|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
dnešní oběd a večeře _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Jen se divím, že ti ty suché těstoviny chutnají...Ono to vajíčko tomu moc nepřídá...To maso s rýží je takové něco jiného :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
No mě ani nebaví si to nějak vylepšovat, aby mi to chutnalo. Maximálně si dávám na těstoviny roztéct nějaký sýr nebo to trochu dochutím dia kečupem. Prioritou jsou pro mě výživový hodnoty, hlavně, že tam je dost sacharidů a bílkovin  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Reiben: hele nespletl sis nejak topik? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: so srpen 20, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | ... Já mám ráda Corny Big... |
Taky si obcas davam, kdyz mam nocni, akorat me sere, ze na obalu nepisou nutricni hodnoty
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | Merrao napsal: | | ... Já mám ráda Corny Big... |
Taky si obcas davam, kdyz mam nocni, akorat me sere, ze na obalu nepisou nutricni hodnoty |
Píšou:) Jsou pod ruským složením. Jedna tyčinka má asi 970kj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: |
A když o tom mluvíme, dostala jsem hroznou chuť na camembert, po dlouhé době :))) |
jj ty ja miluju, nejlepsi od Presiden nebo kdyz nejsou, tak nejaky z Lidlu, take dobre. Kazdy den bez vyjmky 2 ks a pekne rozpecene v mikrovlnce :) Nejlepsi je stejne podle me klasicky hermelin, ten je bezkonkurencni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
Bezkonkurenčně zatím nejlepší...Co jsem jedla.
Jen by ta pažitka mohla být klidně v tom sýru a ne jen v té plísni (nebo pod ní), pak by to bylo intenzivnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
Ten je s pazitkou? Neni nahodou cesnekovy? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so srpen 20, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
cibulka s pazitkou neumis cist ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | cibulka s pazitkou neumis cist ? :) |
jo uz tam neco takoveho vidim...mam provizorni monitor a nani zrovna moc cool _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so srpen 20, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Tenhle topic začínám mít ráda :D
Složení:
past. smetana 64%, rostlinný tuk 22%, mléčná bílkovina, sušené mléko a syrovátka, bram. škrob, sůl max 1,2%, smet kultura
Tuk: 28% z toho 80% rostlinný a 20% mléčný, sušina 38%
B: 4g, S: 5g, T: 28g, E: 1189kj
Jediné, co bych tomu vytkla je ten bramborový škrob...
Nicméně myslím si, že to je celkem fajn ta pomazánka, otázkou zůstává zda je to vyráběné alespoň trochu poctivě (a nejsou tam ty roslinné tuky nějaké směsné...). Cena je asi 13kč/200g
Btw. Ti, kdo nejí pečivo, si to mohou zamíchat do rýže nebo na těstoviny, je to fajn...Vyrábějí ještě různé druhy (určitě s pažitkou a nivou, možná ještě paprika tam bude... ale tam je toho složení víc, pro mě zbytečně víc...)

|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
| RAT napsal: | | Merrao napsal: | | A kupodivu krolewski 20% má stejně dobrou chuť jako obyčejný 45% |
Děcka kde tenhle 20% sýr kupujete? Ještě jsem to nikde neviděla, jsem snad slepá? A jak je to u tohohle zázraku s nutričníma hodnotama oproti 20% eidamu? |
V Albetru, ale myslim, ze jen v tech vetsich.
Jinak nutricni hodnoty budou asi tak zhruba nastejno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|