|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
Berdych, protože má schopnosti na to být šampion, ale hlava mu to nedovolí. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: so srpen 13, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
vaděj mi obrovsky hnědočeši a naše zákony _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so srpen 13, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Berdych, protože má schopnosti na to být šampion, ale hlava mu to nedovolí. |
zrovna sem se dival na vysledky, zas vypadl : (
to uz neni mozny, koho uz chce porazet, kdyz vypadava pravidelne s hraci kteri jsou pod nim? O hracich z top spicky ani nemluvim. Mam pocit ze ta minula sezona byla jen takova svetla vyjimka a ze zas zapada do prumeru, jako temer vsechny sezony pred 2 lety. Ale doufejme ze to tak nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so srpen 13, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Zacharo napsal: | | Berdych, protože má schopnosti na to být šampion, ale hlava mu to nedovolí. |
zrovna sem se dival na vysledky, zas vypadl : (
to uz neni mozny, koho uz chce porazet, kdyz vypadava pravidelne s hraci kteri jsou pod nim? O hracich z top spicky ani nemluvim. Mam pocit ze ta minula sezona byla jen takova svetla vyjimka a ze zas zapada do prumeru, jako temer vsechny sezony pred 2 lety. Ale doufejme ze to tak nebude. |
Na ten zápas jsem se díval živě. Tipsarevič hrál dobře, ale Berdych ho přesto tlačil. Ale když už ho měl na lopatě, tak zkrat, zkazil jasně vítězný míč (btw konečná statistika byla vtipná, Berdych měl cca 2,5x tolik nevynucených chyb co soupeř). Typický obraz celého zápasu vypadal jako jedna výměna z konce prvního setu - míč šel asi 10x přes síť, Tipsarevič lítal z jedné strany na druhou, pak zahrál pod tlakem slabší obranný míč, který spadl s vysokým odrazem za síť a místo aby ho Berďa uklidil (1/2 dvorce volná), tak to napálil rovnou do sítě...
Doufám, že na sebe byl Tomáš po zápase hodně nasraný. Dovolím si tvrdit, že byl většinu zápasu lepším hráčem, ale Tipsarevič uhrál 2 brejky ze 3 možností, Tomáš ani jeden z tuším 5ti. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
Počasí. Když jsem doma a necvičim, prší! A když jdu cvičit tak pařák a v posilce na chcípnutí. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
V pátek jsem psal ronniemu PM a do dnes nedoručeno. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | V pátek jsem psal ronniemu PM a do dnes nedoručeno. |
Lepší e-mailem, já mám PM nějak moc a tak to vždy docela trvá...
Odpovím za chvíli.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
Ok ono šlo ohledně objednávky. I když je fakt, že se furt zpracovává což mě taky moc netěší. : ( _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ok ono šlo ohledně objednávky. I když je fakt, že se furt zpracovává což mě taky moc netěší. : ( |
Protože přišla v pátek později odpoledne, kolegové jsou ve skladu tuším do šesti, tzn. nepropracovali se k ní (resp. podle stavu je vyfakturována a čeká na zabalení). V pondělí by měla odejít, v úterý u Tebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
Ježiš já jsem blbec já měl celou dobu pondělí, tak jsem si řikal, že to nějak trva. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ježiš já jsem blbec já měl celou dobu pondělí, tak jsem si řikal, že to nějak trva. |
V poho .
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ježiš já jsem blbec já měl celou dobu pondělí, tak jsem si řikal, že to nějak trva. |
ach ty prázdniny
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
nemohu najit nikde rozpis jídla a doplňků na den v objemu nějakého závodníka , chtěl bych se mrknout jak to kluci papaj . ( jen pro zajímavost ). kurňa hledám a nic _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
to bude tim, že si těžce platí lidi, aby jim ty jídelníčky sestavovali. Kdyby si vynalezl perpetum mobile, tak to taky druhej den nepošleš do éteru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|