|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 16, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Datum:13.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:75,5kg (↑)
Guru: No comment
Pár hodin v mekáči, strava bídná.. Jestli dneska přijmu 100gB, budu ještě rád.
A (snad už naposledy) měním přístup k tréninku. Jeden základní cvik na každou partii a cpát tam váhy, co to půjde a až se pak trošku obalim masem, rozhodnu se, co dál. Takže se to bude mít tak:
Nohy: Dřep, Záda: MT, Prsa: BP, Ramena: Tlaky, Biceps: Zdvihy VC, Triceps: Tlaky JC za hlavou obouruč, Lýtka: Výpony, Břicho TRX (výjimka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 16, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
To je sice krasny, ale zaprve rozhodne tam necpi vahy na ukor techniky, zadruhe udelej si alespon 2 verze treninku, protoze cvicit 3x tydne porad dokola 1 a ten samy cvik na partii a tezce bude asi nuda a asi to k moc dobrym vysledkum nepovede. A nenech si poplect hlavu tim, ze to roste jen ze zakladnich cviku s tezkyma vahama, to je blbost. Udej to treba takto. Jeden trenink nech tak, jak mas a druhy zvol jine cviky. Treba tlaky JRv leze, pritahy VC/JR, tlaky JR v sede, biceps s JR, francouzsky tlak....nebo jine dle tveho vyberu a jeden trenink vzdy vyssi intenzita - tezsi vahy, 80%1RM+ , druhy stredni intenzita okolo 60% 1RM _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út srpen 16, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
prošel jsem pár stránek Tvého logu zpátky a koukám, že s tím docela válčíš ;). (celý ne, sorry.) čas nechat si sestavit trénink buďto trenérem nebo někým zkušeným. nebo si ho prostě někde opiš. snahu máš, ale pořád to nějak nemůžeš... "trefit" :). z těch posledních tréninků třeba když jsi odjel jeden cvik na velkou partii a v závěru pak dáš 3-4 cviky na biceps nebo triceps. spoustu informací najdeš přímo na ronnie.cz - třeba v sekci Trénink.
ale abych taky něčím přispěl - předpokládám, že chceš stále nabrat hmotu. rozhodnutí pro fullbody a základní cviky Ti chválím. proto taky píšu. doporučuji jeden až dva cviky na velkou partii a pokud zbyde energie a čas, tak ještě dvě malé partie po jednom cviku. a břicho.
hlavní svalové partie:
stehna - těžké dřepy, leg-press, hacken-dřepy, předkopávání, zakopávání
záda - mrtvý tah, shyby, "veslování", stahování kladky, různé jiné přítahy čehokoliv odkudkoliv
prsa - tlaky na šikmé lavici velká činka/jednoručky, bench press široký/úzký úchop, shyby na bradlech
ramena - tlaky s velkou činkou/jednoručkama, multi-press, upažování, předpažování
menší svalové partie:
biceps, triceps, lýtka - výběr cviků je na Tobě, máš v tom praxi
břicho: zkracovačky v nejrůznějších polohách, zvedání nohou z visu, ...
co s tím? vybrat si 6 cviků na hlavní svalové partie - proto na každou 1-2 cviky a obměňovat v rámci tréninků. zbyde-li energie a čas, pak ještě po jednom cviku na mešní partie - nezbyde-li, nic se neděje, malé partie se zapojují i u základních cviků. a břicho - to zvládne pár sérií při každém tréninku. pokud ho extrémně nezničíš. výsledky se dostaví po pár měsících ;).
počty sérií a opakování nebudu rozepisovat, zdá se, že se v tom už nějakou dobu pohybuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 16, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
Odhadl jsi to přesně, hlavní je naplácat na sebe maso. Jinak jsou pro mě hlavní ramena a ruce.
Takže jestli jsem to dobře pochopil, tak si mam vytvořit dva tréninky celého těla o různých intenzitách s jedním cvikem na partii a střídat je. To zní proveditelně.
Takže př: trénink1/ tr2
Nohy: Legpress 5x15/ Dřep 5x6
Prsa: BP 5x6/ Tlaky JR vleže 5x10
Záda: MT 5x6/ Veslování 5x10
Ramena: Tlaky vsedě 5x8/ Tlaky v multipressu 5x12
Biceps: Zdvihy VC 5x8/ Bicepsostroj 4x12, Jednadvacítka
Triceps: Francouzské tlaky 5x8/ Rumbakoule 4x12, Shazovací pyramida v jedné sérii
Lýtka: Výpony vsedě (to se měnit nebude)
Břicho: TRX (taky neměnné)
A jako vždy, rekreačně shyby podhmat arnoldovou metodou
Šlo by to tak? :)
A rád poděkoval za všechny rady chlapi
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
Datum:17.8.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,8kg (↑)
FULLBODY
STEHNA
Legpress 5x15 [120kg]
PRSA
Tlaky JC hlavou hore 5x12 [16kg]
ZÁDA
Veslování 5x12 [40kg]
RAMENA
Tlaky v multipressu 5x12 [25kg]
TRICEPS
Rumbakoule 3x12 [24kg], 2x12 [20kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 5x12 [25kg]
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+30kg]
BŘICHO
TRX
Shyby Arnoldova metoda 40
Chtěl jsem vyzkoušet ten trénink s nižšíma vahama a lehčími cviky. Ani jsem se nezapotil.. Né, že bych to flákal, ale opravdu ani kapka potu..
Tlaky JC na prsa a Multipress na ramena, asi hodně slabé váhy, na tom zamakám.. Pak ještě veslování mě vyčerpalo na shyby.. Opravdu to šlo hodně cítit, v prní sérii jenom 8x a měl jsem dost.
Jo a trénink zabral 2,5 hodiny.. Pořád nevim, jak ho zkrátit. Pauzy mam max. minutu.
Naposledy upravil Moocha dne čt srpen 18, 2011 9:39 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud by mne 32 serii trvalo 2,5 hodiny, tak se asi taky nezpotim a umru u toho nudou... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
Ale já se nevykecávam, nic.. Minutový pauzy mam, nevim, kde jsem nabral 2 a půl hodiny..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
:D s pauzama minutu kecáš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Čekam až odjede spár a vrhnu se na to, občas to bývá i míň než minuta.. A shyby na konec nezabraly víc než čtvrt hoďky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Čekam až odjede spár a vrhnu se na to, občas to bývá i míň než minuta.. A shyby na konec nezabraly víc než čtvrt hoďky. |
Prosimte mne trva nejakych 60 a vice serii zhruba ty 2,5 hodiny a nektere z nich jsou shazovacky, takze jich je vlastne jeste vic a to nejedu v zadnem velkem tempu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Tohle vypadá jako debata o ničem, příště budu prostě sledovat, kde nabíram ten čas.. Jinak Drape, prosimtě ten rozpis tréninků malinko výš, je ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
jo docela ok...nejzakladnejsi nejkomplexnejsi cviky mas tezce a zbytek lehceji, tak je to fajn.
mimochodem co je to rumbakoule? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st srpen 17, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
Tiez som sa nad tym pozastavil, zeby kettleball?
Skutocne sa skus pozriet, kde sa ten cas naberie. Nechcem len tak strelit od pasu, ale tento trening je tak na polhodinu. Minuta prestavky ak cvicis so sparingom vlastne znamena ist bez prestavky, on skonci seriu, ty nastupis.
EDIT: aha, takze rumbakoule je lano _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|