze bych je dal na jeden zatah.
Kazdym treningem mam prumernou rychlost cim dal tim lepsi a zacina me behani bavit :). Puvodne jsem chtel tech 5km dat pod 30 minut, ale cestou mi kazdych 200m trvalo cca 1 minutu, tak jsem si rekl, ze to dam pod 25 minut a nakonec to vyslo :)
moc pěkný čas stáhni to na 20 minut a hurá na nějaké závody
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru