Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proste provaz nebo lano....tricepsove stahovani lana / provazu

citace:
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+30kg]

mimochodem tohle jsou asi vypony na stroji v sede ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost zpochybňování mojí terminologie.
Nicméně znova děkuju za rady.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po 60 minutách ve fitku si dávám břicho a padám do sprchy. za 2,5 hodiny zvládnou lepší borci maratón, ale zřejmě to není cesta, jak nabrat nějakou hmotu.

těžkou pracovní sérii bys měl zvládnout za 2 minuty i s odpočinkem, lehkou tak za minutu a půl.

na můj vkus tam máš příliš doplňkových cviků - to plánuješ na závěr každého tréninku 5 sérií na biceps, triceps, lýtka a ještě 40 shybů? co si to rozdělit - jeden trénink bicepsy a lýtka, další tricepsy a shyby. ono dělat shyby po bicepsu vede k slušnému vyčerpání svalů, ale je otázka, jestli pak porostou.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplňkových cviků? Vždyť to je fullbody.. Takže do něj patří všechny partie.. Jedinné, co je tam jako doplněk, jsou právě shyby.

Já už mam dost.. Vážně nevim, co cvičit. Všechna tahle teorie mi jenom kazí radost z posilování.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to jsem vážně nechtěl, to se omlouvám, cvič jak Tě to baví, to je podstatné. ruce se dost protáhnou při cvicích na horní polovinu těla, takže bych je příliš netrápil, pokud chceš nabrat hmotu, ale pokud Tě tahle fáze tréninku baví, tak si ji tam nech ;).
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík
Reiben

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve full body nemusíš cvičit malé partie každý trénink, hlavní tam jsou nohy, záda, hrudník (např. dřep, přítahy v předklonu, benchpress) a zbytek už jsou jen doplňky... Jeden trénink si třeba k tomuhle přidáš biceps a triceps, druhý trénink ramena a lýtka + břicho jedeš každý trénink. Prostě základ ve full body jsou velké paritie, ty malé už nejsou tolik důležité, protože se hodně zapojí během těch základních cviků na nohy, hrudník a záda. Proto není tolik důležitý jim dávat zabrat každý trénink. Pokud by si například cvičil Korteho (mrvola, bench, dřepy ..3x týdně) a necvičil by si žádný doplňky na biceps atd. tak stejně ti poroste, protože z těhle cviků zkrátka roste celé tělo.
Nejednoduší full body máš 2 cviky na vršek a 1 cvik na spodek. Na vršek třeba shyby a benchpress, tím procvičíš každý sval na horní polovině těla. K tomu přidáš dřepy který zatíží celou dolní část těla. Jen tři cviky a procvičíš každý sval v těle. Tím chci říct, že méně je někdy více.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:18.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,1kg (↑)

Poslední naděje.. Ještě jeden blbě poskládanej trénink a mrdne mi. Co vy na to? Vzal jsem si k srdci radu Reie (díky) a zkusil udělat další trenál. Měl bych to být schopnej sfouknout během 50ti minut. Jenoum doufam, že mě to bude bavit.
Měly by to být tréninky PO,ST,PÁ
blazen

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v B bych nedával zase dřepy, ale třeba legpress, ať to vydrží spodní záda :)
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to myslím půjde, teď je jedu 3x týdně i s mrtvolou těžce a spodní záda jsou naprosto ok.. Chtěl jsem teď mít dřepy aspoň 2x týdně, mám rád ten pocit na konci každý série, to u jinýho cviku neni. A když budou jednou těžce, jednou lehce, tak snad nebude problém, když ještě mrtvolu budu mít jenom jednou týdně.
blazen

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak chceš, já ti to neberu
a ještě když dovolíš malou poznámečku, tak bych na triceps dal kliky na bradlech/úzký benč/francouze, 1-2 sériemi (třeba shazovačky) to pak můžeš dopumpovat, ale kladkou s lanem rozhodně nenabereš hmotu tak jako s jedním z těch 3 cviků navíc jsi tuším psal, že chceš objemově zlepšit bic a tric ne? :)
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě, díky! Budu dávat něco z toho :) (bic tric a ramena)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:19.8.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,7kg (↓)

ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [80kg]
PRSA
Tlaky JC hlavou hore 5x8 [18kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 3x8 [30kg], 2x8 [25kg]
BŘICHO
bylo

Shyby Arnoldova metoda 0

Já vážně nevim, jestli je to ještě fullbody. Takovej pohodovej trénink, ale zapotil jsem se.. Trvání 45 minut a byly by i shyby, kdyby nějakej dařbuján nezabral hrazdu. Každopádně si tím tréninkem vůbec nejsem jistej. 5 cviků mi přijde hrozně málo.
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:20.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,1kg (↑)

Volno, mekáč. Nějak mě poslední dobou zžíraj touhy po cheesech.. Nesmim si dát jedinnej, nebo to zle skončí.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:21.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,2kg (↑)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: