nemohu najit nikde rozpis jídla a doplňků na den v objemu nějakého závodníka , chtěl bych se mrknout jak to kluci papaj . ( jen pro zajímavost ). kurňa hledám a nic
heh tady mas treba potreningove jidlo Cutlera z roku 2003. Samozrejme ze tobe to je na hovno kdyz si po treningu nepichas inzulin :))
nemohu najit nikde rozpis jídla a doplňků na den v objemu nějakého závodníka , chtěl bych se mrknout jak to kluci papaj . ( jen pro zajímavost ). kurňa hledám a nic
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
taky nejak nechapu o co mu jde. Treba takovej Stefan Havlik v rozhovoru v priprave rikal, ze nedava glutamin, bcaacka nic, ze jen pije hydro protein. Dalsi ti zas rekne ze neda dopustit na bcaa a pere tam 50g denne atd... A co se tyce jidla tak stejne muzes jist jen bebe susenky, takze to je stejne na hovno... :)
chtěl jsem se mrknout jen tak pro zajímavost . Tebe to nikdy nezajímalo jakej maj režim ?
co se tyce doplnku ? Kazdej kdo ma sponzora tak jen dela reklamu, takze nejlepe na dotaz ohlede doplnku vyjmenuje vsechno od sveho sponzora jak je to super atd... To uz je zajimavejsi to jidlo, ale kdo to nezna. To je furt to same dokola. To nezajimavejsi kdo co sype to uz ti bohuzel nikdo nerekne :) Ale kdyz rika Jaro Horvath ze ho stoji priprava desitky tisic euro, tak si asi kazdej udela obrazek :))
tak já nevím ,je něco špatmého ,když je člověk zvědavej ? Jen mě to zajímalo režim dne závodníka . Ježíš to je zase problém ,když se člověk na něco zeptá . Jinak už můžu i křehké plátky maj super složení a k snídani to bude stačit . B 7,5g S 50g T 1,5g takže pryč se sušenkama
chtěl jsem se mrknout jen tak pro zajímavost . Tebe to nikdy nezajímalo jakej maj režim ?
co se tyce doplnku ? Kazdej kdo ma sponzora tak jen dela reklamu, takze nejlepe na dotaz ohlede doplnku vyjmenuje vsechno od sveho sponzora jak je to super atd... To uz je zajimavejsi to jidlo, ale kdo to nezna. To je furt to same dokola. To nezajimavejsi kdo co sype to uz ti bohuzel nikdo nerekne :) Ale kdyz rika Jaro Horvath ze ho stoji priprava desitky tisic euro, tak si asi kazdej udela obrazek :))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru