|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út leden 25, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | 2. faze hotova ... to be continued ...
|
teda doufam, ze 3 faze bude total cover, tohle je....hruza Blazo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út leden 25, 2011 10:04 am Předmět: |
|
|
to chce fakt odvahu takova kerka, protoze tohle odstranit laserem uz bude asi skoro nemozny. Ja kdybych si dal kerku tak sem si na 100% jistej, ze se me za tyden uz bude hnusit a budu v pi... :))
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 25, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
to máš napísané fixkou, či? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so srpen 13, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
Benny sorry ale to fakt vypadá jak kdyby sis to tam nakreslil fixem.
Na stejným místě moje. Pár hodin starý...
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
powerlifting??? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Benny, mě se ten styl písma líbí, nic přeplácaného a kýčovitého, citát taky originální, za mě decentní tetování, co se hned tak neokouká.
Když vidím kolikrát ty hrůzy, které vypadají jako by jim to tetovali na vězeňských záchodech po tmě, tupou vidličkou namočenou v inkoustu, tak se mi to tetování akorát znechutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
benny, jedno z mála tetování co se mi i líbí.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
No, já si nechám vytetovat něco co mě celý život neomrzí a s kým budu celý život - jméno dcery...ještě nemám vymyšleno jak přesně to bude vypadat...přemýšlím o tom od jejího narození.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | No, já si nechám vytetovat něco co mě celý život neomrzí a s kým budu celý život - jméno dcery...ještě nemám vymyšleno jak přesně to bude vypadat...přemýšlím o tom od jejího narození. |
Sice to ted dela hodne lidi, ale je to porad neco, co cloveku vydrzi. Nejvic se dela predlokti a videl jsem to i vzadu na krku... porad viditelne
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 11:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | No, já si nechám vytetovat něco co mě celý život neomrzí a s kým budu celý život - jméno dcery...ještě nemám vymyšleno jak přesně to bude vypadat...přemýšlím o tom od jejího narození. |
Ale to budeš muset vytetovat i toho dalšího potomka jestli nějaký bude, tak pozor aby si nevypadal jako kalendář za pár let :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|