Dwayne "The Rock" Johnson

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dwayne "The Rock" Johnson  Úvodní stránka -> Ostatní -> Dwayne "The Rock" Johnson
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krom toho, že i nadále budu naivní a budu si myslet, že né každej velkej borec musí sypat... ok, The Rock třeba v 19ti sypal, ale né teď (těžká naivita, ok, supr... s tím žít můžu)

K tomu, že je slabej. No to máš Johne pravdu. Nechtěl bejt největší.... nechtěl bejt nejsilnější. Ale chtěl být nejlepší. A jelikož patří k Hoganovi a Stone Coldovi, tak nejlepší ve své době rozhodně byl - v tom, co dělal. A říkej si tomu jak chceš. Sportovně zábavní průmysl, pseudosport (sport tomu nikdo neříká, když je to víc divadlo, ve kterém vystupují sportovci).

Nebyl možná nejlepší in-ring wrestler jako... Shawn Michaels nebo Bret Hart. Ale na mikrofonu spolu s R. Piperem a Stevem Austinem patří k absolutně nejlepším. Někomu se to možná nelíbí, je to přecijen profesionální wrestling, ale s tím nikdo nic neudělá...
Mimochodem, poslední wrestlemania zaznamenala víc jak 1M PPV buys, což teď v UFC překonával skoro jen Brock Lesnar. Kdyby nebylo The Rocka, tak bude možná o 100k čísel míň

edit pro Johnyho - The Rock nikdy nechtěl bejt kulturista... a nikdy nebyl. Taky je díky tomu 100x obratnější jak Cena
Rachela

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Krom toho, že i nadále budu naivní a budu si myslet, že né každej velkej borec musí sypat...

Jo, pri Rockovi sa sice nezhodneme, ale ja napriklad verim, ze Magnus Samuelsson bol drug free athlete. A ak som kvoli tomu kkt, tak nech
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jo...supr...je to šampion na mikrofonu. Já mu to neberu. Osobně znám wrestlery spíše z jejich hostování ve filmech. Wrestling fakt sledovat nehodlám.

PS: Jak můžeš vědět, že nechtěl být zásadně mohutnější? Protože to říkal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
teraz s tou briadkou+ten ksicht jak moj dvojnik musim s tym nieco urobit

jo, třeba zbohatnout
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny, odvodil jsem si to podle toho, že by mu to bylo k ničemu v jeho životě... třeba ve fotbale
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza ANI JEDEN ten borec co dela wrestling neni natural. To uz neni naivita, to si z nas uz delas prdel :) Ze v 19 sypal a ted uz ne ? Aha takze ted kdyz je regenerace horsi a horsi a klouby dostavaj vic a vic tak prestane davat rustak na regeneraci chrupavek atd. ze ... Jo to dava smysl, ale tak beru to, ze je to tvuj hrdina a veris v to, ze je cistej jak himalajsky snih ok beru :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi jasný, že každej sype a jen já ne... ale věřit tomu prostě nebudu.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je tím, že to bereš jako něco negativního - ne, můj idol takové věci nedělá..kdybys to bral jako naprosto přirozenou součást špičkovýho sportu, je ti to jedno...
kubaz

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja hlavne furt nevim proc to lidi berou jako neco negativniho , ja to beru jako velke pozitivum , ti lidi ten sport tak milujou ze jsou schopni obetovat i zdravi , vypadaji tak a delaji ty vykony nad kteryma zasnem , protoze doping jim to dovoli , 99% nasich sportovnich idolu by bez teto moznosti vymetala nejake krajske kola , tak uz si uvedomte , ze to kouzelne slovicko "sypat" znamena o hodne vic nez jen rano spolknout par tabletek a pak se vyvalit na gauc!!!!!!!!!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
to je tím, že to bereš jako něco negativního - ne, můj idol takové věci nedělá..kdybys to bral jako naprosto přirozenou součást špičkovýho sportu, je ti to jedno...

Neberu to jako něco negativního. (Vadí mi to jen ve sprtech, kde to není dovoleno) The Rock můj hrdina fakt není... třeba můj oblíbenej wrestler John Morrison sypal, dokonce ho chytli. John Cena taky (a toho mám radši jak The Rocka) ...
Ale jelikož se znám v realu jen se dvouma lidma, kteří sypou nebo sypali... (a další mi to třeba neřekli), tak si prostě myslím, že on sypat už tak 15 let nemusel.

=) to neřešte, já si to budu myslet i dál... jsem naivní blbeček? ok...
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:

Nebo může být sposuta dalších důvodů:

1. Já nesypu, tak proč by sypal on, když to zatím nějak jde.
2. Já sypal a on je na to líp, takže musí 100% sypat.
3. Já nesypu, ale jsem na tom mizerně, takže on musí sypat.
atd.

Já zastávám názor, že neznám tolik vzorků lidí, co brali a nebrali ze skoro 7 000 000 000 lidí na celým na světě, abych mohl něco tvrdit s absolutní jistotou, pokud nejsem ten člověk.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém je v tom, že ty se díváš na sypku čistě jako na nástroj zvýšení výkonu ... což je ale blbost. Sypka jsou prostě léky ... a pokud je ti o hezkých pár let víc jak 20, celý život jsi do toho bušil jak hluchej do vrat, tak je to na tom tělu znát. Plus významný faktor stárnutí organismu. A sypka ti právě dává možnost řadu z těchto negativ eliminovat. Jak už psal Hovnival, v řadě zemí už to pochopili, a látky, které WADA považuje za doping, tam jsou normálně aplikovány, samozřejmě pod lékařským dohledem a v dávkách, které jsou zárukou toho, že negativa nepřeváží pozitiva.
Že to v tomhle blbistánu ještě prakticky nejde je věc jiná .... takže člověk může legálně vyházet prachy za kdejakou píčovinu, ale zaplatit si nějakou ofiko terapeutickou kůru, která by mohla podstatně zvýšit kvalitu jeho života, ne.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: jo, to může, ale tipoval jsem tenhle, řek bych že je častej
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Problém je v tom, že ty se díváš na sypku čistě jako na nástroj zvýšení výkonu ... což je ale blbost. Sypka jsou prostě léky ... a pokud je ti o hezkých pár let víc jak 20, celý život jsi do toho bušil jak hluchej do vrat, tak je to na tom tělu znát. Plus významný faktor stárnutí organismu. A sypka ti právě dává možnost řadu z těchto negativ eliminovat. Jak už psal Hovnival, v řadě zemí už to pochopili, a látky, které WADA považuje za doping, tam jsou normálně aplikovány, samozřejmě pod lékařským dohledem a v dávkách, které jsou zárukou toho, že negativa nepřeváží pozitiva.
Že to v tomhle blbistánu ještě prakticky nejde je věc jiná .... takže člověk může legálně vyházet prachy za kdejakou píčovinu, ale zaplatit si nějakou ofiko terapeutickou kůru, která by mohla podstatně zvýšit kvalitu jeho života, ne.

ygg: Do dopingu nevidím vůbec, ale vím, že jsou léky na předpis, díky kterým bys přes dopingovou kontrolu neprošel, takže to zas až takovej absurdistán nebude.

CrazyLom: já se na to třeba tak nedívám. Osobně dávám velkej podíl genetice. To hlavně díky zkušenostem z dětství, kde ty rozdíly jsou vidět nejvíc a doping je tam jen v extrémních případech magorů rodičů.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
kubaz

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono s tim dopingem to bude tak , ze vetsinu latek ktere vytvorili , tak sly do zdravotnictvi , od leceni rakoviny pres klouby po problemy s malym poctem cervenych krvinek , pozdeji se to zacalo masove zneuzivat ve sportu tak to postupne zakazovali a zaroven vytvareli leky jine , ale dodnes se pouziva oxandrolone , testaky , mozna nekde v zahranici deka na klouby ad: a samozrejme nejaky pekny rustacky

Naposledy upravil kubaz dne pá srpen 12, 2011 8:36 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dwayne "The Rock" Johnson Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: