|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
U.B0B

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | http://ekonomika.idnes.cz/cesti-ridici-mohou-platit-za-dalnice-1-500-kc-skoro-nejvic-v-unii-pud-/eko-doprava.aspx?c=A110821_184925_eko-doprava_fih
usmívejte se a plaťte |
tak je to ale s vsim v tomto state. v jinych zemich se v dnesni dobe snazi stat setrit. v CR se setrit nemusi, stat penize po stokorunach vytahne ze svych obcanu - tak jako to dela poslednich 20let.
kolik ze prinese statu to zdrazeni dalnicnich znamek?? 700 milionů korun ?? za to se v tomto state nepostavi 1-3km dalnice. (viz. mysH) :)
====
Sociální dávky podle Paroubka. Takové výpalné za Vaše bezpečí- frantisekmatejka.blog.idnes.cz
"Spravedlivě vyplácené sociální dávky – to přece není jen podpora flákačů. Společnost si jimi kromě jiného také může zajišťovat bezpečí. Díky nim můžeme jít večer z kina pěšky, máme možnost volně parkovat auta u chodníků a nemusíme platit drahé bezpečnostní služby na ostrahu našich domovů. Jsou tak i ochranou společnosti před těmi, kteří jsou na hranici vlastní existence a ze zoufalství mohou sáhnout ke krajnímu řešení – krádeži. Pokud se nebojíme nazývat věci pravým jménem, pak si musíme otevřeně přiznat, že účelem sociálních dávek již není poskytovat záchrannou síť těm, kteří se na přechodnou dobu dostali do potíží...."
Jiří Paroubek -
Publikováno v deníku MF Dnes
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elrubio

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
no ja bych si velky koupil uz jenom kuli bezpecnosti. je lepsi mit naraznik o 20cm vyse nez vsechny ostatni vozy.... pocitaji vubec klasicka auta se svymi deformacnimy zonamy a ostatnimy prvky pasivni bezpecnosti s tim, ze do nich budou narazet "tereni vozy"?? ja myslim ze ne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Yggu, to je ten paradox. Kuřácké kino bych ještě pochopil a zkrátka bych tam nešel. Přesto nevím o tom, že by nějaká taková kina byla (snad krom těch letních po širým nebem :)
Obludné regulace z EU typu " předepsaný úhel zakroucení salátové okurky" jsou akorát tak k h... a víme to všichni, ale tohle rozhodně není ten případ. |
Tato by asi neprošla, co?
Nicméně ty, jako muž, nemáš vůbec tušení o správném zakřivení okurek
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EQ20002

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo kdy už celý národ povstane a nastolí tady pořádek?
Nejde mi do hlavy kam až to necháme zajít?
Jak to udělal havel že se mu podařilo zfanatizovat davy lidí? Proč se na to dneska pořád kašle?
Včera jsem jel na kole do lesa. Jedu po značené stezce. Všude krása, ticho klid, vrzající stromy, šumění jejich větví a nikde nikdo. Zastavil jsem u školky, byli tam ostružiny, tak jsem jich pár zobnul. Poté jsem pokračoval dál. Najednou se cesta změnila v úzkou štěrbinu, plná větví.
Nakonec se objevil nejhlavnější problém, všude byli ostružiny. Prostě trnitá cesta v pravém slova smyslu s miliardou ostnů dychtící po vaší krvi.
Vyndal jsem kapesní nožík a protože jsem neměl nějaký cíl, jal jsem se cestu "upravit" tak aby nikoho delší dobu nepíchala. Po půl hodině byla cestička sice pořád úzká, protože jsem větve nechal větvemi, ale ostružiny z ní vyřezal a vytahal na suchou mez.
Zbytek cestyjsem tak nějak už jen porjel z nutnosti a přijel domů. Zapl televizi a co nevidím... nějací parchanti evidentně znudění chtěli z pomsty ublížit cizímu nevinému člověku. Mluvil tam majitel domu, že je od tama vystěhoval protože nesplňovali kritéria chování, které si představoval on a musel dům opravit nákladem tří miliónů. Na české televizi o tom nebyla ani zmínka, bylo to jen na Primě a na Nově. Rozčílil jsem se a ptám se teď pořd, PROČ? Proč tomu tak je? Proč já jdu lesa a čistím cestu, se kterou nemám nic společného a věnuju tomu svůj čas a druhej jedná naopak? Proč to trpíme? Copak nedokážeme tu svou zemi ochránit? Blaničtí rytíři nepřijedou. Může i to někdo vysvětlit? Nebo si mám rovnou sbalit kufry a odjet někam na Novej Zéland? Co si o tom myslíte vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
přidej se k nám do tajného hnutí odporu, vysvětlím po PM:-) _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Krásnej článek. Na videu s popisem "Obyvatelé Tripolisu celou noc oslavovali, že se rebelové dostali do metropole" jsou záběry na odhadem 20 lidí, který ze všeho nejvíc připomínaj placenej kompars. Takhle se dělá velká politika. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Diana: To mi připomnělo vtip, jak přijde dcera domů z obchodu a ukazuje mamince, že tam měli okurky tááákhle dlouhý a tááákhle tlustý. Hluchá babička jejich gestikulací doprovázenou debatu sleduje a nakonec moudře praví: "Jen aby si tě ale děvenko vzal..."
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
| EQ20002 napsal: | Mě by zajímalo kdy už celý národ povstane a nastolí tady pořádek?
Nejde mi do hlavy kam až to necháme zajít?
Jak to udělal havel že se mu podařilo zfanatizovat davy lidí? Proč se na to dneska pořád kašle?
Včera jsem jel na kole do lesa. Jedu po značené stezce. Všude krása, ticho klid, vrzající stromy, šumění jejich větví a nikde nikdo. Zastavil jsem u školky, byli tam ostružiny, tak jsem jich pár zobnul. Poté jsem pokračoval dál. Najednou se cesta změnila v úzkou štěrbinu, plná větví.
Nakonec se objevil nejhlavnější problém, všude byli ostružiny. Prostě trnitá cesta v pravém slova smyslu s miliardou ostnů dychtící po vaší krvi.
Vyndal jsem kapesní nožík a protože jsem neměl nějaký cíl, jal jsem se cestu "upravit" tak aby nikoho delší dobu nepíchala. Po půl hodině byla cestička sice pořád úzká, protože jsem větve nechal větvemi, ale ostružiny z ní vyřezal a vytahal na suchou mez.
Zbytek cestyjsem tak nějak už jen porjel z nutnosti a přijel domů. Zapl televizi a co nevidím... nějací parchanti evidentně znudění chtěli z pomsty ublížit cizímu nevinému člověku. Mluvil tam majitel domu, že je od tama vystěhoval protože nesplňovali kritéria chování, které si představoval on a musel dům opravit nákladem tří miliónů. Na české televizi o tom nebyla ani zmínka, bylo to jen na Primě a na Nově. Rozčílil jsem se a ptám se teď pořd, PROČ? Proč tomu tak je? Proč já jdu lesa a čistím cestu, se kterou nemám nic společného a věnuju tomu svůj čas a druhej jedná naopak? Proč to trpíme? Copak nedokážeme tu svou zemi ochránit? Blaničtí rytíři nepřijedou. Může i to někdo vysvětlit? Nebo si mám rovnou sbalit kufry a odjet někam na Novej Zéland? Co si o tom myslíte vy? |
protože na to každej sere, co je u souseda, mě přece nezajímá... A ti, co by to řešili radikálně, bez lítosti, jsou rasisti,extremisti atd. A rasismus se do dnesni Evropy plne čmoudů, utečenců a jiné verbeže nehodí...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | ?? bolševické manýry ...
me prijde jako samozrejmy, ze za par desitek let nebude pomalu nikdo vedet, ze nejaky koureni nekdy existovalo
?? svate pravo podnikatele urcovat pravidla ...
ano, ale v mezich zakona. a pokud koureni uz konecne bude mimo zakon, tak se proste kourit nebude .
|
Jo, to už tady za těch bolševiků taky bylo ... to bylo panečku šikovných zákonů a zákazů se kterejma se to buzerovalo, zastrašovalo, vyhazovalo z práce a škol, popřípadě i zavíralo. Takže nakonec až na pár opravdových výjímek všichni raději drželi hubu a krok, dělali co se jim řeklo, ale hrdě si mlčky mysleli to svoje. Cím víc toho zákonama zakážeme/přikážeme, tím větší stádo tupých hovad se z nás stane ....
BTW ... jsem nekuřák. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:30 am Předmět: |
|
|
Takze si do restaurace muzu prinest dymovnici nebo granat se slzakem a odpalit to tam? Dyt to je prece v pohode, budou to cuchat vsichni, ale je to ok. Na zahrade si taky nemuzu spalit sadu pouzitych zimnich pneumatik .. proc? Protoze to bude srat lidi okolo .. a taky je to muj majetek i muj pozemek a nemuzu.
Uplne vidim jak by byl nadsenej majitel restaurace, mit na svym pozemku soused hromadu hnoje, aby ten prijemny vanek sel hostum primo pod nos. Pak by taky porad rikal "moje restaurace, moje pravidla" a soused "muj pozemek, muj hnuj"?
Chapu ze omezeni koureni je omezeni svobody, ale je tu prokazatelny fakt, ze to skodi zdravi a tudiz nejaka ochrana nekuraku by mela byt .. ono totiz nechat to ciste na majitelich restauraci, kouri se vsude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|